- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
IP címnek mindenképpen a te külső IP címed kell legyen, nem a routeré. A sima DC++ kissé fapados, amit én linkeltem, az magától megtalálja a rendes IP-met, plussz tud portot tesztelni, egy próba erejére én megnézném a helyedben...
A routered beállítása jónak tűnik így első ránézésre.
Ez az oldal a BCDC++ oldala, de nagyon sok segítséget adnak mindenféle beállításokhoz: [link] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Őhm, kimaradt egy része a válaszomnak, a keresés és a feltöltés az UDP portot használja, letöltés a TCP-t.
Ami problémát okozhat: router van az útban, ekkor portot kell nyitni. Tűzfal (pl. zonealarm teljessen használhatatlan DCzéshez) -ki kell engedni a programot. Jah és javaslatom hogy csak wines túzfalat használja az ember, a bonyolúltabb tűzfalak inkább csak bajt csinálnak, mint hasznot.
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest