Aktív témák
-
mzx
senior tag
up
-
mzx
senior tag
up
-
mzx
senior tag
dc++ -om semmi hibát nem jelez, elvileg aktiv (direct) vagyok, sikeresen felcsatlakoztam olyan hub -ra, amelyik nem köt ki min. megosztandó file kapacitast (amugysikeresen megosztottam pár tiz megát ) , Win XP tűzfalamat kikapcsoltam, Először csak a DSL -est (és probalkoztam dc++ -ommal keresni) , majd a halozati karesznél is . (Már van egy ideje eddig kitunően mukodo , itt a forumon is eloszeretettel sokak által ajanlott Comodo tűzfalam)
stb., egyszoval minden rendben látszik, mégsincs se keresési találatom , és persze sem nem tölt le semmit dc ++ -om. Tőlem se töltenek le. Kapcsolodni nem sikerul senkihez: vár ,vár , majd kiir valami olyasmit, hogy timed connection out (ha jol emlekszem). Több kulonboző napon is probalkoztam, mindig ez az eredmény.
Mi a megoldas a problémám megszuntetésére?
(Esetleg tűzfalam blokkol valami lényeges portot ? .. semmi ötletem .... )
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest