- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Aktív témák
-
Spec
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni a következő probléma megoldására...Évek óta használok DC++ -t és egy ideje egyszerűen képtelen vagyok aktívként letölteni bármit is. Korábban a régi verziókkal gond nélkül ment minden. Már minden leírást végig tanulmányoztam ami a témába vágott de sajnos nem sok sikerel...Itt nem egyszerű aktív - passzív beállítási gondról van szó azon már túl vagyok, az ilyen jellegű segítséget kérném mellőzni...Arról van szó, hogy a HUB-okra tudok kapcsolodni simán, megy a keresés is, de amikor kapcsolódnék egy Userhez hosszú ideig annyit ír csak ki, hogy Kapcsolódás..., majd Időtúllépés, és ez így van minden Userrel aktív módban függetlenül attól, hogy az illető aktív, vagy passzív-e. Passzív módban megy a letöltés az aktívoktól.
Szoftver környezet: XP SP2 Hun Pro, Agnitum Outpost Firewall 3.5.642.6217, Norton Antivirus 2006 Hun, Spysweeper 4.5.9 (A tűzfalon, és a Norton -on is a DC full átengedve, Windowsos tűzfal kikapcsolav, router nincs, T-Online DSL kapcsolat) DC++ verziók: DC++ v0.691, StrongDC++ v1.0 RC10
Kíváncsi vagyok más is tapasztalt-e hasonlót, és várom a hozzászólásaitokat...
Előre is köszi, Spec!
Aktív témák
- Kutya topik
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Acer notebook topic
- LEGO klub
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest