Keresés

Aktív témák

• Spec

őstag

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni a következő probléma megoldására...Évek óta használok DC++ -t és egy ideje egyszerűen képtelen vagyok aktívként letölteni bármit is. Korábban a régi verziókkal gond nélkül ment minden. Már minden leírást végig tanulmányoztam ami a témába vágott de sajnos nem sok sikerel...Itt nem egyszerű aktív - passzív beállítási gondról van szó azon már túl vagyok, az ilyen jellegű segítséget kérném mellőzni...Arról van szó, hogy a HUB-okra tudok kapcsolodni simán, megy a keresés is, de amikor kapcsolódnék egy Userhez hosszú ideig annyit ír csak ki, hogy Kapcsolódás..., majd Időtúllépés, és ez így van minden Userrel aktív módban függetlenül attól, hogy az illető aktív, vagy passzív-e. Passzív módban megy a letöltés az aktívoktól.

Szoftver környezet: XP SP2 Hun Pro, Agnitum Outpost Firewall 3.5.642.6217, Norton Antivirus 2006 Hun, Spysweeper 4.5.9 (A tűzfalon, és a Norton -on is a DC full átengedve, Windowsos tűzfal kikapcsolav, router nincs, T-Online DSL kapcsolat) DC++ verziók: DC++ v0.691, StrongDC++ v1.0 RC10

Kíváncsi vagyok más is tapasztalt-e hasonlót, és várom a hozzászólásaitokat...
    Előre is köszi, Spec!

Aktív témák