- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Aktív témák
-
L@ssie
csendes tag
Próbáltad már passziv módban? vmi difi nincs esetleg az IPid környékén nem vagy esetleg router mögött? nekem akkor szokta kiirni ugyanezt, ha nincs összehangolva a külső IPm azzal, amit meg kellene adni neki. Próbálkozz! :))
-
Gambit
őstag
válasz
DamonBounce #1 üzenetére
Kilőtted az xp belső tűzfalát? Úgy tudom, hogy az sp2-vel valami sokkal tutibb tűzfala lett az xp-nek, mint eddig, lehet, hogy amiatt szívsz.
Szerk: De legalább dobogós vagyok! :DDD
[Szerkesztve] -
Shim
őstag
tűzfalat letiltottad?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
DamonBounce #1 üzenetére
Az SP2 újból bekapcsolta a Win-es tűzfalat, azt kell kiszedni.
-
DamonBounce
tag
up
-
DamonBounce
tag
UpUp!
-
DamonBounce
tag
UP
-
DamonBounce
tag
Hali!
A gondom a következő : használtam a DC++-t. Feltettem XPre az SP2-őt utánna nem működött. Most működik, tudok csatlakozni a hubokra, de file-lista lekérdezésnél mindig a letöltés helyett a connection timeout-ot kapom, a keresőben pedig semmire semmit sem talál. Blokkolja valami? Ha igen mi blokkolhahtja?
Előre is köszi a segítséget.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest