Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ery
tag
Sziasztok! Lehet rosszhelyen járok mert 1 kicsit még amatőr vagyok!
Az lenne a kérdésem ,hogy 1 hubhoz mien scriptel tudnék ''üzenőfalat'' létrehozni?
Pl.: !write parancs beirásával tudnának bele irni
!read parancsal pedig el tudnák olvasni az üzeneteket hirdetéseket
Aki tudja hol lehet ilyet letölteni vagy hogyan lehet készíteni kérem szóljon előre is kösszi
a hub program lehet PtokaX és YnHUB
windowws alá kéne -
Torry
addikt
Valaki pls valami nagyon jó külföldi HUB-ot.
35 gigám van, szóval ez alatt kellene. -
Vamzi_02
csendes tag
Hali.
valaki nem tudná nekem elmagyarázni hogy hogy kell használni a dc++-t
sürgős lenne.melyik hubot ajánlanátok ahonnan magyar szinkronos filmeket le lehet tölteni jó minőségbe??? -
cons
csendes tag
UP!

-
cons
csendes tag
Hali!
Kár volt végigolvasnom a topicot, Mag beszólásai és a többiek kontrája nem lendítette előre abban, amit szeretnék megtudni! (Bár arra jó volt, hogy kiderüljön - legalábbis nekem ez jött le - hogy vannak itt operátorok, de lehet, hogy tévedek?!)
Technikai kérdésem lenne: hubon hogy lehet játékot futtatni? Láttam pl.: szó kirakót, kvíz ...
A segítséget előre is kszönöm!
cons -
Vamzi02
csendes tag
Hogy kell beállítani a dc++-t?
-
Haok
tag
Sokan trükköznek a dcn, (én is egy kicsit, de nem ilyen megszakítom a letöltést, átnevezem, vagy fake megosztás...kicsit nehéz is lenne, mivel minimum 120 gigát megszoktam osztani, de volt már 170 giga is)..de kíváncsi lennék mit szólna hozzá MAG vagy ki, hogyha mindenki ezt csinálná...az + hogy ''így csökkentem az illegális terjedést'' stb. az egyszerűen nevetséges és szánalmas...
nem is szoktam lenni magyar HUB okon, csak külföldin, pontosan ezért, mert ilyen emberek vannak...de legalább ne hangoztatná, vagy ne lenne ennyire rá büszke bazzz -
viharhozo.DC
csendes tag
jah... tudtam meg vmi kimaradt, nem szeretnek semmi 'illem orat' tartani most, de sztem ne abba kossetek bele, h ekezettel v anelkul ir az ember, hanem abba h mit is ir, sztem aki akarja megtudja rteni mind2t... en pl nem irok absz azzal, mert angolt szoktam meg, sot meg eleg szarul is irok, akkor most vlszeg 1 nagy gyoker vagyok... emiatt...
felolem
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DOOM - The Dark Ages
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen routert?
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest