- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
barandris
újonc
Hát ne haragudjatok meg, de aki a mostani körülmények között nem tud felhúzni egy karaktert az bal***asz. Soha nem haltam még éhen vagy szomjan a dayz-be! Kezdjetek el Bear Grylls-t nézni és világossá válik számotokra, hogy a túlélés a szerencsén és a találékonyságon múlik... Ezek szerint ez nem mindenkinek megy
de sebaj mert tanulható... Meg hát annak mi értelme van hogy van minden kész picsa meleg málé semmiért se kell törni magunkat vagy tudni valamit vagy akár szerencsésebbnek lenni a többinél. Tényleg lehet hogy szar szerverekre mentél(tek) fel mert ennyire nem vészes a helyzet, kivéve ha olyan helyeket jársz be ahol akár mások előtted már kipakolták. Ami most tényleg nagyon gázos az az eső... megázol 10 perc és halálra fagysz... A játékos közösségek aláírom az fos... Sajnos a túlélésbe beletartozik az is, hogy alkalmazkodjunk. Régen énis segítettem meg adtam meg barátkoztam. Néha volt pozitív élményem de elenyésző volt. Mostanra előbb lövünk aztán kérdezünk. Jah ne éhesen és szomjasan az nekem is szúrja a szemem. A duplikálás, hogy működik? Erről most nincs információm. Talán ez a loot rendszer is arra sarkalja majd az embereket hogy ne egymás ellen játszanak hamem csapatba és a magányos farkasok ne lehessenek cod-os rambók... Jah farkasok. Hát egy kutyával nem szeretnék élesbe találkozni fegyvertelenül nemhogy egy falka farkassal. Hát most ne várjuk már el hogy az ember a csúcs vasember és meg se kottyan neki 6-7 farkasocska. Jah hogy az életbe is olyan extrákkal vannak felszerelve mint jó hallás jó szaglás kitűnő látás és ráadásul még lopakodni is tudnak... jah futni is szerintem egész jól
Amiket írtam tapasztalatból írtam, és engem városba értek be, bezárkóztam egy házba és vártam vártam és kis idő múlva átálltak zombikra. Ha hiszed ha nem ez így volt így tudtam még egy pár házzal arrébb jutni majd egy ilyen akció után spuri és lerázódtak. Azóta se találkoztam farkasokkal. Feljutsz a tysi bázisig... nah ott full gear...
A játék motorja stb ahoz nem fűznék sokat, szar ez tény de ez a részen nem tudunk változtatni itt is alkalmazkodni kell. FEGYVERBE BERAGADT LŐSZER... nah hát az kúrvára életszerűtlen jah nem várjunkcsak az is totál megegyezik a valósággal
benne van a pakliban de kb a 60 patchben találkoztam elsőnek és utoljára is ezzel. Első tárazásnál igen minden fegyvert csőre kell tölteni. :/ pech ilyen ez igazából is. (ez is tapasztalat persze lőszer és fegyverfüggő a probléma gyakorisága)
Ne sértegetésnek és veszekedésnek vegyétek. Ez csak pro kontra érvelés!!! Nem szándékom megbántani senkit semNormál úriemberes stílusban fejtettem ki álláspontomat!!!
-
barandris
újonc
Hát m3gyo ne haragudj meg, de azt leszámítva, hogy egyből esőbe kezdesz és meghalsz az okés de a többi szituációban nagyon bénának bizonyultál. Az előző verzióban én sose hűtöttem a karit és sose halt meg miatta... de ha nem űber taktikál gear volt rajta akkor nem melegedett ki olyan gyorsan... Mostani verzió kezd igazán túlélős lenni. Nekem nagyon bejön. Végre már nem a call of dutyról szól... Kétszer meggondolod h miket viszel és lehet h 2 AK tár helyett inkább egy lábast raksz be, mert ugyebár abba kaját készítesz a tár meg nem ehető... Az új verzióba egyszer sem haltam éhen és nem használtam az alma bugoltatást. Kérded, hogy hogy? Rengeteg csirke van még... Puszta kézzel el lehet kapni. Gázpalack meg gázégő rózsa rá a fedő és már lehet sütni... Nincs ilyen... raksz tüzet vágsz botot rá a csirkemell és sülhet... nincs gyufa? Fának a kérgét lehántod botot adsz hozzá kész a túlélős tűzrakási módszer. Csirkecsontból faragsz horgot, bot kötél horog keresel gilisztát azt mehet a peca... kötelet is lehet készíteni... vagy vetőmag is van dögivel. Almát és tököt is meg lehet sütni
én ezt most tudtam csak meg nagyon jópofa és sokrétű. Jah kavicsból lehet kést is csinálni... A zombik meg nem nagy ellenfelek 3-4 fejütés és fekszik. És lehet h van nálla kaja!!! Farkasok.. úhhh dúrvák. Nem kell elszállni magunktól egy apokaliptikus helyzetben h az ember akkor is a táplálék lánc csúcsa... Bizony egy farkastámadást nem sokan élnek túl. De hála istennek kijátszható a rendszer ha nem vagány az ember... A zombikra is rámennek a farkasok és egy óvatlan pillanatban a fedezékünkből ki lehet slisszanni h ne kövessenek. Jah zombi számok... kéremszépen nem rambózni kell és észnélkűl lövöldözni... osonni és észrevéten maradni. Mintha a walking dead-et másolná a játék és abból is számtalan szitu volt hogy lőttek észnélkül és egyre több több több zombi vette őket körül és ilyenkor búcsúzott a sorozat egy színészüktől. Most merőben megváltozott a játék tematikája, eddig kényelmes volt. Aki meg killeket szerezni jött fel annak nyílván nem tetszik mert most túlélős és nem kényelmes. Ez azoknak is szól akiket a kommenteddel elijesztettél, hogy mennyire fos most a játék... Közel s távol nem volt még ilyen jó állapotban a játék mint most. Persze nehezen döcög és szerintem sem lesz kész soha... Jelen pillanatban aki túlélős TÚLÉLŐS zombis játékot akar venni az nem fog most csalódni. Csak kell egy akár jútúbos előképzettség mert most igazán kihívás túlélni...
-
barandris
újonc
Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem igenis hiányoznak a zombik.
Nagyon nagy érvágás volt számomra, hogy két hónapja nincs zombi... Ez majdnem olyan mint egy need for speed verseny nélkül... E miatt most kicsit meg is haragudtam a dayz csapatára... Zsugori zsidó banda... bejött a nagy lé azt lehúzták a rolót... csak legalább ne rontanának a játékon mert szerintem egy jó ideje inkább lefele halad. Nah visszatérve a zombihiányra:
Egyszer egy szép napon éppen Severograd-on keresztül a legészakibb bázisra igyekeztem. És mivel a városon átvezető főút mentén van zongorás ház, rendőrség és a végén tűzoltóság, gondoltam nem hagyom ki őket. Így sorba benézegettem. Abban az időszakban nagyon nehéz volt túlélni. Akkor a zombikat már nem körbe körbe rohangálással és egy-két fejszecsapással lehetett megölni... Egy két ütés és ruined a cuccod... Egy támadást szerencsésen megúsztál ha csak vérezni kezdtél el egy csapástól. De pozitívum, hogy ha becsuktad az ajtót akkor nem jött át rajta!!!! (sajnos ez hamar megszűnt, ismét egy nagy előrelépés... volt) Futtában néztem át pár házat ahol még fegyverek, lőszer vagy akár kaja előfordul. Üldözőbe vett egy zombi, de futtában lehagytam. Majd elérkeztem az egyik kiszemelt házhoz... átnéztem, nem sok jót találtam. Következett a rendőrség. Ottse volt jelentős loot... Majd kifordulva beért a zombi és újra üldözőbe vett. Rohanok be a tűzoltóságra, gondolván magamra csukom az ajtókat, átnézem majd az egyik ajtóhoz csalogatom és a másikon távozok is. Már közel a nagy vörös kapu... jajj a zombi a nyomomban... istenem még jó, hogy nem tud elfáradni a karakter... befordulok az ajtón és hirtelen a pulzusom a gép előtt duplájára nőtt a látásom beszűkült... hát nem ott volt egy másik játékos puskával (shotival). Már magamban eltemettem a karakteremet mert ahogy ő is meglátott már tartotta célra a fegyverét. Engem még a lendület vitt így nem álltam meg próbáltam kifordulni azzal a lendülettel ahogy befordultam... dúrr egy lövés... szinte olyan volt mintha engem talált volna el a székembe... de hé! Nem talált! Az ajtón csapódott a lövedék! Közbe megérkezett az utánnam loholó "kóborló" aki épp a lövés pillanatában lépett be a szobába. És mivel, kedves barátom lett a zombi (út közben összehaverkodtunk) így rögtön az udvarias(előbb lövünk aztán kérdezünk) fegyveres játékosnak rontott. Nekiugrott és kapott egy sallert (ezt még éppen láttam) Ez nagy segítség volt nekem. A következő lövést már a zombira adta le így volt lehetőségem meglépni! Sértetlenül vészeltem át az incidenst és folytattam utam a legészakibb katonai bázisra! Ahol egyébként semmit se találtam és egy lagg miatt belzuhantam a szemetesgödörbe amibe csak bele akartam nézni... :/
Mintha egy filmből írtam volna ki ezt (the walking dead)... pedig higgyétek el velem megtörtént!!! Hiányoznak a zombik! -
barandris
újonc
Az új patch elején az m4 abba a félhordó alakú barakkba is spawnolt. Most a hotfix (vagy valami amit most adtak ki) után újra a helicrash-nél van már csak? Rengeteg barakkot átnéztem de semmi... :/
-
barandris
újonc
Játék fejlesztőknél:
(főnök) -Minden apró dolgot visszaraktatok? Ruha, cipő, villáskulcs, tabletták (amiknek semmi haszna)?
(alkalmazott) - Igen főnök minden (felesleges dolog) visszakerült!
(főnök) -Jólvan szép munka! Akkor adjátok ki az új patch-et!
(alkalmazott) - De főnök van egy kis gond!
(főnök) -Miaz?
(alkalmazott) - A zombik nem sikeredtek normálisan az még nincs kész!
(főnök) - Nem baj! Senki se veszi észre ha nem kerülnek vissza a játékba!
- Elvégre egy zombis játékba ki gondolná hogy lesznek zombik is?!
- Meghát úgyis az egymás gyilkolászásával elterelődik a figyelem a zombikról...Vagy csak nálam nincsenek zombik a játékban???
-
barandris
újonc
Igen igen... Ezeknek a halálát mondjuk az új patch-el jött karakter reset okozta... De élvezet volt összehozni az egyen cuccot
-
barandris
újonc
Én szerintem is ezt takarná a "full gear"
A karszalagokról tudjuk megállapítani h melyikőnk ki -
barandris
újonc
Sziasztok!
Nemrégóta van a bírtokomban a dayz
de már nem is mondanám magam kezdőnek. (~160 óra) én a 0.54körül léptem a játékba, de a 0.47el is játszottam már. Sokat olvastam a fórumot, hogy nyomon kövessem a patch-eket meg a praktikákat, de az 0.51esnél meguntam és előre ugrottam, hogy aktuális dolgokat olvasgassak.
Viszont ne kövezzetek meg, senki sem úgy születik, hogy tudja. Nem vagyok tisztába olyanokkal, hogy mi pl a presistance on/of, experiental server? Arra már rájöttem,hogy public szerókon lehet ugrálni (ami szerintem nem rossz dolog) minden private-on új kari... viszont néha privátot public szerónak ír a kereső!!!??? Nekem bejön a mostani helyzet. Mit jelent számotokra a full gear? Minden hiperzöld egy fegyó lőszerrel és ez a full gear?mert ez kb. Kezdő karival pár óra játékkal megvan. Ak-kat találok de sajnos a kedvencemet az m4-et sehogyse...
ez számomra a legbosszantóbb a játékban! Igen még a cucc eltünős bugnál is! Tudnám hol kell keresni de a heli körül üres minden... jol tudom, hogy egy szerón csak 1 amcsi heli crash spawn-ol? Nagyon örülnék egy m4-nek
. Olvastam valahol a lan opciót. Legelsőnek letöltöttem a tört verziót, hogy vásárlás előtt kipróbáljam ajátékot. Ez 0.47-en futott és hozzá egy szerver alkalmazást is indítani kellett... nos ezt az eredeti játék lan fülnél megjeleníti de egy nagy piros x-el és mikor rálépek a battleye betámaszt és leáll a játék üzenet nélkül. Szóval a törttel van lan... csak olyan hibája volt hogy egyik játékosnál este... a másiknál nappal... izgi volt
nah jó zanzás lett
meg hosszú... érdekes játék van amit sajnálok, hogy kivettek és van aminek örülök. A lassú fejlesztésnek nagyon nem!!! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest