Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• K1nG HuNp

őstag

válasz barandris #3206 üzenetére

Adom, jó nehéz a játék, akinek nem tetszik tessék refundolni és ucci h1z1-re.

• m3gyo

csendes tag

válasz barandris #3197 üzenetére

Na oké rendbe van 2 ak tár. Te lehet találsz ilyeneket mert én már régen nem, még militaryban sem.

Túlmelegedéshez nem kellett extra gear. Egy katonai felső, egy nadrág, egy mellény, megpakolt zsák egy bakancs és futás már kész is volt a túlmelegedés. Ja azt ne várják már el, hogy sétáljak persze majd 1 órán át sétálok két falu között. Ha ennyire valóságot akarok kimegyek a szabadba ennyi.

"Kétszer meggondolod h miket viszel és lehet" - Ja hát kétszer meggondolod, mert nem találsz semmit lassan mondom ssseeemmmiiittt (ja de cípőt, és még ja cípőt tisztára mint Al Bandy). Rendben csirkés történet még talán lehetséges mert gázos dolgokat még a cípők mellett lehet találni néha. Vetőmagot kipróbáltam, na de ahhoz kell a locsolás és a trágya, na vízhordó eszközt sem igazán találtam egyszer sem, talán egyszer egy lábast.

Döglőt zombinál még soha nem találtam semmit, pedig vertem agyon jó párat ettől még lehet náluk akármi.

"De hála istennek kijátszható a rendszer ha nem vagány az ember" - Úgy érzem nem érteted meg amit leírtam. A farkasokat hallani lehetett látni már csak akkor, mikor a látótávolságon kívülről kezdetek nyargalni nem nem zombikra azokra szartak rá, egyenesen rám. Azt a rendszert ahol a farkas röntgenszemű és olyan távolságról szúr ki ahova a maximumra tolt látótávolság mellett sem látsz el nem lehet kijátszani. Nincs baj a farkassal, na de az esélyem legyen már meg kikerülni őket, elbújni vagy bármi felmászni egy fára akármi. Mert ez így egy random terminátor bagázs.

Na most hidd el nem lövöldözök zombikra régen sem lőttem, mert akkor beindult az összes ez egyértelmű.

Nem az a baj, hogy túlélősebb lett hanem az, hogy idegesítő. Nem az a baj, hogy nincs tele minden kajával. De az nonszensz, hogy egy városkában van 20 zombi és jó esetben 2-3 db loot amiből 75% cípő ami effektíve semmire nem jó. Legyen rendesen loot, ne kaja, de mondjuk olyan dolgok amik segítenek túlélni. Balta, kulacs, fazék, ruha, táska, bármi ami hasznos és segít. Ne legyenek tők üres városok ahol semmi, szó szerint semmi nincs. Vagy ha igen legyen valódi craft rendszer, ez most nem valódi craft rendszer ez egyértelmű. Az meg a minimum lenne, hogy ne éhesen és szomjasan kezdjek ha már a fél világot be kell nyargalnom egy falatért.

Lehet te mazochista vagy és szeretsz szívni és értelmetlen dolgoktól meghalni, vagy órákat szenvedni a semmiért de nekem ez nem élvezet, de kinek a pap kinek a papné. Arról nem is beszélve, hogy nagy nehezen életbe maradsz aztán megjelenik a kis duplikálós bagázs, és lekaszál a rambot megszégyenítő fegyver arzenáljával és felszerelésével. Mert a duplikáció még most is megy ez biztos, nem a szél hordja össze a "szuper katonákat" .

Lehet rossz szervereken jártam, de ez elégé kérdéses mivel volt low popos, meg nem low popos, próbáltam kb 8-10 darabot, de mindenhol ez volt: semmi, cípő és kész.

A probléma az elbaszott objektum kezelési rendszerükbe van ez amúgy fix. Azért vannak most zombik mert a loot helyet azt tartja nyilván a rendszer szerintem. A másik ok a perzisztencia, mivel azok is fogják a loot helyet egy szerveren, amit élelmes emberkék a véletlenül sem összeduplikált hordó rengetegükbe elrejtenek. De egyértelmű, hogy a kód alapjaiban el van baszva, de ezt soha nem fogják beismerni. Milyen kód az ahol egy inventory kinézet megváltoztatása emelni tudott több mint 10 fps-t egy játékon. Régen mikor volta régi, meg a mostani új ui ezt le lehetett tesztelni. Sajnos túl sok ilyen jól lekódolt programmal találkoztam már, hogy felismerjem azt ahol el van baszva a kód rendesen. Amíg az alapokat nem tették rendbe, amíg nem lehet kellő mennyiségű objektumot (mondjuk pár 1000 vagy inkább 10.000) tárolni egy szerveren addig minek fejlesztenek bármit is.

Szóval nem a loot összetétele hanem a teljes hiánya az első probléma. Nem tudom ismered -e az ARK-ot? Az túlélős játék, ott egy Ádám vagy Éva kosztümben indulsz, de ott simán életbe maradok többnyire, pedig van ragadozó dögivel. Ja csak hát ott van craft rendszer. Ad esélyt a program és nem a véletlen szerencsén múlik az, hogy élő leszel vagy hulla. A dayzben 70% a mázli faktor a többi az már lehet a tapasztalat.

• K1nG HuNp

őstag

válasz barandris #3197 üzenetére

Pontosan, és a játék egy pár jó arccal, csapatként tolva teljesen egyedi élményt ad :DDD Leírni is nehéz amikor a torkodban dobog a szíved mert épp 3 napi keresgélés van a cuccodban, és épp megérkeztél az airbasere

• nextgen001

csendes tag

válasz barandris #2980 üzenetére

Mikor az északi "bázis" bekerült, ellátogattam én is oda.
    Ismerős a történeted. :)
    [Videó]

• ez.g4me

csendes tag

válasz barandris #2908 üzenetére

Hali.

Bár a hotfix óta még én sem találtam M4-et a Tiszti sátorban (Officer's Tent) de alkatrészeket igen, szal szerintem ugyanúgy spawnol.Adok egy tippet hogy ne keljen átnézned rengeteg sátort hanem akár csak 1et.

Ebben a pachben egy bug miatt (mint már feljebb említették) egyrészt az betonba süllyednek a lootok itt a Tiszti sátorban, másrészt random újra spawnolnak, ha összeszedek őket ,kiviszed és eldobálod :D

Szal elfutsz a Myskhino sátortáborba itt egy 1db, vagy a NWAF sátortáborába itt 2db Tiszti sátor van, bemész tab-al átnézel minden sarkot minden ágyat alul felül, ami kell elrakod ami nem, kiviszed és inkább kicsit messzebb pl 20 méterre egy helyre ledobálod majd mész vissza és tab-al kutatsz tovább.Ruhák lőszerek tárak fegyverek(aug ak101 tuti), fegyver alkatrészek fognak neked random megjelenni.Egy idő után viszont nem spawnol több de addigra már egy rakás cucc lesz kidobálva :D(ezek közül is egy idő után eltünedezik pár)

Ha semmi nincs a sátorban keress másik szervert nem mindegyiknél van ez de a legtöbbnél igen és ha van pár kacat nyugodtan próbálkozhatsz, ha lehet üres szerveren, engem 2 napja úgy szedtek ki hogy 1 tag volt rajtam kívül a szerveren és 2 perc alatt meghaltam itt:D

Hogy lásd élesben is itt egy videó róla:

https://www.youtube.com/watch?v=TxXn7ViqRJ8

• Silent77

veterán

válasz barandris #2861 üzenetére

Nem csak nálad. :D
    Nagyon semmit nem találok amúgy...
    Hol vannak sks, mosin, stb?

törölt tag

válasz barandris #2789 üzenetére

Én azért nem szeretek ilyen karikat még össze hozni, mert csak jobban fáj, ha azt látod: You are dead. Majd késöbb, ha nem csak az egymás ölése lesz a feature.

• nextgen001

csendes tag

válasz barandris #2701 üzenetére

üdv!

804 óra után még mindig úgy érzem nem tudok a játékról semmit :)
    Meg ha meg is tanulom kijön egy javítás és megváltozik.
    Heli crash 3 spawn-ol minden szerveren,amíg jól működött véletlen szerű helyen.
    Most mindig "ugyan ott".

Itt kell keresni minden szerveren. Most megint jó ideje van olyan hiba hogy csúszkálnak és van hogy 50-100 méterrel arrébb találod. (volt hogy Vybor melletti bázison benne a kerítésbe)
    De nem érdemes oda menni mert 99%-ban nincs semmi.
    Ha Stary Sobor-i heli nem füstöl akkor a többi 2 igen.

Nagyon rég óta hibásak a helikopterek,nem is értem szerdai karbantartásokon mit csinálnak.
    Mert szerver oldalon se változik semmi alacsony pinges szerveren is laggol-ok.
    Játék fps ingadozásról inkább nem is írok semmit mert aki ismeri már belefáradt,hogy hallgatja a sírásokat. :)
    (ahogy én is ,és már beletörődtem soha nem lesz jobb)

Azért lehet javítani rajta valamit [itt] olvashatok róla!

Nálam innen kezdődik a Full Gear :D

Ja igen ,ha járművet látsz és kicsit is belelóg a falba mert úgy spawn-ol ne ülj bele mert azonnal meghalsz :) és a jármű elrepül a végtelenbe hulláddal együtt. Nem is találod meg ha vissza futsz.
    Igaz történt velem már mező közepén is üres szerveren. :D

Év item tárgya a seprű XD nem jó semmire de a lábad eltöri ha rálépsz.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés