Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ez.g4me

csendes tag

válasz barandris #2908 üzenetére

Hali.

Bár a hotfix óta még én sem találtam M4-et a Tiszti sátorban (Officer's Tent) de alkatrészeket igen, szal szerintem ugyanúgy spawnol.Adok egy tippet hogy ne keljen átnézned rengeteg sátort hanem akár csak 1et.

Ebben a pachben egy bug miatt (mint már feljebb említették) egyrészt az betonba süllyednek a lootok itt a Tiszti sátorban, másrészt random újra spawnolnak, ha összeszedek őket ,kiviszed és eldobálod :D

Szal elfutsz a Myskhino sátortáborba itt egy 1db, vagy a NWAF sátortáborába itt 2db Tiszti sátor van, bemész tab-al átnézel minden sarkot minden ágyat alul felül, ami kell elrakod ami nem, kiviszed és inkább kicsit messzebb pl 20 méterre egy helyre ledobálod majd mész vissza és tab-al kutatsz tovább.Ruhák lőszerek tárak fegyverek(aug ak101 tuti), fegyver alkatrészek fognak neked random megjelenni.Egy idő után viszont nem spawnol több de addigra már egy rakás cucc lesz kidobálva :D(ezek közül is egy idő után eltünedezik pár)

Ha semmi nincs a sátorban keress másik szervert nem mindegyiknél van ez de a legtöbbnél igen és ha van pár kacat nyugodtan próbálkozhatsz, ha lehet üres szerveren, engem 2 napja úgy szedtek ki hogy 1 tag volt rajtam kívül a szerveren és 2 perc alatt meghaltam itt:D

Hogy lásd élesben is itt egy videó róla:

https://www.youtube.com/watch?v=TxXn7ViqRJ8

Új hozzászólás Aktív témák