- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3gyo
csendes tag
Ja meg hát másik probléma, amiről viszont a fejlesztők nem tehetnek a játékos közösség. Leszámítva azt az időt amit a dayz.hu wihtelisted szerverén játszottam, csak antiszociális gyilkosokkal találkoztam.
Néhány eset az teljesség igénye nélkül:
- Bambi vagyok, jön egy full geares ember és kérdés nélkül puf
- Bambi vagyok futok puff valaki a világ végéről csipával kiszed.
- Bambi vagyok köszönök másik bambinak visszaköszön majd elköszönünk elmegyek mellette püf , leüt.
- Bambi rám köszön én vissza, kunyerál kaját meg piát adok neki, amint elfordulok püf fejbe vág a baltájával.
- Csávót üldözik zombik, segítséget kér. Megmentem, a hála püf balta, boxer, kapa a fejbe.
- Csávó vérzik, bekötöm, a köszönet természetesen ismét a balta a fejbe.
..........Egy azaz egyetlen emberrel nem találkoztam még aki nem akart leölni. Ha egy pillanatra is hátat fordítok valakinek bumm már nekem is jön. Ennyire antiszociális játékos közösséget még életemben nem láttam sajnos mint itt a dazyben.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T (nem Redmi) 12/256-14 hó garancia-11 tok-11 fólia
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest