Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
gabee jr
üzenetére
Nekem múltkor olyan volt, hogy üldözött a zombi (nem volt kedvem megölni, pedig 2 fegyver, 1 balta, lőszer csomó kaja, pia, orvosi felszerelések, szóval minden van nálam) én meg lementem a hegyoldalon, és ahogy battyogok le, egyszer csak a zombi elrepül a fejem felett majd földet éréskor meghalt 
-
ricsiv92
tag
Bár nem régóta játszom és csak pár órám van benne, de egyetértek a véleményeddel.

Lehet, hogy 1-2 'mondhatni klón' játék jobban fog szerepelni grafikailag, vagy tartalmilag, de ne feledjük, hogy olyan hangulata, érzései vannak az embernek játék közben, amit nem sokan tudnak eltalálni. Sok játékkal játszom, volt közötte pár posztapokaliptikus alkotás, mégis ebbe tudom magam a legjobban beleélni.(#71) Chalez: Szerintem a lehető legrosszabb helyre jöttél, ha leakarod magad beszéltetni róla. Próbáld ki, ha van rá lehetőséged és megérted.

-
Macka
veterán
Mi a "fuzin " nevű szerveren vagyunk általában. Cuccokat keresni szerver reset után érdemes, mindent hamar lefosztanak.
Berezinho előtt (ha délről jössz)van egy rész , ahol egy nagy sárga daru áll. A mellette lévő épületben hátizsák és fejsze szinte mindig van. A térképen -ugyancsak Berezinho környéke- van egy "lumber mill "-ként jelölt rész, ahol a kórházban a második emeleti szobában a polcon ugyancsak van fegyver (M4,shotgun, moisin közül valamelyik). Itt löszer, tár soha nincsen.
Berezinhotól északra a parton áll egy hajó. A parancsnoki részén (hajótest jobb oldala, végig fel) ugyanezek a fegyverek, tárral löszerrel. Van, hogy mindhárom ott figyel.Bukósisaknak semmi értelme, másoknak is csak akkor ha álcázva jó.
Új hozzászólás Aktív témák

- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- Lightyear - befektetési app
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciókamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem múltkor olyan volt, hogy üldözött a zombi (nem volt kedvem megölni, pedig 2 fegyver, 1 balta, lőszer csomó kaja, pia, orvosi felszerelések, szóval minden van nálam) én meg lementem a hegyoldalon, és ahogy battyogok le, egyszer csak a zombi elrepül a fejem felett majd földet éréskor meghalt