Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wesker24

senior tag

válasz DeFranco #313 üzenetére

Azt hogy érted hogy most értél a Guardian-hoz ?

Mármint ott vagy hogy meg kell keresned a 3 Hearth Stone-t hogy életre keltsd a Guardian-t ?

Vagy esetleg SPOILER már harcolnod is kell a Guardian-al ?

Mert a Guardian BOSS fight az egyik leg EPIC-ebb BOSS fight a játékban, na oda kell ám igencsak jól kidolgozott taktika, mert nem könnyű egy BOSS, főleg a Guardian Second Phase-ben fogod szidni a fejlesztőket de sürün :DDD. De ha ügyes vagy akkor egy jól kidolgozott takttikával meg tudod oldani, de nekem is kb Normal-on 3x-szorra Apocalyptic (Hard)-on meg kb 5-6x-szorra sikerült leverni, bele kell rázodni hogy tudd mi következik :D.

Amivel látod az itemeket azt jóval később kapod meg a story haladtával, mert a játék kibaszott hosszú egy játék én 120 óra alatt vittem végig úgy hogy mindent kimaxoltam 100 %-ra. :DDD

A Crucible Arena mind a 100 roundját is lenyomtam 45 perc alatt HP Potion nélkül Zero Death-el mivel egy kimaxolt lvl 30-as Necromancer voltam full Possessed Legendary Armor szettben :D

Ugye nem gondoltad azt hogy csak az a map van a játékban amin jelenleg most vagy ? :DDD

Új hozzászólás Aktív témák