- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz FlashBird #8046 üzenetére
INT alapú sorcerer kari valóban kicsit gyengébb, az elején mindenképpen, de aztán talán a 3-4. pályán már elég jól használható.
DS3 azért is tűnik intenzívebbnek, mert zárt a világ, nincs meg az a szabadság, hogy ha elakadsz, akkor elmész másik irányba kicsit fejleszteni magad.
Igaz Eldenben a varázslóm szinte csak botot használt a kezdetektőúl fogva, DS3-ban meg kellett a kard főleg az elején. -
törölt tag
Ez egy Elden Ring videó (időpontos) de van benne egy érdekes dolog: ha jól értem ezt a részt, akkor ha a 3 spell előtt gyorsan használ egy másik fegyvert(?) akkor az növeli a sebzést a 3 spellből.
DS3-ban van ilyesmi sorcerernek? Hogy egyik spell vagy weapon növeli a másik sebzését? Vannak ilyen kombók vagy összeállítások, buildek?
Sok videót megnéztem már, de annyira nem különlegesek a sorcerer bulidek, csak már mindenki sok száz szinten van és könnyen sebez nagyot.
De ilyen kombót buildekben nem nagyon láttam.
Hogy tudok magamnak összerakni ilyeneket vagy felfedezni mik vannak? Olvassam végig a spelleket, armor statokat, gyűrűket, ilyesmi? Mert eddig nem nagyon emlékszem, hogy lett volna ilyen. -
törölt tag
Jaj imádom azokat az állatokat!
Annyira jól meg tudják fogni azt a sok kis apró dolgot, amiket a játékosok tapasztalnak és ahogyan.
Itt a legújabb agymenés. -
törölt tag
válasz shakuras #7961 üzenetére
Áááh, hónapok óta húzom már.
Legalább bő 2 éves a rendszer, még Win 10-ről indult, azóta volt Insider Win 11 upgrade, utána volt Beta channel downgrade, majd leiratkozás Insider csatornáról, reset.
Egy új telepítés után napokba telne, mire mindent beállítok úgy, ahogy most van.
Bár a rendszer karban van tartva, nem használt eszközök el vannak távolítva rendszeresen, driverek is, clean up is mindig fut, stb.
De lehet akkor már nem tudom ezt tovább húzni. -
törölt tag
Igen, ezekkel tisztában vagyok.
Gondoltam arra én is, hogy már nem jók a gombok, elkoptak, de még alig 2 éves az eszköz, csodálkoznék ha ennyit bírna. Illetve ami fura, hogy Win alatt a tesztelő appal működik minden rendesen.
Nem tudom ki tudja-e még cserélni Microsoft / Xbox. -
törölt tag
D-Pad felső nyila, ahol nekem Sorcererként a spellek vannak.
De nem az a baj, hogy nincs elég FP/Mana/Stamina vagy hasonló.
A fegyverek is minden feltételnek megfelelnek, nincs piros X, kétkezes spellem pedig nincs (van olyan).
Néha egyszerűen csak a kontrollert hiába nyomom, nem működik. Sem a staff, sem a short sword, általában az RB nem megy, de volt már RT-LT problémám is, Fallout 4 alatt is.
De majd ha lesz ilyen legközelebb jobban figyelek, csak ha meg nem a bossra figyelek, akkor meg meghalok és nincs mit nézni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz shakuras #7947 üzenetére
"...meg fogják próbálni sokan, amiből még akár egész jó dolgok is kisülhetnek."
Úgy legyen.Eddig is voltak próbálkozások teljesen más univerzumokban, amik nagyon élvezetesre sikerültek szerintem bár csak nyomokban tartalmazza a harcrendszert, de valamennyire a DS játékok az alapjai.
Star Wars Jedi: Fallen Order pl. teljesen vállalható lett, imádtam és nagyon poénos volt a harc.
De a Kena: Bridge of Spirits pedig teljesen áll leejtős meglepetés volt nekem. -
törölt tag
Aah, igen, hülyeséget írtam.
Akkor már csak arra kell rájönnöm néha miért nem tudom használni a skilleket.
Más játékokban is van hasonló, hogy jó darabig egyszerűen nem történik semmi, pedig tuti nincs input queue és stamina is van bőven és egyéb dolgok és mégsem működik. -
törölt tag
Nálam Xbox One controller van.
Ha nem nyomok semmit másodpercekig sokszor akkor sem vesz be semmilyen inputot.
És nálam sosem tárazott be, ha nyomtam több gombot egymás után (még a játék elején pánikból), akkor a legelsőt végrehajtotta és kész, a többit nem.
Illetve ami még fura, hogy D-Pad-on a fel - le gombokkal tudok bármikor váltani spellek és flaskák meg egyebek között, de a bal - jobb gombok már nem működnek animáció közben, nem tudok fegyvert váltani, akkor sem ha éppen nem weapon skillt használok.
Sage ring megvan, de így is a Heavy Great Soul Arrow legalább 2-3 mp, a Souls Stream is legalább ennyi, a Pestilent Mist is legalább 2 mp. Ilyenkor D-Pad fel-le gombok működnek, a többi nem.
Ha van valami timing, amire figyelnem kellene, nem tudok róla.
Egyelőre most farmolok lelkeket és próbálom felnyomni a dexterityt meg más attribútumokat. -
törölt tag
A lag-ra annyit, hogy ebből a szempontból az összes magyarázat bullshit.
Ez a videó kicsit hosszú, de ha a Combat & Difficulty részre mész, ad egy kis magyarázatot.
Ez mondjuk DS3, én is azzal játszo(tta)m PC-n controllerrel Sorcerer karival.
A játékban nincs animation / attack cancelling, ami nem is probléma, de a gombnyomásokat sem regisztrálja a játék. Hogy ez szándékosan ilyen, vagy programozási hiba, nem tudom. Akárhányszor tesztelem a controllert, mindig jó és azonnali visszajelzést kapok.
DS3 alatt ez nem működik. Pl. hosszan nyomom a B gombot futáshoz, a lag kb. 2 mp. Ha el akarok menekülni valahonnan, nem tudok elfutni, helyette inkább 2x roll dogde és utána talán a futás megment.
Megnyomom az X gombot, és flaska helyett gurulászik.
Ha megnyomom az RB-t 3x, általában 4x támad. Ha megnyomom 2x, akkor 1 nyomást regisztrál.
Próbáltam ezt tesztelni, mert pl. a The Elder Scrolls Online-ban van olyan, hogy 1 mp alatt 1 skillt vesz be a játék, igaz ha gyorsan nyomsz egy light attackot és egy skillt, akkor az 2. Nem emlékszem minek hívták már ezt (valami cooldown, van erre rövidítés is), de a lényeg, hogy nyomhattál bármit, nem történt semmi, pedig ott volt animation cancelling és ott élhetett az a kijelentés, hogy input queue, mert hogy konkrétan teljes rotációkat kellett csinálnod hosszú perceken, órákon keresztül.
Itt rengetegszer volt olyan, hogy hiába nyomkodtam gombokat, nem vette be a játék. Ott álltam a boss előtt, és nem tudtam harcolni, akkor sem, amikor 2 mp-ként nyomtam gombot, na ott tuti nem volt input queue.
Tesztnél a controller hibátlan, mindegy, hogy wireless vagy wired. Játékban nem volt rajtam effekt, nem volt semmi inaktív, összes bar tele, és mégsem tudtam harcolni, mert nem reagált semmit a játék.
Ezeket a dolgokat nem lehet kimagyarázni iFrame-mel meg hasonló dolgokkal, egyszerűen kaki.Amit nem igazán értek, mert a játék PC-n is eleve konzol UI-t használ, egér+bill kombóval nem is tudom használni, mert nagyon nehezen lehet rájönni, mikor mit kell nyomni.
És ez borzasztóan csalódást keltő dolog ám, mert egy játék, ami arról szól, hogy milyenek a reflexeid, saját magát köpi szembe a rossz működéssel együtt.
Ahol ráadásul az AI úgy van programozva, hogy amint használsz egy skillt, azonnal ellentámadásba lendül egy sokkal rövidebb animációval, sokszor több akcióval, sokszor sokkal nagyobb távban, mint az a játék saját szabályai szerint megengedett lenne.
És amikor egy sorcerer cast 2-3 mp és a boss meg lerendez a másodperc törtrésze alatt több támadással is, akkor az egyszerűen unfair.
Annak semmi köze ahhoz, hogy a játékos mennyire jó, vagy a reflexeid mennyire jók, amikor először technikai dolgokkal kell megküzdeni és utána jön a reakcióidő, az csak egyszerűen szar.Imádom a DS3-at félreértés ne essék, de az időm nagy része azzal ment el, hogy a játék unfair és technikailag nem működik.
Rengeteget gugliztam erre, nem nagyon találtam megoldást azon kívül, hogy a többség reakciója erre az, hogy git gud. Hát kösz. (Nem az itteni topikra gondolok, hanem nemzetközileg)Mint ahogy arra sincs soha semmi magyarázó videó, hogyan legyen a Windowsod vagy a böngésződ gyors, snappy, azonnal működő, 20 megnyitott füllel is reszponzív. Lehet csak szar és össze nem illő komponensekből áll a gép, ami ironikus egy PH!-s ajánlás után.
És nem, nem azért sírok mert keserű a szőlő, mert a játékot végigjátszottam, még ha szenvedősen is, de úgy érzem itt sokkal nagyobb problémák vannak annál, mint reakcióidő vagy az iFramek nem ismerete.
Mint ahogy a többség arra is tojik, hogy hogyan lehetne a saját gépedet jobb teljesítményre beállítani, és tovább lépni a milliomodik leíráson vagy youtube videón túl, hogy állítsd be az energia használatot ultrára, ami totál bullshit. Lehet itt is csak valami játékon belüli borzasztóan banális beállításról van szó, ami megmenti az egészet.Mint ahogy az is fura, hogy pl. Skyrim és Fallout 4 moddolásnál érzem, hogy mikor változik a gép teljesítménye, hogy mikor fogja vissza nagyon valami, és mikor reszponzív, "könnyű" a játék, itt is valami ilyesmi lehet, de sose senki nem tudja megmondani miről is van szó tulajdonképpen.
Értem én, hogy sokan azért sírnak, mert nem jók és tényleg git gud. De sokan 25-30 év játékos múlttal vagyunk itt, már nem ez a kategória, legalábbis nem az kellene legyen, de őket meg elviszi a tömeg a hülyeséggel.
Szóval ha bárkinek van tapasztalata PC-n controllerrel, hogy milyen beállításokat kellene elvégezni, vagy mire kell figyelni, ne fogja vissza magát, ossza meg a bölcsességet.
-
törölt tag
válasz MikeWazowski #7912 üzenetére
Nem. Nincs.
Május végi hírek volt, hogy lassan visszakapcsolják őket, azóta nem történt semmi.
Pár napja próbáltam bejelentkezni, de nem ment még. -
törölt tag
-
törölt tag
Elakadtam.
Rapport spell kellett volna, leírás szerint Karlától kellene megtanulnom, de Karla dark magic és Cornyx pyromancy, de nála meg nincs ez a spell.
A tome-ot tuti összeszedtem anno a Smoldering Lake-ben. -
-
törölt tag
Nem tudok boss lélekből transpose-olni, annyit ír csak, hogy valami hiányzik. Crystal Sage még az elején volt a játéknak, mit kell még szereznem, hogy meg tudjam szerezni a fegyverét?
-
törölt tag
Father Ariandel + Sister Friede? Már néztem videókat róluk.
De most megpihenek kicsit, rendbe teszem a karaktert.
Közben rájöttem, hogy nálam van Izaleth, ami a legjobb staff, 2x erősebb, mint bármelyik másik, Sorcerer vagy Heretic. De ez is egy probléma sorcerernél, hogy a kezdeteknél kapsz egy fegyvert és egy armort és azt a játék végéig nem is nagyon cseréled le. Armorból legalábbis van a Sorcerer és az összes többi rosszabb statokban.
De pl. a pajzsot sem használtam a játék 99%-ban, csak amikor gyakoroltam a parry-t. Lehet helyette inkább használok majd pyromancyt, mert az INT alapú is, de nem tudom mennyi skill lesz már zavaró vagy kell-e 4-nél több.
Meg majd végig kell néznem az egykezes fegyvereket, melyiket érdemes használni mágusként.Kai_Rong: ugye? Mondom én a kamera gyalázatos és ez nem kifogás. Amint látom mit is kellene csinálnom, jobb lesz. Sorcererként lock nélkül nagyon nehéz a célzás, mert nem arra castol amerre nézel, hanem amerre a testeddel állsz / mész és ehhez kell belőni még a nézetet is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Kai_Rong #7879 üzenetére
Köszi! Gratula neked is! Ezek szerint te is a végére értél?
Sztem nekikezdek majd a Nameless Kingnek és ha felidegel elmegyek lehűteni magam a jegesebb vidékre, utána meg jöhet majd a Ringed City.
Ha meg beletörik a bicskám valamelyikbe, elkezdem a második kört.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Huh bakker megvan a Lord of Cinder. El sem hiszem. De nem ő volt a legnehezebb boss, fura, hogy ő volt a fő fő boss.
Nameless King-et kihagytam, amikor rájöttem, hogy opcionális.
Imádnék ebből egy sorozatot, lehetne egy jó kis komoly harcművész sori.
Szerintem most megpihenek kicsit. -
törölt tag
*facepalm
Én meg keringtem a kapuk környékén a ködben.A kameraállással lesz gondom, borzasztóan rossz, amikor meg felrepül nem is látom és kontrollerrel nagyon nehéz jól követni, lockolásnál meg teljesen megőrül a kamera. Pedig a sárkány maga nem tűnik nehéznek, majdnem sikerült másodjára lezúznom.
-
törölt tag
Nameless Kinghez hogy jutok be? Mindkét oldalról le van zárva, hiába kongattam meg a harangot.
-
törölt tag
válasz Kai_Rong #7865 üzenetére
A 2. fázis elején nagyon könnyen kinyírnak, néhányszor megpróbáltam harcolni, de nagyon nem ment.
Ezt próbálom követni most: [link]
Ezt már megcsináltam jó párszor. Ranged sorcererként is van az a távolság, ahol még nem teleportál, de a roll dodge még megmenthet.Viszont belefutottam 2 fura dologba:
Amikor meghal az Elder Prince, nem tudok a Younger Prince-re lockolni, pedig úgy már simán megöltem volna, de valamiét a lock nem működik. Pontosabban az Elder Prince-re lockol a Younger helyett.
Közelebb meg nem mehetek a Pestilent Mist miatt, különben én is meghalok, és mivel magicka alapú vagyok a kis kardommal nem tudnám időben megölni.A másik fura dolog, hogy van, amikor cast közben szakad félbe az animáció, cutscene, majd utána folytatódik. Így viszont simán kizökken, pontosabban aktiválódik az aggro és onnan megint nem vagyok előrébb, mert 2. fázisban béna vagyok.
Fegyvert megnézem, mert van 1-2 INT alapú kard / dagger szerintem, amit fejleszthetnék, de nem tudom mennyire erősek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Kai_Rong #7862 üzenetére
Én el sem jutok a 2. fázis végéig.
De a legrosszabb az, amikor rám teleportál vagy mögém és a kameraállás miatt nem látok semmit, így fogalmam sincs mikor kellene gurulnom, aztán ha full HP-m volt, talán túlélek egy slasht.
De most 2 napja hanyagolom megint, majd lehet megpróbálom őket, amikor sikerül legalább 6 órát aludnom. -
törölt tag
válasz #82860288 #7857 üzenetére
Még amiket elfelejtettem: meg kellene tanulnom a parry-t rendesen és akkor sokkal könnyebb lenne a játék minden szempontból. Kipróbáltam tegnap, hogy kábellel csatlakozok a controllerrel és nem wireless módban, de semmi különbség nem volt, szóval arra nem tudom fogni a bénázásomat.
Viszont tök jó lenne, ha már mennének a szerverek, mert akkor lehetne segítséget kérni másoktól vagy akár csak a parry-t gyakorolni. Meg nem tudom mennyiben adnak pluszt az extra kommentek vagy hogy még mit nyújt a játék online módban az invázión kívül. -
törölt tag
Köszi a tippeket, Flamberg és Aquamarine nem ismerős.
A játékot a Mailbreakerrel kezdtem, abból van talán 3 féle is, most valami Short Sword van. De emlékszem volt még pár másik, amit lehet érdemes lenne fejleszteni, lehet végigböngészem majd az inventoryt.
Arra emlékszem, hogy van pár jó Faith alapú fegyver, extra effecttel és sebzésben is erős, de azok most ehhez a karakterhez nem jók. -
törölt tag
Na pontosan ezekkel küzdök én is. De akkor most megnyugszom, hogy nem én vagyok a béna, hanem a játékot okolhatom.
A casting time tényleg nagyon hosszú, de nem biztos, hogy a sok kicsivel előrébb vagy. Van pár erősebb spell, de csak néhány darab, amit érdemes használni. Great Heavy Sould Arrow, Pestilent Mist, Soul Stream, ezek mind jók és erősek. De tényleg nagyon ki kell centizni a castot, különben azonnal kapa.
Az INT-es fegyverek nem annyira gyengék. Pontosabban amit te infuse-olsz, az valóban gyenge, de a játékban van pár darab, ami erősebb. Pl. ezt Fextralife rosszul látta én meg beleestem a csapdájába. Crystal Sage és Astora dagger (bár ne memlékszem pontosan) elég erős, de ezekkel pl., pont az oldal tanácsa miatt nem foglalkoztam, közben meg a legerősebb INT-es fegyverek egyike.
De összességében első végigjátszásra valóban gyenge bármelyik caster. De YouTube meg tele van erős sorcerer meg pyromancer meg dark magic-es builddel. Persze az már második vagy harmadik végigjátszás, addigra meg már van annyi skill pontod, hogy tudsz mindenhová tenni és akkor rövidebb a casting time is meg nem is halsz olyan könnyedén.
Meglátjuk majd ha eljutok odáig. -
törölt tag
válasz Kai_Rong #7854 üzenetére
Ooh, akkor te nagyon jól haladtál, egyáltalán nem kell izgulnod. Én sok bossnál órákat töltöttem, aztán egy ideje ahol lehet idézek vagy a könnyebb utat választom. Szerintem a maradék 2 bosst simán le fogod nyomni.
Te hogyhogy Int-es buildet választottál?
Anno réges-régen egy messzi-messzi galaxisban vagy 20-30 éve ezekben a (PC-s) játékokban kaptál egy kardot 'oszt csá. Később jobb esetben kaptál pajzsot vagy kétkezest de a mágiát nem nagyon használták ki. Nekem a fantasy mágia nélkül elképzelhetetlen, így ahol lehet azt használok + én jobban szeretek ranged mage lenni. Mondjuk ettől függetlenül a The Elder Scrolls Onlinet 5 évig játszottam és minden fajt és osztályt kipróbáltam stamina és magicka alapon is, szóval nem ódzkodok tőle, csak szerintem unalmas már a melee. Mert amikor van egy kardod meg egy pajzsod, azt úgy hívják, hogy lovag és nincs benne semmi fantázia, élhettél volna a középkorban vagy az ókorban is.
Bár a mostani Skyrim karakterem egyik kezében enchanted kard van, a másikban tüzes mágia, de van egy enchanted bow-m is, mert néha meg lopakodni jó.
DS 3 új végigjátszásnál is valószínűleg valami mágia alapú leszek, vagy pyromancer vagy dark magicet fogok használni.
Elden Ringben tuti az astrologert fogom kipróbálni először. -
törölt tag
válasz Kai_Rong #7852 üzenetére
Milyen karakterrel csinálod?
Most elszenvedtem velük pár órát, 3x sikerült az a módszer, hogy mögéjük kerültem a lépcsőre a 2. fázisnál, így nem volt aggro.
Viszont a Pestilent Mist előbb ölte meg az öregebbet, mint a fiatalabbat, így természetesen kicsináltak engem is rövid időn belül. -
törölt tag
válasz Kai_Rong #7850 üzenetére
100000% nem, visszautasítottam az ajánlatát, még re-spec sem volt, úgyhogy még nyelvet sem kapott.
Sirris küldijét Oceiros után fejeztem be, nem tudom az számít-e bármit is, leírások szerint nem.
Megöltük a nagyapját is, összeszedtem a páncélt meg a pajzsot és a shrineban szolgálatot esküdött nekem. -
törölt tag
Sirris hívójelét nem látom a Twin Prince előtt, pedig minden körülménynek megfelelek. Ugyanez volt Oceiros előtt Hawkwood-dal is.
Meg még előtte egyszer volt ilyen, hogy ott kellene lennie a jelnek, de nincs.
Ilyenkor mit lehet csinálni?
Twin Prince szívat nagyon.
Szerverek élnek már?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szerintem meg nem.
Ha megnézed a képeken, ha 1 pontot teszek valahová, akkor csak 1 vagy néhány érték változik. Ha már 2 pontot teszek, akkor még több érték változik.
Ezért kérdeztem, hogy érdemes-e több pontot szétosztani.
Viszont közben meglett Oceiros, így ki tudtam próbálni újrakezdés nélkül.
Úgy tűnik ez így működik és ezt nem tudják és sok-sok extra pont ment kárba? -
törölt tag
Oceirosnál akadtam el. De ott a legtöbbször azért halok meg mert a kamera beakad, ezért nem tudok elmozdulni semerre. Viszont amikor meghalok és körbeforgatom a kamerát akkor bőven volt hely még körülöttem minden irányba és simán mehettem volna.
Tettem minimális pontokat más statokra is és van egy kardom is, teljesen magicka még sajnos nem tudok lenni. Illetve controllerrel olyan, mintha laggolnék, még ezt is meg kellene oldanom. Kb. 2 hónapja hagytam ott Oceirost, de most az Elden Ringre nagyon rákattantam, viszont az még baromi drága, szóval jó lenne a DS3-at megcsinálni.
A másik probléma, hogy Oceirosnál valamiért nem tudom megidézni Hawkwoodot, még az is lehetne egy megoldás csak rá kellene jönni miért nem működik.
De ezért gondoltam arra, hogy lehet újrakezdem és csak 4-5 szintenként fejlődök, hátha úgy erősebb lesz statokban a karakter.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kezdő karakternek nekem eléggé szenvedős + magicka alapúnál nálunk a flaskákat is meg kell osztani. De láttam youtubeon sok NG+ castert, rengeteg közülük overpowered de leírás vagy magyarázat nem nagyon van hozzájuk.
Neten találtam pár leírást, van sokféle build, de a legtöbb kimerül abban, hogy pontkiosztás és kész, semmi magyarázat.Viszont eszembe jutott valami, csak nem tudom tényleg működik-e úgy. Ha jól emlékszem, amikor több szintet is tudsz lépni, akkor nem csak az aktuális stat kap pontot, hanem több más is. Pl. ha INT-re teszek 5 pontot, akkor a környező vagy kapcsolódó statok is emelkednek.
Tehát nem érdemes 1 szintenként lépkedni felfelé, hanem érdemes megvárni 4-5 szintnyi soult és akkor van extra pont és erősebb lesz a karakter? -
törölt tag
Tudtok ajánlani jó Sorcerer buildet DS3-hoz?
Tudom a bénaságomat ez nem menti meg, de hátha mégis. -
törölt tag
válasz pelenka35 #7513 üzenetére
De vannak játékon belüli covenantok, amikhez csatakozhatsz, és ahogy fejlődsz bizonyos szint / idő után kaphatsz fegyvereket meg ilyesmiket. Nem emlékszem pontosan már, de érdemes ennek utánaolvasni, mert így is megérheti némelyikhez csatlakozni.
Pl. Rosaria-nal tudsz pontokat újra elosztani vagy kinézetet változtatni. -
törölt tag
Igen, de a Handmaiden készleteit már kimerítettem, legalábbis ember szempontból. Titanite van bőven most. Más árusról nem tudok. Illetve amikor a shrineban van Greirat, akkor még tőle lehet ilyen hasznos cuccokat venni, de őt valószínűleg elveszítettem Irithyllben. Ja meg Patches, de nála se sok minden van. [ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Igen, Rosaria-ról tudok, volt is tervben egy külső változtatás.
A pontokkal ügyes voltam egyelőre.
Viszont voltak olyan fegyverek, amiket nem kellett volna fejlesztenem és bizonyos magic alapú dolgokat előbb kezdtem volna el és másképpen játszottam volna.
Illetve az armor dolog zavar, de az már más kérdés.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem akarok én maximalistaként mindent teljesíteni, ezek a küldetésnek nevezett dolgok sem igazán azok.
Yoel-t sem használtam ki, meg is halt, ezért Yuria kimaradt.
Anri meghalt és még tuti van, akit nem találtam meg vagy kihagytam.
De Hawkwood kellene most Oceiroshoz segítségnek.
És nem találom sehol. Eygont sem találtam Crystal Sage előtt, most meg Dragonslayer Armournál ott volt.
Oceirost 30%-ig tudom levinni kb. most egyedül azt is magic-kel, utána szétkarmol a ****ba. -
törölt tag
Plusz most nem találom Hawkwood-ot.
Elvileg az Abyss Watchers után kellett volna beszélnem vele a shrineban, de nem emlékszem, hogy ott lett volna bármikor is és most nem látom a hívójelét Oceiros előtt.
Leírások szerint még később elvileg találkozok vele, de nekem most kellene.
Menthető ez még valahogy? -
törölt tag
A Consumed King Garden / Grand Archives / Untended Graves-t mindegy milyen sorrendben csinálom?
Ahogy látom térképeken elvileg mindegy.A Lothric kastélyban meg van egy lift, ami a Grand Archives-ba menne, de be van ragadva. Azt fogom tudni használni később vagy mindegy is?
-
törölt tag
Oh my, akkor pláne rápihenek.
Ahol lehet és az ellenfél nem immunis próbálok magicet használni.
Dancert is úgy tudtam legyőzni, hogy elkezdtem a dark magic rész Karlával és megvettem tőle a Dark Edge-t, ami egy k...a nagy magic sword és elég nagyot sebez + pestilent mist, amit castolni kell, de nem magic, hanem simán csak megeszi a HP-t, de mindenkiét, szóval nekem is óvatosnak kell lennem.
Dodge-olásnál nincs problémám ha látom az ellenfelet. Dancernél ez borzasztó nehéz volt, hogy ha lockoltam, akkor a kamera nem csak nézetben akadt meg, hanem a mozgásomat is korlátozta + nem tudtam távolabb roll dodge-olni. Ha meg nem voltam lockolva a kameranézet akkor is problémát okozott.
De az meg valószínűleg azért, mert a controllert még nem teljesen kezelem 100%-osan.
Megosztott figyelem már más kérdés lesz majd. -
törölt tag
Megvan a rohadék, sikerült túljárnom az eszén.
Aztán nem tudom mennyire fogok szenvedni később, hogy eddig sokszor a könnyebb megoldással győztem le bossokat.De most sztem megpihenek egy kicsit a végjáték előtt, elfáradtam.
-
törölt tag
Hagyma Urat kihagytam én is, de utólag sikerült bepótolni.
A rejtett falakat nem találtam mindig, azokból lehet kihagytam párat, nem tudom mennyi létezik belőlük.
Próbálok úgy játszani, hogy mindenhová elmenni és mindent felfedezni + amikor megvan minden bonfire, akkor még egyszer körbeszaladok a környéken. És ha úgy vagyok vele, hogy elvileg mindent felfedeztem, akkor még megnézem ezt a térképet, hogy nehogy kihagyjak valamit.
Amikor nézek YT videókat, akkor néha van olyan, amit felfedezek, hogy esetleg kimaradt vagy éppen elspoilerezem és akkor már tudom hová kell menni majd. -
törölt tag
Ritkán jutok odáig.
Közben meg nézem az olyan videókat, hogy all bosses - no damage.
Találtam pár videót, volt köztük ng+7-es is, ahol simán lezúzták spellekkel meg midnen mással az ellent.
Na de amikor kezdőkaraktered sorcerer, akkor borzasztó nehéz szinteződni, pláne hogy az estus flaskát meg kell osztanod FP és HP között.
De fura egyébként, hogy amikor nézek videókat, akkor minden gyorsabbnak tűnik, de így is látom mikor mire készül a boss, vagy mennyire rövid a casting time. De amikor én játszom, akkor meg minden lassú és még így is meghalok és mindig staggered vagyok. -
törölt tag
Tyűűű, akkor ez egy nagyon nehéz szülés lesz. Néztem pár videót a Dancerről és sokan csinálták az oszlopos megoldást, kipróbálom majd én is.
Azt sajnálom, hogy nincs online mód, bár az invade dolog nem hiányzik. De tuti érdekesebb lenne úgy a játék, a sok kommenttel.
Így meg nem használok embert, még néha boss fight előtt is elfelejtem. Bár most Aldrich lezúzta a készletemet. -
törölt tag
Igen, azt tudom, hogy kell ember hozzá.
Anrit megnéztem a Dark Moon tomb-ban és ott sincs, és Ludlethnél sincs a fegyvere, a katakombákban a helyén a függőhídnál meg egy csillogó fény van. De akkor kampec neki én meg küzdök majd egyedül.
Yuria nem jelent meg nálam. Yoel ott volt a Shrineban, de nem lettem Hollow. -
törölt tag
Nem emlékszem, hogy Anri támadója ki volt, de mivel a templomban nem öltem meg az assasint, így valószínűleg a bad endinget kapom.
És Aldrichnél sem láttam a jelet.
Most az ég sárgás-vöröses és mintha napfogyatkozás lenne.
Irithyll hídon lévő szörnyét nem öltem meg és visszamentem a hídra, hogy végezzek vele. Viszont már nem volt ott, mert ilyenkor a lenti mocsaras részben van a vízben.
Viszont a híd elején balra ott volt egy summon sign, és amikor rányomtam, akkor kerültem Anri világába, ugyanoda vissza arra a hídra.Dancernél 2 opció van: Sword Master, de még Vordt előtt tud segíteni. Ilyenkor Lion Knight Albert ad valami fekete követ, mert megölted Emmát és nem idézheted meg többet.
De ez nem történt meg és a Sword Mastert sem használtam, szóval elvileg még mindkettőt meg tudnám idézni, mégsem látom egyik jelet sem. Albertet meg elvileg még látom később is.Előzőleg ugyanez volt a gondom Eygonnal, nem jelent meg a jele Crystal Sage előtt, pedig elvileg minden feltétel teljesített volt.
Hagyma Úr meg minden gond nélkül megjelent, pedig a küldijét utólag csináltam meg még éppen időben Yhorm előtt, mert elmulasztottam a kútban és vissza kellett mennem.
És most nagyon kellene segítség, mert itt megállt a tudomány. Aldrichtot is kb. 15x kezdtem el, mire le tudtam gyűrni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Dancer of the Boreal Valley-hoz lehet NPC-t idézni ha a sztori szerint haladtam?
Tehát Emmát nem öltem meg, hanem a Yhorm és Aldrich utáni harc után halt meg.Anrival beszéltem a Yorshka templomban, de az assassint nem öltem meg. Viszont közben Anri megidézett a saját világába, mert megtámadták, és együtt megöltük a támadót.
Mégsem találom sehol Anrit ezután. Mégis megölték és elvesztettem? -
törölt tag
válasz #82860288 #7431 üzenetére
Közben tárgytalan, mert legyőztem a nénit.
Az Ashen Estus Flask mit csinál?
Szürke színű az üveg, de ezt írja: Ashen Estus Flask+1
És a sima is Estus Flask+1.
De ha elmegyek Andréhoz, akkor nem történik semmi, nem tudom növelni a flaska számát.
Talán eddig még egyszer volt ilyen, de nem tudom mit csináltam vele. -
törölt tag
Eygont nem tudom megidézni Crystal Sage előtt. Még mindig ott ücsörög Undead Settlement-ben és azt ismételgeti, hogy a szolgálatomban áll, amíg védem Irinát.
Irina meg a Shrine-ban van, szóval elvileg működnie kellene, de nem találom a jelet. Legalábbis nincs ott, ahol a netes infók szerint lennie kellene. -
törölt tag
Közben visszamentem gyakorolni mindegyik fajta ellenféllel, szóval nem csak a szám jár, hanem a kezem is.
Most Crystal Sage van hátra, de a RoS most eléggé rövid területnek tűnt, elég hamar végigértem rajta még a szenvedésemmel is.Covenant ha jól értem csak online módban működik, ami most tiltva van és nem játékon belüli NPC guildhez csatlakoznék?
Ha működne, akkor ilyenkor mindenképpen muszáj a PvP / Co-op módot használni, az csak offlineban tiltható? -
törölt tag
+MageRG
Jaj nem akarok én szőrszálat hasogatni vagy kifogásokat keresni én miért vagyok béna.
Az ő videóját eddig megnéztem és sokszor vontam fel a szemöldököm, hogy azt hogy a francba csinálta?
Az animációs részt értem, csak baromi félrevezető ez így.
Létra meg a kötél más játékokban is ugyanúgy működik, legalábbis nagy részükben, azt értem.
A Road of Sacrifice-ba egyelőre nagyon beletört a bicskám / botom és nem értem mit csinálok rosszul.
Amellett hogy lassú vagyok és sokszor olyan gyors az ellenség, hogy fel sem fogom mit csinált. De lehet csak túl lassú vagyok ehhez a játékhoz, de ha már idáig eljutottam, akkor csak nem.
A fire demont meg a négykézlábas lovagot is az egyszerű módszerrel sikerült legyőznöm, de nem biztos, hogy az jó ötlet volt, bár úgy tűnik, mindig van egy könnyebb megoldás.
De értem, ne sírjon a szám, hanem menjek és haljak meg még ezerszer és tanuljam meg. -
törölt tag
Hmm, de ott nem csak a felsőteste volt kicsavarodva, a lábai is a játékos felé néztek.
Az egész játék arra épül, hogy az ellenfél akciójára mit reagálsz és mikor és nem jó az animáció?
Ennél a jelenetnél eszembe sem jut, hogy ez az ellenfél hátulja, hiszen majdnem szembeáll a játékossal.
Mert amikor odaugrik az ellenfél, akkor max abból sejthetném, hogy háttal van, hogy milyen irányba indult. De az ellenfelek egyébként is gyorsak és sokszor hirtelen utánam fordulnak.
Itt is az ellenfél támadott volna, csak félbe lett szakítva, de hogy ezt lássam 10x kellett visszatekernem a videót.
Játék közben hogy ismerem fel az ilyen helyzeteket? A reflexeim sem olyan gyorsak már, mint 20 éve, de ez azért fura. -
törölt tag
Ilyen hogy lehetséges? [link]
1:52:13-nál kezdődik a lényeg.
Amikor eljön az oszloptól a játékos, akkor odaugrik az egyik ellenfél, aki utána már szinte félig szemben féloldalasan áll vele, mégis megkapja azt az animációt, ami hátba szúráskor van.
Hogy tudta hátba szúrni, amikor majdnem szembeállt vele? Meg az az érdekes "visszarendeződés", hogy háttal álljon az ellenfél.
De találtam még pár ilyen hasonló anomáliát, pl. a karós élőholtak engem simán felnyársalnak, őt meg hagyták simán harcolni, vagy nagyon kicsivel mellészúrtak.
Én meg erőlködök itt órák óta, hogy megtanuljam a parryt rendesen meg a hátba szúrást. -
törölt tag
Oh, hülye vagyok megint. Ki is próbáltam, köszi az infót.
Ez a Road to Sacrifice meg mi a fene? Te jó ég én ehhez nagyon gyenge és béna vagyok még.
Sorcerer armorra miért írják sokan azt, hogy It's all about fashion?
Még mindig a kezdéskor kapott armor van rajtam, ami nem sokat véd ám. De a többi medium meg heavy súlyban sok és rontják a statjaim nagy részét.
Kihagytam valamit menet közben vagy tudok jobbat venni? Mert a Handmaidennél egyelőre nincs sok választás és az sem jó.
Tele vagyok nagy kardokkal meg baltákkal meg heavy armorral, de ezek nem tűnnek jónak.
Még a Cleric szerkó is ront a statokon. -
törölt tag
A magic weapon hogyan működik, amit Yoeltől lehet venni?
Leírásban az van, hogy Reinforces right weapon with magic, de Andrénál nem lehet reinforce-ra használni.
Be tudom tenni spellek közé, de inaktív marad.
Vettem egy short sword-ot és úgy sem történik semmi.
Mit csinálok rosszul?Van olyan mod, amivel lehet egy kicsit kontrasztosabb és színesebb képet kapni? Találtam egy ilyen modot, de ez nekem túl sárgás néhány jelenetben.
Az sem ártana, ha mondjuk a zöld területek kicsit színesebbek lennének.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Huuh, a rúgás nem egyszerű a stick holt tere miatt.
De gyakoroltam, de vagy sikerül vagy nem, teljesen random.
Viszont egy jól irányzott parry is segít, ott is ugyanúgy hátrahőköl a lovag és akkor mehet a heavy.
Még gyakorlok majd, mert ahogy látom agresszíven támad, és ha kiszurkálta magát, akkor után megpihen és körbe-körbe járkál, aztán ismétel.
De ez az ellen mögé kerülés és hátba szúrás nem nagyon megy nekem, nem tudom milyen szögben kell lennem ahhoz, hogy ez jól működjön.Más kérdés: közben megszereztem a fire gem-et, így a kérdés most fennáll, hogy ez fejlesztés lenne-e? Mert ha jól értem bár a fizikai sebzés csökken, lesz + ugyanannyi fire és akkor valójában 144-re emelkedik a totál?
Igen, rájöttem közben, hogy az elején, ahol lemegyek, ott felfelé is van egy lépcső, csak soha nem figyeltem, mert ott mindig jöttek az élőholtak és támadtak és valamiért kimaradt. Csak simán fel kellett mennem, és a sárkány melletti toronyban volt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Hmm, akkor ezt meg kell néznem, mert az RB az a light attack, az RT meg a heavy.
Vagy számít a közelség? Mert eddig csak ütögetni tudtam őket, bármilyen közel is voltam. Bár lehet közben nem nyomtam az L-t.Igen, már az első felmenetelnél láttam, hogy ott van valami félúton. Meg is néztem, de ott nem tudtam nagyon mászkálni, elég keskeny volt az a fapadlós rész. Vagy ha ott ki kell ugranom a párkányra, hát akkor lesz pár újratöltésem, az tuti.
Eszerint ott félúton elég sok minden van, még egy pale tounge is, ami nagyon kellene, mert borzasztóan csúnya a karakterem.Egyelőre felfedezek mindent, még a fűszálak alá is benézek.
Nem szeretnék kihagyni semmit és a spoilereket én is kerülöm. Fextra oldalát szoktam böngészni, vagy nála vagy a fandom oldalon elég sok infó van.
De próbálok én is inkább szövegeset képekkel, mert nem akarok elspoilerezni vagy tudni előre semmit, igaz néha nem tudok kikerülni dolgokat.
Lothric részt is úgy csináltam, hogy megpróbáltam menni mindenfelé, és amikor megvolt Vordt akkor még kerültem pár kört, nehogy kihagyjak valamit.
Egyedül a sárkány előtti kapun nem tudtam átmenni, így ott kimaradt párt soul meg a binoculars. -
törölt tag
Hagyma fura volt, mert azon agyalt a torony aljában, hogy a lift mindig csak lefelé megy, amikor meg én beleálltam, akkor felfelé ment.
Utána nem láttam, viszont amikor lefelé mentem a toronyból, akkor félúton hallottam a hümmögését.
De amikor kiugrottam félúton, akkor meg nem találtam.
De ezek szerint akkor majd később még találkozom majd vele csak máshol.Ezen meg behaltam, de gondolom láttátok már: [link]
És ebből van egy teljes sorozat.Ha a Mimic ládát kinyitottam, akkor utána az még mindig Mimic vagy már rendes láda?
-
törölt tag
Vasbotos öregasszony? A nagy kövérre gondolsz, aki ilyen spirál izéket lövell feléd?
Greatwood-ot 2 óra szenvedés után feladtam. Körbejártam a környéket, találtam még 1 bonfiret és megvolt az óriás is a toronyban meg Cornyx meg a nagy patkány is meg a hümmögő hagyma is. Elég fura szerzetek vannak itt.
Viszont elég sok helyre nem tudtam bemenni, szóval még sztem a térkép egyharmada még legalább nem volt meg.
Viszont a torony alagsorában lévő négykézláb mászkáló lovag az kicsinál 5mp alatt, még a nevét se tudtam elolvasni. -
törölt tag
Engem most ezek a csuklyás fejű izék borítanak ki, fú most nagyon utálom őket.
De a Mimic is rohadjon meg egyébként.Közben eljutottam a Curse-rotted Greatwood-hoz. Neki már legalább 3x annyi élete van, mint Vordtnak. Nem tudom itt hogy fogok továbbjutni. Komolyan a tojásokat kell a lába között elpusztítani?
Lehet inkább kicsit grindelnem kellene előző területeken és fejlődni,. Sokat. -
törölt tag
Úgy legyen!
Teljesen rá vagyok tapadva a tévére ilyenkor.
Igaz még így is megszívatnak néha, mert sokszor már az ismertebb ellenfeleken is fennakadok ha nem figyelek és úgy elpicsáznak, hogy csak pislogok.
Még rá kell jönnöm ezeket a nagy pajzsos lovagokat hogy tudom könnyebben legyőzni.
Próbálgatom ezt a hátrakerülős dolgot, de nem nagyon megy velük.
És lehet kipróbálok majd pár dolgot 1H karddal is, bár az nekem lassabbnak tűnt, mint a tőr, viszont nagyobbat sebez és nem kell mindig olyan közel menni vele.Közben néztem milyen ellenség fajták vannak és úgy tűnik Lothricnál a Dancer of the Boreal Valley boss kimaradt? Vagy az később jön majd? Nagyon erősnek tűnik, meglepődtem volna, ha találkozok vele.
-
törölt tag
válasz MikeWazowski #7384 üzenetére
Ezt sztem nekem szántad.
Kérdés: átjutottam a túloldalra végre, megvolt a Highwall of Lothric és sikeresen legyőztem Vordtot is.
Viszont úgy tűnik a várból ki lehet jönni oda jobb oldalra valahogy. Valamit elmulasztottam? Vagy majd később lehet visszamenni oda?
A lépcső alján a lerombolt végén van egy halott sárkány. -
törölt tag
Hát ez az. Én még simán meghalok mielőtt eljutnék oda, ahol előzőleg meghaltam.
Pláne, amikor a sárkány előtti téren a leghátsó sarokban haltam meg, esélytelen volt, hogy oda visszajussak. Nagyon sok zer lelket elvesztette már és nagyon fáj.
Meg persze, erősödök, most már könnyebben végigharcolom az utam ha el akarok jutni valahová, mert már meghaltam vagy 100x, de Vordt vagy a kulcs Greirathoz még mindig nincs meg.
De nekem még 8 óra alatt sem sikerült megcsinálnom azt, ami másnak ment fél óra alatt. -
törölt tag
Köszönöm neked is!
A staffot és a daggert is már megerősíttetettem Andréval. Lett közben 1H kardom, de az lassabb volt a tőrnél, így most marad a Mail Breaker egyelőre + a staff és a másik kézben meg a shield.
Amikor nézem a youtubeos játékosokat, nekik olyan könnyűnek tűnik, ők gyorsak az ellenség meg lomha. De amikor meg én játszom, én vagyok lomha és az ellenség baromi gyors.Ezekkel az értékekkel megérné a fejlesztés?
Bár a 97 helyett lenne 72+72 ha jól értem, az még így is ~40%-os fejlődés lenne.
Játék közben szereztem 2 gem-et, de egyik sem fire gem, nem is találom őket hirtelen.Eljutottam a nénihez a kastélyban, majd lementem a lépcsőn és a végén találkoztam is egy nagy bosszal. Mivel mindenem ki volt merülve, kicsinált 20mp alatt.
Ott nincs a környéken bonfire? Olyan sok lelket elvesztettem már, hogy nem is merném összeszámolni, viszont így nem fejlődök.
Pontosabban lelkeket nem tudok gyűjteni és szinteződni, harcban azért alakulok kicsit.+ találtam egy bácsit egy cellában, de kulcsot nem lelek. Az majd később lesz egy bosstól?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
3. Várj, a 3. nincs megoldva. Nem tudom mit csinál, mi az és hogyan? Az hogy buff / boost az okés, de hogyan? Mert ha kontrolleren megnyomom az RB bumpert, akkor elsüti a spellt. De itt a videón nem csinálják.
6. ESO-t csak azért hoztam fel, mert ott is nagyon figyelni kell mikor ki mit csinál. Igaz ott időzítve vannak bizonyos támadások, de ott is jön mindenfelől az áldás és ha nem figyelsz, akkor ottmaradsz.
DS meg totál random valóban, erre a ritmusra kell majd figyelnem. Keze valóban nem mindennek van. Midirt meg már nem is akarom tudni.Azt látom valahol melyik burial giftet választottam? Hónapokkal ezelőtt kreáltam a karaktert és nem emlékszem.
Illetve van 3 chimes az inventorymban, de kis x van mindegyik sarkában, az mit jelent?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest