Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Google Pixel topik
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor ha van ra soul-od vedd meg a templom tetejen a paptol a curse ringet. Nem tom mar mi a neve a jatekba de lila es valami koponya minta is van rajta tan. Valami 5000solul korul lehet ha jol emlekszem. ha nem jol akkor vagy 10k. De ezek utan szerintem megeri. Egyebkent mikor fujjak a fustot latod azt a kis csikot ami megjelenik a karaktered hata mogott? ha az nem telik meg akkor nem atkozodol be.
"Per pill utalom ezt a xart
" <-ez az igazi DS feeling! 
En mennyire utaltam es mennyire utaltam hogy utana meg az idegelt es vissza ultem es nekimentem a dolgoknak meg otszor, tizszer, husszor..
Ezt a jatekot ezert szeretjuk es ha nem ilyen lenne akkor nem is lenne benne semmi erdekes ami miatt leulnenk jatszani vele. 
El nem ilyeszteni nem akarlak es meg egy hely lesz a jatekban ahol lesznek ilyen bekak. De ott tobb helyed lesz elmozogni a fust elol plusz van a jatekba egy paladin set amit majd kesobb kapsz meg de en azt vettem fel mindig ha bekas reszre mentem mert a gyuruvel kombozva olyan resistet ad hogy meg is alhatsz a fustben es nem fog felmenni felig se a curse csik.
Szoval lesz meg olyan helyszin hogy nem nehez tole megzavarodni csak nem ilyen modon. lesz ahol egy valami fog idegesiteni de lesz ahol semmi konkret de sok kis aprosag szinten probara tesz majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Játékfejlesztés
- Crimson Desert
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Horgász topik
- OLED monitor topic
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

" <-ez az igazi DS feeling! 
Ezt a jatekot ezert szeretjuk es ha nem ilyen lenne akkor nem is lenne benne semmi erdekes ami miatt leulnenk jatszani vele.