Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Betáblázta magát az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Macrodroid
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dvix
senior tag
Sziasztok! Na megvettem a kicsiket, Duster Celebration tce100. Csak az aggaszt h 3800km es tesztauto es logikus a diler szerint h nem cserelnek le benne semmi olajat. Mondom: mi van?
Szoval sazt mondja nekem h ezek a motorok nem olyan bejaratos tipusok mint a regiek, egy ev vagy 30 e km mulva vigyem vissza... Ok? en 32 eves vagyok es lehet a technika elhaladt az orrom előtt h észre sem vettem.
De akkor most modern motorokat nem szokas bejaratni (mondjuk en tesztautot vettem, de ez nem zavar) es az elso parezer km utan motorba/valtoba lecsereltetni az olajat? Azt hallottam mar h az elso olajat lehet vagy erdemes akar 6000 km ig meghagyni na de ilyet...
mi a velemenyetek?
Szerintem elgangolok meg kevessel 3000 fordulat felett es 5000km nel lecserelem oket. Elso szerviz oszt jol van...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szoval sazt mondja nekem h ezek a motorok nem olyan bejaratos tipusok mint a regiek, egy ev vagy 30 e km mulva vigyem vissza... Ok? en 32 eves vagyok es lehet a technika elhaladt az orrom előtt h észre sem vettem.
De akkor most modern motorokat nem szokas bejaratni (mondjuk en tesztautot vettem, de ez nem zavar) es az elso parezer km utan motorba/valtoba lecsereltetni az olajat? Azt hallottam mar h az elso olajat lehet vagy erdemes akar 6000 km ig meghagyni na de ilyet...