- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-JB-Scottt21
csendes tag
válasz
aboriginal74 #39 üzenetére
Szia! Bocsi a zavarásért. Ez gondolom most nem wifi!? Kábelen nekem is ok. Ma beszéltem a t-vel, hogy vifin nagyon vacak a net. Még az LTE is jobb a mobilomon. Erre a 6. ember akihez kapcsoltak (elvileg műszerész) jött azzal, hogy ezt telefonon keresztül nem fogja megmondani. Annyit mondott hogy ez csak beállítási kérdés, és aDIR-842-nek tudnia kell(ene) legalább a 7-800-at wifin. Ha szeretném akkor küld "szakembert" bizonyos díj ellenében (8210Ft), és az majd megmutatja hogy hogyan kell beállítani. Mondtam neki hogy akkor köszi de nem, inkább fórumozok tovább! Nem normálisak!
Egy szó mint száz... Eléggé zavaró ha wifin 15-30Mbps-el szedek le, és 70-95Mbps-el töltök fel
Egy segítség a beállításokhoz jól jönne!
Köszönöm szépen!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest