Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headbang
aktív tag
Szia
Sokáig kerestem én is ezt a beállítást, azután teljesen véletlenül akadtam rá. Nekem nem volt logikus kedves D-Link...
Na mindegy. Szóval nem egy konkrét menüpontban van, hanem "home" főoldal-->connected clients-->itt a hálózatra csatlakoztatott eszközök közül válaszd ki amelyiknek fix ip-t akarsz adni-->edit rule (kis cerka)-->reserve ip--> enabled-->Itt már adhatsz is meg egy fix ip-t. Egyébként ugyanitt a "parental control"-al tilthatod is azt eszközt amelyiket ki szeretnél tiltani a hálózatodról.-->"always enable"-el. (Gondolom mac cím alapján tiltja.) Természetesen itt a gyári firmware-ról írtam. :) -
Hálózati címfordítás de itt azt jelenti, hogy nem publikus IP címet kapsz hanem a belső hálózatit amellyel nem működnek a külső eléréses programok/szolgáltatások, pl a torrent. Illetve mivel ki tudja mennyi (több tucat/száz/ezer) ember van egyetlen publikus IP cím mögött így ha valaki miatt tiltó listára kerül ez a cím akkor mindenki akinek ez a külső címe ugyan úgy szenvedni fog.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 3. nap: Blood West
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Csere-Beszámítás! Sony Playstation 5 Slim Digital : Gari- 2027-05-07
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na mindegy. Szóval nem egy konkrét menüpontban van, hanem "home" főoldal-->connected clients-->itt a hálózatra csatlakoztatott eszközök közül válaszd ki amelyiknek fix ip-t akarsz adni-->edit rule (kis cerka)-->reserve ip--> enabled-->Itt már adhatsz is meg egy fix ip-t. Egyébként ugyanitt a "parental control"-al tilthatod is azt eszközt amelyiket ki szeretnél tiltani a hálózatodról.-->"always enable"-el. (Gondolom mac cím alapján tiltja.) Természetesen itt a gyári firmware-ról írtam. :)