- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destro748
csendes tag
válasz
ballazol #517 üzenetére
Hasonló a problémám, lásd feljebb. Nekem C1 van, alapból 3.00MT FW-vel. Ha a telekomos FAST 5670 modemről engedem rá közvetlenül a pc-re a netet akkor hibátlan gigabit fel gibagit le, ha berakom a kettő közé a routert, akkor tök hektikussá válik a dolog, mindegy melyik lan porton, ha olyan kedve van 350 megabit, ha jobb pillanata van akkor elkúszik 650-ig, vagy néha feljebb is, de a gigabitetet soha egyetlen alkalommal sem hozta.
A leg k**aszott frusztrálóbb az egészben pedig az, hogy ha két pc között használom mint hálózati eszközt, akkor meg gond nélkül gigabit sebesség felett mozgatja az adatokat. Azóta sikerült felerőszakolnom rá 3.02 től egészen 3.13-as a FW-t, sőt egy ízben rászenvedtem egy openWRT-t, és sehogy nem jó, szerintem hardveresen van vele valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest