- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destro748
csendes tag
válasz
ballazol #517 üzenetére
Hasonló a problémám, lásd feljebb. Nekem C1 van, alapból 3.00MT FW-vel. Ha a telekomos FAST 5670 modemről engedem rá közvetlenül a pc-re a netet akkor hibátlan gigabit fel gibagit le, ha berakom a kettő közé a routert, akkor tök hektikussá válik a dolog, mindegy melyik lan porton, ha olyan kedve van 350 megabit, ha jobb pillanata van akkor elkúszik 650-ig, vagy néha feljebb is, de a gigabitetet soha egyetlen alkalommal sem hozta.
A leg k**aszott frusztrálóbb az egészben pedig az, hogy ha két pc között használom mint hálózati eszközt, akkor meg gond nélkül gigabit sebesség felett mozgatja az adatokat. Azóta sikerült felerőszakolnom rá 3.02 től egészen 3.13-as a FW-t, sőt egy ízben rászenvedtem egy openWRT-t, és sehogy nem jó, szerintem hardveresen van vele valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest