-
Mobilarena
Specifikációjához képest meglepően olcsó router, ami AC1200-as Wifi-t és gyári firmware-val is több hasznos szolgáltatást ígér (fájlmegosztás, dlna, nyomtató megosztás, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandion
tag
válasz
Kisbatyu75 #2189 üzenetére
Ezt is megpróbáltam, de egyszerűen nem talál semmit a 192.168.0.1 -en.
Hardware hibára gyanakszom, bár korábban tökéletesen működött...
Érdekes, hogy a 192.168.1.1 -en kér jelszót (nem a D-linkes belépő felületen, hanem egy sima böngészős ablakban) de nem fogadja el a gyári alapértelmezett Admin-t.
Van még valakinek ötlete, vagy kuka? -
pandion
tag
Sziasztok!
Ne nevessetek ki, de azért kérek segytséget, mert nem sikerül reset-elni a rootert... Nyomom az alján a kis reset gombot 10 másodpercig, akkor elkezd zölden villogni a led, aztán újraindul, de nem tudom elérni a gyári beállításokkal a setup-ot. Kábellel összekötve a régi nevét látom, vagyis nem történik meg a reset. Próbáltam sokkal hosszab ideig nyomva tartani, kb. 1 percig, de akkor sem resetel.
Mit rontok el? Please help...
Köszönöm előre is! -
pandion
tag
válasz
vargalex #1617 üzenetére
Olvastam a padavan felrakási útmutatót, de nem igazán érzem magamban a késztetést, hogy egyedül belevágjak. Esetleg valaki aki már csinált ilyet, tudna nekem segíteni ebben? Természetesen kompenzálnám valahogy a segítséget. Ha valaki tud segíteni, kérem írjon! Előre is köszönöm.
-
pandion
tag
Sziasztok. Ilyen rooterem van, és rendszeresen megszakad a net (wifi-n és kábelen keresztül is). Folyton ledobál mindent, majd 1-2 másodperc múlva visszajön. Nagyon idegesítő. Mi lehet a gond?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged