Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz VikMorroHun #33930 üzenetére

- borzalmas teljesítmény a korábbi konzolgeneráción
    Ez igaz, de igazából nem is azokra készült. Az más kérdés, hogy egy elhibázott üzeti döntés miatt arra is ki akarták adni. "Sokat akar a szarka, de nem bírja a farka" effektus.

- rengeteg hiba a játékban (én anno 10-esével jelentettem a GOG supportnak, de elintézték annyival, hogy nem a GOG hibája (amivel technikailag nem tévedtek))
    Minden játékot lehet olyan hardveren futtatni, ami arra nem alkalmas, vagy olyan beállításokat alkalmazni, hogy a játék egy bug-halmazzá váljon. Ahogy többen is leírtuk, kiadás pillanata óta érdemi bug nélkül végigjátszottuk többször is.
    Ezzel szemben, bár nagy kedvencem, a Skyrim például gamebreaking buggal lett kiadva.

- AI és NPC kidolgozottság nem felelt meg az ígéreteknek
    A megvalósítással kevésbé volt baj, mint az ígéretekkel. Senki sem hihette komolyan, hogy minden NPCnek önálló napi rutinja lesz és aszerint cselekszik. Ilyen szintű AI-t egyik játék sem tudna ma sem, és akkor sem tudott, amikor a CP2077 kiadásra került. Mindenki, aki reálisan gondolkodik, az tudta, hogy az ígéret csak marketing bullshit, de persze most el lehet mondani, hogy a CP nem felelt meg az ígéreteknek. Felesleges.

- túlzott elvárások, amikhez nem tudtak felérni
    Ez talán nem a játék hibája. Ha tőlem azt varják, hogy váltsam meg a világot, akkor sem az én hibám, hogy nem vagyok Isten.

- túl korai kiadás (minimum egy évet még kellett volna fejleszteni rajta, illetve hiba volt egyszerre 6-8 platformot célba venni)
    A kiadás koraiságával nem értek egye, ahogy az elején is írtam, a sok platformot egyszerre célba venni viszont rossz üzleti döntés volt.

• proci985

MODERÁTOR

válasz VikMorroHun #33930 üzenetére

amit linkeltel tippre egesz biztosan valamelyik GPT modell irta (GPT3 mintha ott mar kint lett volna) a strukturaja es a contentje alapjan. kb ez a linkedin megfeleloje a youtube rantnak.

- túl korai kiadás
    ez pcn mondjuk hulyeseg, a jatek a legelso verzion hiba nelkul vegigjatszhato volt, ahogy par embernek a topikban sikerult is.

- túlzott elvárások, amikhez nem tudtak felérni
    aki jatszott a Witcher 3al, az valoszinuleg tudta, hogy ez nem Saints Row / GTA lesz.

Új hozzászólás Aktív témák