Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena

Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
Topikgazda
Kizárni nem lehet, de fogadni se mernék rá. Főleg kijövetelkor inkább a direkt az új konzolra érkező játékokat szokták egybecsomagolni, illetve olyannal, amely csak az adott konzolra elérhető. Ezek itt nem játszanak. Ettől függetlenül elég nagy névnek ígérkezik, tehát nem rossz párosítás...
-
-
Cifu
Topikgazda
A Spoiler tag-et megigényeltem a modker topicban, elvben meg is adták (ettől én jelenleg még nem látom).
Ha már bekerül, akkor fogom bővíteni az Összefoglalót vele.Azt mindenképpen leszögezném, hogy ettől függetlenül a magam részéről nem rajongok a spoiler tag-ért, ám nem kívánom az én nézetemet rákényszeríteni a topicra. Ezért előre jelezném, hogy amennyiben majd sokan fogják kérni, hogy márpedig legyen spoiler tag kötelezően a küldetések - játékmenet témákat illetőleg, akkor megfogalmazunk egy szabály vele kapcsolatban, de a betartatásával kapcsolatos viták terén maximum egyéni véleményem lesz. Adott esetben szívesen felajánlom a TG-séget (vagy társ-TG-séget) olyannak, aki az ezzel kapcsolatos nézeteltérések kezelését bevállalja.
Legfeljebb nyitok egy CP2077 spoileres topicot a Logout fórumrészbe és kész (függetlenül attól, hogy azt sem tartom megoldásnak, de e témában nincs mindenkinek jó megoldás).
-
Imilenni
addikt
Nem tudtam hogy a GOG a tulajdonában van a CDPR-nek.

Kár, pedig elég jól néznek ki a fizikai kiadás kiegjei

Nem baj, most hogy angolul rendelhető a Cyberpunk világa könyv szerintem beszerzem, kár hogy a magyar csak akkor jelenik meg amikor a játék is :(
@Ellia
XBOX-al biztos lesz. -
Ellia
addikt
Szerintetek lesz az uj konzolgeneracioval egybecsomagolva?
-
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Egyertek. Ahogy a witcher-es topicban is nagyon jó, hogy van spoiler, így itt is kellene. mar csak azon egyszeru oknal fogva, hogy nem mindenki veszi meg day1 a jatekot, vagy mas tempoban halad vele, akkor is olvashassa a topicot, illetve tudjon segitseget kerni.
-
jonnyjoker01
veterán
Az utólagos szerkesztést én kértem

Én teljesen megértem hogy fontos a felfedezés öröme jópár embernek (nekem is fontos), én személyesen arra jöttem rá, hogy értelemszerűen nem spoilerezik el a devek az egész játékot megjelenés előtt, hanem ilyen-olyan morzsákat szórnak elénk ami egy ízelítőt ad abból hogy mire lehet számítani (de nem spoilerezik el a teljes játékélményt) - ezért követem az interjúkat, night city wire-öket.
Többiekhez is:
Szerintem abban meg tudunk egyezni, hogy spoiler tag kell a sztori miatt, nagyon remélem ezen nem kell vitázni (mondjuk én megjelenés után digitális detoxba rakom magam a játékon kívül, úgyhogy nem nagyon láthattok majd itt
). A többi dolgot pedig mindenki eldöntheti hogy rakja spoilerbe, én személy szerint a felfedezéssel kapcsolatos dolgokat beraknám mások kedvéért. Azt szerintem viszont nem nagyon lehet elvárni hogy minden játékkal kapcsolatos dolog spoiler legyen, mert akkor nem maradna miről beszélni nyíltan.
-
LK
addikt
válasz
Executioner
üzenetére
Tehát én ne nézzem a topicot, ha nem tetszik az ha lelövik előre a poént. Egyetértek veled, és azt is fogom tenni. Csak érdekes, hogy egy Ncore-on nincsen vita ebből, megy a figyelmeztetés rögtön. Mindenkinek jó játékot, majd ha megjelenik!
-
Executioner
tag
Lesz is még bőven hasonló. Amennyiben ezek zavarnak akkor nem is érdemes fórumokat olvasni és videókat nézni a témában, mert elkerülhetetlen az olyan információ ami már lecsapja nálad a biztosítékot.
Egyetértek Cifuval. Öröm olvasni azokat a hozzászólásokat amiben van 18 spoiler tag...
-
-
nubreed
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Addig mit tudsz elspoilerezni, amíg meg sem jelent a játék?

-
Egy szó mint száz, lassan kell a topikba a spoiler tag, úgyhogy ideje megkérni.
-
LK
addikt
Értem a nehézséget, de azért ne lőjük már le előre a játékban lévő meglepetéseket. Nagyon tetszenek magát a világot bemutató képek, magyarázatok. Én azt nem tekinteném Spoilernek pl. Nyilván a többség dönt. Ezért ha nem nézek be ide többet, senki sem fog sírni értem. Magam részéről legfeljebb megveszem a könyvet hozzá, és ennyi.
-
válasz
nubreed
üzenetére
Király, akkor ott veszem (feltéve hogy valaha megjelenik, és még jó is lesz). Amúgy is le akarok jönni a Steamről, egyre kevésbé tetszik a drm.
GOGon eddig szinte csak régi játékokat vettem, mert egyszerű letölteni a néhány fájlos installert, és átmásolni a régi vasaimra., intall, és rögtön fut, nem kell hozzá semmi más. -
nubreed
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Az, mint minden GOG játék.

-
-
Cifu
Topikgazda
Ugyanakkor megjegyezném, hogy a játékról önmagában nehéz spoiler nélkül beszélni. Szóval ebből előre látom, hogy sok konfliktus lesz, mert teszem azt egy küldetésnél valaki csak le akar írni valami tapasztalatot avagy csak kérdezni, de erre Spoiler erdő lesz a kérdésből és az arra adott válaszokból is. Aki tehát nem kíváncsi a spoileres témákra egy csomó "értelmetlen" hsz.-t kell átgörgessen.
Persze, az sem igazán menne, hogy lenne egy spoilermentes és egy spoileres CP2077 topic, mert akkor akit érdekel a téma, annak mindkettőt látogatni kellene.
Majd akkor erre ki kell találni egy szabályt, aztán azt követni (aminek betartatása megint mókás lesz).
Személy szerint amúgy nem vagyok spoilerérzékenyek, de ez egyéni nézőpont.
-
duvi
nagyúr
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, de egy kicsit félreértettél.
"Modiktól lehet kérni spoiler taget a topicba, de ezt csak a TG tudja megtenni."
Tudom, hogy a TG csak a fenti három dolgot teheti meg, de ahogy írtam, ő kérhet a modiktól állandó spoiler taget a topicnak és onnantól mindenki szabadon használhatja a hozzászólásainál. Sztoriorientált topicokba erősen ajánlott. -
zkxdn
őstag
válasz
Imilenni
üzenetére
1. KV alapkiadás / 576 Collectors Edition (amúgy lemaradtam a rendelésekről de valaki lemondta a PCs CEt az 576nál és írtak hogy nem kell-e. Azóta nem hallottam felőlük szóval remélem még megvan a ""rendelésem"" ami igazából csak rám szállt)
2. Én mindent amit tudok fizikai kiadásban veszek meg de ez az én ""hülyeségem""
3. Igen, k*rva jók a Dark Horseos könyvek nekem a Witcher 3 van meg és nagyon fáj a fogam a Cyberpunk-os meg a God of War-osra most
4. Igen néztem (Guide book), de azt még nem rendeltem elő mert kicsit már soknak érzem mert Dark Horseos szobor is van előrendelve
5. Attól függ, KVnál volt ajándék Steelbook szerintem az elég jó de külföldön volt képregény is. Igazából ez izlés kérdése -
KaitouP
nagyúr
Illetve kérheted moderátortól Spoiler tag funkció beállítását a topikodban, aztán onnantól kezdve mindenki kénye-kedve szerint - nyilvánvalóan indokolt esetben, de akkor különösen - használhatja azt. Egy ilyen sztori orientált játéknál, mint a CP 2077 lesz, erősen indokolt szerintem. Alapesetben az én topikjaimban se volt, viszont amikor megkaptam legutóbb a CoD: MW topikot, az első dolgaim egyike között volt a Spoiler tag kérelem, tekintettel a játék Campaign módjára.
-
Imilenni
addikt
Ki honnan rendelte elő a játékot?
Igazából évek óta ez az első játék amit megszeretnék venni PC-re (tokkal).
Esetleg van oylan aki előrendelte a Könyvet is ? (The world of Cyberpunk 2077)
Annyira érdekel a játék hogy még ezen a könyvön is gondolkodom:
Cyberpunk 2077 The Complete Official Guide Collector's Edition?
Nézte más is a két könyvet?
Mit gondoltok róla?
Hol kaphatunk a legtöbbet az előrendelésért cserébe?
(Gondolok itt extrákra, mint pl PS/XBOX előrendelt játékokkor, egy karkötő vagy ilyenek)
-
Vesa
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ez hasznos volt köszönjük!

-
LK
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Én is már kerestem hogy kell vmit spoilerbe rakni, de nem tudom. Egyébként az a jó benne, hogy mindenki eldöntheti maga hogy megnézi-e. Remélem Cifu is fogja alkalmazni ha esetleg a történetre utaló infók szivárognak ki. Egyébként Miles Tost is lehetne elővigyázatosabb, hogy miket mond. Mindenki rárepül minden infóra, mint Gyöngytyúk a ............
-
LK
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Kb. 110 nap még.... Alsó hangon 3 karaktert generálok le, aztán meglátjuk melyik lesz a kedvenc.
A Silverhand-es dolgot, meg lehet hogy Spoilerbe kellett volna rakni ez már több volt mint amit tudni szerettem volna.
Jobb ha megmarad 1-2 dolog meglepetésnek, amitől élvezetesebb lesz a játék. A véletlen esemény sem marad véletlen, így már rögtön tudni fogjuk, mibe csöppentünk. -
jonnyjoker01
veterán
Apropó aprólékosság, arról is volt szó hogy mennyi energiát fektetnek a játékosnak egyértelmű apró dolgokba. Mesélt az ajtók működéséről, hogy rengeteg óra és meeting megy el az ajtók elhelyezésére, működésére és a fűvel is példázott, sok óra megy el maga a "fű-motor" elkészítésére és utána az elhelyezésükre.
Egy érdekes dolog ami még eszembe jutott (nem az interjúhoz kötődik), volt egy ex-CDPR dolgozó aki beszámolt arról hogy mi volt a munkája a Witcher 3 készítése során. 1 évig volt a cégnél és a teljes körű feladata különböző kövek és sziklák készítése volt végig amíg ott dolgozott
Ezért is lépett ki végül mert nem látta hogy a kreatív energiája rendesen kihasználva lenne. Gondolom sok ehhez hasonló munka van a CP2077-en is. -
LK
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Jónak hangzik. Látszik , hogy sok és aprólékos munkát fektettek a játékba. Gondolom nem mondtam újat. Jó lesz ez. Fontos lesz a karakter háttértörténete is, úgy tűnik ez vérbeli szerepjáték lesz.

Neked és Cifunak is köszi
-
duvi
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Köszi szépen az összefoglalót!
-
jonnyjoker01
veterán
Ma volt egy interjú Miles Tost-tal és gondoltam írok egy kis összefoglalót, amit én érdekesnek találtam.
- a world map 3 dimenziós lesz, lehet majd forgatni, zoomolni és úgy próbálták megcsinálni hogy a város különböző szintjein el lehessen igazodni. Beltér marad klasszikus 2D-s, mint ahogy azt a demóban láthatjuk minimapen.
- Orbital Air nincs se megerősítve, se cáfolva
- Techie skill tree eredetileg távoli fizikai "hackelésről" szólt Flatheaddel, Netrunner skill tree pedig a digitálisról. Tesztelők viszont nehezen tudták eldönteni hogy mi az előnye az egyiknek a másikkal szemben mivel nagyon hasonlóan működtek ugyanolyan céllal. A felesleges "bonyodalom" miatt lett eltávolítva és emellett egy másik ok volt, hogy:-Johnny Silverhand a bevezetés végétől a játékon keresztül folyamatosan végig kísér minket (ez hatalmas dolog szerintem, Keanu Reeves nem csak egy pár jelenet kapott ezek szerint
) - Flatheadet mint plusz kísérőt az ideiglenes mellékkarakterek mellett túl soknak találták a játékkészítők
- Flathead benne marad néhány küldetésben ahol az eredeti tervek szerint tudjuk majd használni. A specifikus küldetéseken kívül viszont nem.
- Véletlen események közt lesznek a Cyberpsycho-k: agyon moddolt emberek akik emiatt megőrültek és nagyon veszélyesek
- Adnak valamennyi szabadságot a játékosok kezébe a HUD-ot illetően
- A múltunk jelentősen változtatja a sztorit és a képességeinkkel együtt dominó-effekt szerűen változhat a történetünk. Emelett gameplayhez nem kötődő, Miles szavaival élve klasszikus szerepjáték elemekek is fellelhetők lesznek. A múltunk és képességeink alapján pl. különböző párbeszéd opciókkal, NPC interakciókkal találkozhatunk
- Az ellenségek ugyanúgy tudnak használni képességeket, mint a játékos. Példázott az idő lassítós modifikációval, olyankor a mi nézőpontunkból gyorsabbnak fog tűnni az ellenség.
- Környezet rombolhatóságára nagy hangsúlyt fektettekEgyenlóre ennyi maradt meg belőle így hirtelen, hosszúra is sikeredett, majd a többiek kipótolják, ha valami fontosat kihagytam

Szerk: The World of Cyberpunk 2077 megjelent angolul! Alig várom hogy megérkezzen

[ Módosította: Qru ]
-
Cifu
Topikgazda
Autó és motormárkák:

Röviden:
-Herrera: Spanyol luxus-sportautó márka
-Rayfield: Nagy-Britanniai luxusautó márka-Quadra: Amerikai 'musclecar' (izomautó, mint a Dodge Viper vagy a Ford Mustang)
-Mizutani: Japán sportkocsi-gyártó
-Villefort: Amerikai közép-felsőkategóriás limunizokra specializált gyártó
-Archer: Kínai középkategóriás gyártó, megbízható típusok asszimetrikus vonalakkal
-Thorton: Amerikai gyártó, középkategóriás személyautóktól Pick-upokon át teherautókig mindent gyárt
-Chevillion: Amerikai gyártó, szögletes, nagy terepjárókat gyárt-Makigai: Japán gyártó kicsi és olcsó autókra specializálva
-Mahir: Indiai teherautó-gyártó-Yaiba: Japán sportmotor gyártó
-Brennan: Amerikai chopper gyártóFegyvermárkák:

Ami itt érdekes, hogy az Arasaka top-tier lett (a CP2020-ban még a Militech szintjén volt), illetve még meglepőbb, hogy Malorian is csak középszínvonalú lett. Utóbbi hajdan arról volt híres, hogy a világűrben öntött és kovácsolt méregdrága fegyvereket gyártottak (Johnny Silverhand és Morgan Blackhand is Malorian fegyvereket használt).
-
Cifu
Topikgazda
A World of CP2077 könyvből szivárognak szkennelt képek, csak linkben:
-
mettek
addikt
válasz
cyberkind
üzenetére
Én gyűjtőiben rendeltem elő a Cp2077-et de a Valhalla is nagyon megtetszett így azt is behúztam csak azt nem tudom időm hogy lesz mindkettőre. Valszeg azzal nyomom többet majd amelyik jobban bejön. Én azért fenntartom magamnak hogy a CP is okozhat nekem csalódást....ugyanis a Witcherbe is beleuntam 30% körül.
-
-
nubreed
nagyúr
válasz
cyberkind
üzenetére
Nem biztos, hogy bukás lesz. Szerintem az UBI -nál sem hülyék ülnek, a Breakpoint bukása óta tudják ők jól, hogy muszáj lesz nagyot gurítaniuk, én nem hiszem, hogy véletlenül vállalták be ezeket az időpontokat (Legion októbernen, Valhalla két nappal a CP előtt), mind a két játéknak meg van a bázisa alapból is, a Valhallának nyilván nagyobb, és szerintem az nyugat európai, amerikai, ázsiai piacon simán belefér az, hogy 2 db 60 eurós játékot vegyen meg (CP + Valhalla mondjuk) az átlagjózsi egy hónapban, amivel aztán úgy is minimum jövő tavaszig el lesz. Ne magunkból induijunk ki, meg az itteni átlagfizetésekből.
-
nubreed
nagyúr
válasz
cyberkind
üzenetére
Én várom a WD Legion -t (az eddig látott videók, nagyon meggyőzőek) is és a Valhallát is, de egyik sem veszélyezteti a Cyberpunkot, szerintem nem versenytársai egymásnak. Attól, hogy openworld mind három játék, még teljesen más, ettől nem fog piacot veszteni a CDPR.
(#3142)LK:
Amióta létezik Steam és a többi digitális letöltős játékbolt, azóta ez nem is kérdés. Nem értem, hogy 2020 -ban ez még hogy jön fel.
(#3143)FoxiestFox:
A WD1 nagyon gyenge volt, a WD2 -ben viszont mindent kijavítottak amit a WD1-ben elszúrtak. A másodk rész egy nagyon élvezhető, jól játszható, nem unalmas játék volt, nagyon jó karakterekkel. -
-
-
LK
addikt
Srácok! Jól gondolom, hogy digitálisan letölthető lesz majd a Játék ugye? Remélem nem lesznek ilyen ősi dolgok egy jövőben játszódó játékkal, mint hogy elfogy a polcról

-
válasz
m0h0senator
üzenetére
Miért ne tudna? Moduláris a teste, azt csatol fel, amit akar.

-
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Oké, tiszteltben tartom a véleményed, de nem értek egyet vele.

-
Cifu
Topikgazda
Budget Arms promóció a World of CP2077-ből:
Ez pedig Richard Night protréja (Night City "atyja"). Ez amúgy az első ilyen, a CP2013, CP2020, CP203X és a CP Red Jumstart Kitben sem volt eddig sehol kép róla:
Adam Smasher, róla se volt hivatalos kép igazán, csak azt lehetett tudni, hogy egy kvázi full kiborg. Az, hogy 2077-ben még "él" elég brutális, figyelembe véve, hogy 2023-ban ő is ott volt az Arasaka-torony féle balhénál...
Ez pedig csak egy luxusautó:
-
jonnyjoker01
veterán
Csak hogy legyen valami témába illő hozzászólás

Xbox prezentáción tegnap megjelent a Cyberpunk 2077... egy vicc erejéig.

link - 25:00-tól.
Én azért reméltem volna hogy valami lesz (CP2077 mappa egy xbox promóciós képen) - következő Night City Wire-ről semmi hír egyenlőre, pedig már lassan eltelik egy hónap (vs. pár hét amit mondtak).
-
Carlos Padre
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Normális folytatás lett. A gondok a fejekben vannak, nem a játékban.
-
cyberkind
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Az első rész nagyon jó ettől függetlenül, az megéri a konzolt és a bizalmat.
-
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Szerencsére, hogy torkonszarták azt a játékosbázist, ami imádta a játékukat, és szerettek volna egy normális folytatást?
Érdekes nézőpont. Szerencsére én ebből már kimaradok, konzol hiányában.
A Last of Us volt az egyik olyan konzol exkluzív, ami érdekelt volna, és a középtávú terveim között szerepelt a konzol beszerzése egy végigjátszás erejéig, de annak fényében, amit a folytatással műveltek, nope.
Érdekelt, mi ez a felhajtás körülötte, utánanéztem, de jobb lett volna, ha nem teszem.
Egészen abszurd, nagyon 21. századi sztori. -
Carlos Padre
veterán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Szerencsére.
-
nubreed
nagyúr
Bocsánat a plusz egy offért, de mindig van lejjebb... Pl. ott van az a jelenség amikor habzó szájú pistike egy 5-6 éves gameplay video alatt fenyegeti a video készítőt (friss, idei beírással), hogy ha nem segít neki akkor feljelenti a csatornát, csak azért mert pistikének nem sikerül az, ami egyébként ott van benne a videoban, hogy hogy kell csinálni. Szánalom a köbön.
-
Kicsimix
őstag
válasz
DanielLong
üzenetére
+1.. De van még egy jelenség amit hozzátennék amikor egymás ajnározásába kezdenek a képzelt megmondó emberek, hogy megpróbáljanak valamiféle igazolást nyerni maguknak..Aztán úgy próbálnak csoportos gyűlölet hullámot indítani userek ellen.Néha olyanok is csatlakoznak hozzájuk akiknek végképp tényleg semmi mondanivalójuk de hangot kell adjanak. Elég jellemtelen dolog de monitor mögött mindent lehet.
Nagyobb tapasztalattal ezeket az incidenseket már talán semmibe veszed.. Na de.. Nem téged minősít ha valaki gyík : ) Túl kell lépni..
Off off -
eL Geri
őstag
válasz
DanielLong
üzenetére
Valószínűleg nem általánosítható, mert mintha a kedves fórumtárs meg pont az ellenkezőjét tapasztalta volna.
-
DanielLong
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
OFF: IMO Magyarországon szerintem nagyon nehéz olyan közösséget találni, ahol nem köveznek meg rögtön, ha eltér a véleményed a többiekétől. Emellett még másik számomra szemet szúró hungarikum az állandó kritizálás. Sokan semmit nem tudnak az ember kérdésében segíteni, de kemény stílusban kioktatnak. Német fórumokon ezzel szemben azt tapasztaltam, hogy kedves formában felvilágosítanak és nem döngölnek a földbe, mégha hülyeséget is kérdezel.
-
jonnyjoker01
veterán
Bocsi előre, kicsit hosszú lett...
Ez a bajom külföldi fórumokon a játékosközösségekkel... Egyedül talán az indie játékoknál látok normális közösséget (pl hollow knight, noita a kedvenceim) ahol az emberek nem viselkednek óvodás módjára. Ha híresebb egy cím akkor mindig van egy hangos kisebbség akik követelik hogy számukra tökéletes legyen a játék, mellette pedig elhordják ilyennek-olyannak és ahelyett hogy mást keresnének megszállotként támadják a készítőket/közösséget.
Nemrég volt egy érdekes szóváltásom valakivel No Man's Sky subredditen, amikor azt javasoltam hogy tegye félre a játékot és pihentesse, mert egyértelmű hogy nem élvezi már, ezt válaszolta:
"No I’m gonna gonna leave... I’m gonna continue to speak the truth and vent to reddit just because it pisses people off. And if I’m lucky I’ll actually talk some lucky people out of wasting their money. I shouldn’t have to stop playing, they should have given me the damn game you advertised and that I payed for and devoted so much patience and devotion to waiting for and following."
Itt a prohardveren, meg alapvetően az a tapasztalatom, hogy Magyarországon szerintem elég jó közösségek alakultak ki. Jó van egy-két rossz példa itt-ott, de nincsenek olyan számban mint a külföldi fórumokon. Remélem ez a mentalitás nem fog beszivárogni ide is.
-
Vesa
Topikgazda
Nekem az a furcsa, hogy emberek egy nyomorult játék miatt úgy képesek küzdeni, mintha az életükről lenne szó. Agyrém. Unják magukat vajon? Ha nem tetszik, akkor nem játszom vele/nem veszem meg. Period!
-
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ne kezdjuk el itt ezt. Eleg sok ocsmanysagot megcsinaltak kezdve a false advertisinggel. Attol,h neked ez rendben, attol meg nem biztos,h a masik a hulye.
-
Ellia
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Tuti lesz mikor a nagyerdemunek leesik, hogy ez rendes rpg lesz...
-
Carlos Padre
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Hát a Tlou2 megmutatta, hogy pár ezer hisztis aktivista VS normális játékosok milliói az arány.
-
nubreed
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Én is nagyon remélem. Vannak páran akik csak végletekben képesek gondolkozni, ez igen nagy probléma. Azért a fejlesztők helyében sem szívesen lennék, ha végletekig PC vagy akkor az a baj, ha meg nem vagy az, az a baj. Innen vagy onnan mindenképp fognak kapni támadásokat. Én speciel hányok ettől a végtelenül PC világtól, ugyanakkor nekem speciel semmi bajom nincs azzal, hogy a Cyberpunk egy genderless játék lesz. Most komolyan olyan rohat nagy kihívás lesz, hogy mikor a karakter generáló képernyő lesz és valaki mondjuk egy macho férfi kartaktert akar létrehozni, akkor egy hímtagot biggyeszen oda? Attól, hogy gengerless, senki nem kényszerít senkit arra, hogy transzgender karaktert hozzon létre, viszont a lehetőség adott, ennyire zavarja ez a nagy szájúakat?
-
jonnyjoker01
veterán
Legutóbbi twitter hiszti az volt, hogy a NCW utáni demóban lévő "iker" karaktereknek az egyik neve spanyolul bal (irány), másiknak jobb (..., mint a GTA V) volt, tehát utóbbi nem mint irány hanem mint kifejezés. Egyik developer leírta az eredetét a nevének (amerikában születettek és származásuknak akartak tiszteletet adni, de "google fordítóval" nevezteték el magukat, egy szimpla vicc az egész). Elhordták rasszistáknak őket mert nem figyelnek oda rendesen a fordításra és hogy ez mennyire felháborító

Lesz itt még bőven twitter hiszti megjelenés után de szerintem jelentéktelen lesz, az emberek többsége nem így gondolkodik (legalábbis remélem).
-
mettek
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Hát igen. Ott a TLOU2-ben is milyen interaktív harcot mutattak be 1 évvel a megjelenés előtt...amire még a square enix is azt írta hogy szerintük csak scriptelt jelenetek voltak aztán valóban. A valódi gameplayeben ezeknek nyoma sincs. Kicsit túltolták az elképzeléseket a kiadónál. Ezért nem szabad korai gameplayeknek bedőlni.
-
cyberkind
félisten
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Mindenhol lesz hiszti, itt legalább minden karakter új lesz, még akkor is ha hasonlóan remekül írják meg mint az említett játékban.
De szerintem ez idén se fog befutni. -
duvi
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Már így is volt a nemválasztás hiánya miatt, de akkor se foglalkoztak vele
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Dévacsen
üzenetére
Érdekes. Remélem tényleg forradalmi lesz és nem csak egy-két párbeszédet fognak befolyásolni a mellék küldik, ugyanebben reménykedek az eredettörténet megválasztása kapcsán. Az elmondottak nagyon szépen hangzanak és bízok is a CDPR-ben, de azért bennem motoszkál hogy szoktak azért nagyokat szólni a developerek megjelenés előtt.
-
nubreed
nagyúr
válasz
Dévacsen
üzenetére
Ez alapján ez nagyon jónak tűnik. Ez lehet az első játék (számomra) ahol tényleg lehet értelme a replayability -nek. Sok játéknál elhangzik ez, de engem az esetek 99%-ban nem tud rávinni semmi arra, hogy újra kijátszak egy játékot egymásután kétszer vagy többször, mert a legtöbb esetben szerintem szinte alig ad valami pluszt, illetve erőltetett marketing bullshitnek érzem, a Cyberpunkban viszont a cikk alapján nagyon is sok értelme lehet. Remélem ez tényleg jól fog működni és jól megcsinálja a CDPR és kitapos egy olyan utat, ami a jövőben alapelvárás lesz a játékoknál. Ha már ugye az iparági szereplők belengették, hogy várhatóan drágulni fognak a videojátékok, akkor kapjunk már valami pluszt is a pénzünkért.
-
Dévacsen
senior tag
Nem tudom volt e már..ha igen elnézést.
A Cyberpunk 2077-et a fő sztori befejezése nélkül is végig lehet játszani! -
Cifu
Topikgazda
Santo Dominigo

Night City talán legrégebbi része, mivel távol esik a városközponttól, így megúszta a 4. Céges Háború pusztításait, sőt, ide menekültek a belváros kevésbé tehetős túlélői, akiket sebtiben felállított menekülttáborokban tudtak elszállásolni.
Az idők folyamán a túlélőket zsúfolt mega-épületekbe költözhettek, de az életviszonyok finoman szólva se voltak túl rózsásak. Mivel az NCPD-nek nem volt erőforrása a rend fenntartására, a 4. Céges Háborút túlélő zsoldosok a saját kezükbe vették a dolgot, és létrehozták a 6th Street Gang-et, amely félkatonai szervezetként (vagy inkább Maffiaként) próbálja a környék viszonylagos nyugalmát biztosítani.
Közban az Arroyo városrész ipari területein a cégek a régi gyárakat lerombolták, és elkezdtek új gyáregységeket felhúzni a helyükre. Itt a régi nukleáris erőműtől a lerobbant, elhagyatott és bandák által elfoglalt gyárakon át a hipermodern céges irodákig sok minden megfér egymás mellett.

Nyilván a cégek értékeit saját biztonsági szolgálatuk védi, és az itt dolgozók részére egy kertvárosi övezetnek tervezett részt is kialakítottak, ez Rancho Coronado. Az eredeti elképzelés némileg félrement, az állapotok átmenetet képeznek a Favellák és a kertvárosi rész között, az egyen-kertvárosi házak egy része közé sebtiben felhúzott bungallók vegyülnek.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron 256GB 2,5" SATA SSD
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). A többi dolgot pedig mindenki eldöntheti hogy rakja spoilerbe, én személy szerint a felfedezéssel kapcsolatos dolgokat beraknám mások kedvéért. Azt szerintem viszont nem nagyon lehet elvárni hogy minden játékkal kapcsolatos dolog spoiler legyen, mert akkor nem maradna miről beszélni nyíltan.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)