Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Játszottam egy pár órát tegnap a frissített játékkal és zsinórból sokkal kevesebb problémával találkoztam (sőt igazából egy dolgot nem tudok mondani ami bugként feltűnt). Jóval jobban fut a játék is nálam, már csak a belvárosban esik 60 fps alá a GTX 1080-on vegyes beállításokkal 2560x1080 felbontásban (többség medium, screen space reflections kikapcsolva, fényekkel kapcsolatos beállítások mind maximumon).
Most egy új játékstílus ötletem is támadt, mindig 0 fegyver van az inventorymban és csak a környezetből adódó dolgokat, quickhackeket (csak support hackeket pl. reboot optics és társai) és lopakodást használom. Harc közben felveszek egy fegyvert amit cserélgetek ahogy ölök, késeket dobálok, folyamatosan mozgok, aztán ha vége a küldetésnek akkor mindent eladok/lebontok, az ikonikus dolgokat pedig berakom a fegyvertárba. Nagyon akciódús és kicsit úgy érzem magam mintha valami over-the-top akciófilmben lennék a főszereplő
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest