- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
zkxdn
őstag
válasz
hombre[EU] #19149 üzenetére
40 euro még simán mehet, szerintem voltak 20 eurók a Witcher 3 expansionjai (Blood and Wine stb)
Plusz lesz egy 60 eurós Game of the year kiadás is... -
hombre[EU]
veterán
válasz
bagyulajuve #19145 üzenetére
az biztos,hogy patika állapotra javítják (ps store-ra anélkül vissza sem kerülhet) és lesz plussz (fizetōs?) komolyabb tartalom...a live service alatt pl. a no mans sky-t értem, ami az 1.0 és a beyond között történt. na ehhez már túlságáson nagyra nōtt a vállalat,hogy megengedje magának ezt a luxust. ahhoz még 40-60€-t valahogy ki kellene húzni az emberekbōl
-
juliensorel
őstag
Khm, a Kerry-s yachtozást erős jóindulattal nevezném küldetésnek, az inkább egy dialóg, aminek a végén előre scriptelt jelleggel V eldobál kb 4 tárgyat, ami nagyjából 40 másodpercet vesz igénybe...én hülye meg már bekészítettem a baseball ütőt mikor rákérdez, hogy segítek e...istenem az is mekkora csalódás volt, könyörgöm a Mafia első részében jobban meg volt oldva az, amikor bosszúból kellett autót szétverni. Továbbá a hajónak kb semmi jelentősége nincs játszhatóság szempontjából, ez egy szobában is történhetett volna, af fedélzet baromi igénytelen és szegyénes grafikailag, a táj is sajnos és amúgy is végig Kerry-t kell nézni a bugos gitárral a kezében (nálam legalábbis villogott a gitár felülete Pc-n). De legalább a zene jó amit játszik.
-
S e t h
nagyúr
válasz
shotika #19133 üzenetére
Pont ez a bajom a nekem is a játékkal, egyszerűen nem tudja elhitetni velem, hogy hol vagyok, az ow része annyire hiányos, hogy hangulatilag egy Far Cry szintjén mozog, amibe nem is akartam, tudtam magam sosem beleélni.
Az ow játékok jelentős része attól szenved, hogy nem képesek minőségi tartalommal megtölteni a világot és ennek eredménye az önismétlődő szituációk tömkelege, ebben nem jelent kivételt a cp sem, sőt, tűröm én a monotóniát, na de minden körzetben felszámolni a bandákat, rendőrségi helyszíneket.......
Egy éppen most általam játszott játékban tegnap kipróbáltam vmit. Az utcán 10 járókelőre fogtam rá fegyvert és mind a 10 alkalommal más volt a reakció, pl:
-ne ölj meg
-beszéljük meg
-családom van
-megőrültél?
-orvosra van szükséged
-na húzok innen
-hívom a rendőrséget
stb,stb.
Nem ettől lesz év játéka, de életszerűbbé teszi, hangulatot kölcsönöz neki.Az előző év meglepetése volt számomra, hogy amikor egy játékban öltem az ellenfelet, akkor azok időnként néven szólították egymást. Nem volt meg a járőröző társ és kiabálni kezdték a nevét, ami által még emberszerűbbé váltak.
Ehhez hasonló dolgokat vártam volna el és kétségem sincs felőle, hogy a cdpr képes lett volna rá, de passzolom mennyi időre lett volna szükségük. -
bagyulajuve
addikt
válasz
hombre[EU] #19142 üzenetére
de ha nem javítják a bajokat, és nem fejlesztik, akkor azért nagy vásárlási kedvet ne reméljenek egy újabb CP vagy Witcher játék esetében
#19141Jinxb1 hát ja, én sem lövöldöztem civilekre, vagy gázolgattam el őket - mondjuk azok az esetek érdekesek voltak, amikor megmentettem a rendőr életét és utána el kezdett rám lőni, szóval mocskos hálátlan zsernyákok
#19147 juliensorel ott én is elővettem a bézbóz ütőt, de valóban, sok értelme nem volt
-
válasz
csababarca #19139 üzenetére
Köszönöm szépen!
(#19141) Jinxb1rd :
Nekem sem ez a szórakozasom csak egyszer kipróbáltam.Amúgy én még örülök is ennek mert így nem teljesithetetlenül nehéz a játék. Mivel kezdő gamer vagyok így sokat bénáskodom. A kezdésnél a szallodás melónál amibe jackie belehal 3x haltam meg mire meg tudtam csinalni.
Szóval en csak örülökha nem vadasznak rám a rendőrök egész játékon keresztül. -
hombre[EU]
veterán
szerintem ebbōl még lehet egy korrekt (nem masterpiece) game, ha live service-t csinálnak belōle a javítások után...viszont a mai cdpr már úgy mūködik,mint egy activision szóval benne van a pakliban,hogy a kötelezōt elvégzik és dobják az egészet majd átállnak a köv. cyberpunk játékra
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
beyruth82 #19134 üzenetére
Én nem csináltam értelmetlen dolgokat, úgyhogy nekem így okés volt a játék. Nem lőttem funból sem civilre, úgyhogy az is kimaradt, hogy valamilyen okból kényszert érezzek a szomszédaim és az emberek kiirtására a lakótömbben. Sajnos a CDPR se gondolta valszeg, hogy ennyi beteg player van és ez lesz a játékkal a legnagyobb baj, hogy az emberek nem tudnak szadista állatot játszani.
-
Kobe
veterán
Epp ezert nem lesz belole semmi. Sajnos.
Egy projekt per projekt alapon mukodo ceg nem engedheti meg maganak, hogy az egyszer mar a vevok altal kifizetett termeket csiszolja meg evekig, ahelyett h uj beveteli forrasban hasznositana ugyanazokat az eroforrasokat.
Egyedul akkor lenne eselyes ha a varhato buntetes nagyobb lenne mint a varhato koltseg. De akkor meg megoldjak "okosba" 1-2 tessek lassak hotfixel, h elkeruljek a buntit, de onallo tartalmat es javitast gyartani ehhez a gamehez ev vegen mar max a modderek fognak, meg esetleg a CDPR szekhazban takarito bacsi.... -
Maelephant
senior tag
válasz
Jinxb1rd #19123 üzenetére
Hajó annyiban lenne jó, hogy lehetne a vízen csapatni és gázolni és balesetet szenvedni
.
A lakások meg: igen, mindegyikbe bemennék, csakúgy, mint a Witcherekben, hogy a segítségemre igényt tartó, de amúgy tőlem undorodó, engem megvető, szörnyetegnek tartó büdös kis rohadékok mindenét ellopjam! Tudod, hány háló, evőeszköz, gereblye, létra, varsa és még ki tudja, mi, végezte a zsebeimben? Egy mozgó OBI raktáráruház voltam! -
bunfi
őstag
Ha lett volna még rá két év, akkor nem így nézne ki. Itt nem a szándék vagy a kreativitás hiányzott, hanem az idő. Én így tekintek rá. Sajnos nagyon sokan nem jutnak el idáig...
-
válasz
Jinxb1rd #19123 üzenetére
De azert lehetne valósaghűbb a játék, mint amit ebben a videóban felvettem. Gyakorlatilag ártatlan emberek tömegét mészárolhatom le a lakásom előtt következmények nélkül, mert amint bemegyek a lakasomba a rendőrök eltűnnek és fél perc múlva mehetek ki a nyílt utcára, mintha mi sem történt volna, harmat tisztán. Mondjuk nekem ez jobb, mintha egész játék alatt köröznének, keresnének mert kezdő, bénáskodó gamerként nekem még a célzás is nehezen megy és a leggagyibb ellenfelek is kihívast jelentenek de a pc gamerek többsége számára ez elég lehangoló lehet....
[link] -
shotika
őstag
Pedig elsőre is egyértelmű volt Kobe problémája
#19126: Abban igazat adok, hogy sokszor irreális dolgokat várnak el az emberek, de pl Kobe problémája se feltétlenül az, hogy pl nem lehet hajót vezetni.
Sok olyan apróság van, ami ugyan csak illúzió, de segíti a beleélést a játékba és ilyen téren bizony elmarad a CP. Hangsúlyozom, hogy mindezek ellenére a játék jó, de sok apró trükkel sokkal életszerűbbé is tehették volna. Ezek azok a megoldások, amik miatt egy Witcher 3, egy GTA5 vagy egy RDR2 sokkal inkább megadja annak a látszatát, hogy egy önállóan működő, élő-lélegző világban ténykedsz - mert ha ezeket az openworldre jellemző íratlan szabályokat szem előtt tartják, ma nem erről beszélgetnénk, hanem folyton visszatérnénk Night City városába.
Természetesen nem lehet minden részletet kimaxolni, olyan játék a világon nincs és nem is lesz. Viszont a CP-ről lerí, hogy nincs kész. Ahhoz hogy rendes, kiforrott játék képét keltse, ami megfelel olyan, a műfajban alapvető szabályoknak, ahhoz több idő kellett volna. Nem véletlenül hisztiztek a fejlesztők, hogy ez a határidő tarthatatlan. -
nubreed
veterán
válasz
nesh_019 #19016 üzenetére
Nagyon nem tartom jó ötletnek a multiról beszélni, mármint a CDPR -nak rohadtul hanyagolnia kéne a multis témát addig amíg magát az alapjátékot nem rázzák gatyába, javítják ki a hibákat és legalább részben szállítják azt a kontentet amit beígértek és nem lett belőle semmi. Amíg ez nincs meg én hallani sem akarok a multiról. Talán 2-3 év múlva esetleg beszélhetünk róla, addig meg foglalkozzon csak a CDPR az alapjátékkal és a DLC-k szállításával, nekem ez a véleményem. Mert ha elkezdenek idő előtt erőforrásokat adni a multinak, abból megint csak baj lesz. Én már nem hiszek nekik, iszonyúan kell dolgozniuk ahhoz, hogy visszaállítsák a megtépázott renoméjukat.
-
Jinxb1rd
addikt
Hard fokozaton a 170 órám alatt egyszer fogytam ki lőszerből, abból is prológus közben a toronyban.
Ez nekem új, hogy valakinek kraftolnia kell.
-
hyggelig
senior tag
Na, én meg jogász vagyok. Szeretem, ha az emberek betartják a jogszabályokat, mégsem jogászként ülök le a gép elé, ha játszok.
Ott tartunk, hogy irreális elvárásokat támasztanak az emberek a játékkal szemben. Minden IS kellene bele.Ha már van az ürben játszódó jelenet, akkor miért nincs űrutazás!!!négy!!444!!!
Azt látom, hogy itt sokaknak a GTA-n kívül szinte semmilyen más játékélménye nem volt, mert egy az egyben ahhoz hasonlítják. Ez nem GTA. -
"Mert full hulye cafolat, elbeszelunk egymas mellett es mar unom hogy A ra B t hozza fel mindenki."
Ha azt írtad volna, hogy egy tengerparti kikötővárostól elvárható hajóforgalom teljes hiánya zavar, feltehetően senki sem kezd el a mellékküldetésekben feltűnő egy-egy Yacht-ot vagy teherhajót felhozni példának.
Ennyin múlik, hogy elbeszélünk-e egymás mellett, avagy sem...
Mert ez például nekem is hiányzik, főleg azért, mert TV hírekben bemondják, hogy a Night City előtti öbölbe behajózott az Arasaka szuper-repülőgép-hordozója (supercarrier), ám ennek semmi nyoma amúgy, mert sehol sem látjuk. Ezek szép húzások lehettek volna...
-
Kobe
veterán
Mert full hulye cafolat, elbeszelunk egymas mellett es mar unom hogy A ra B t hozza fel mindenki.
Te azt irogatod, hogy mellekuldetesekben van. OK, hat legyen.
En meg az altalanos varostervezesi reszerol irtam, ami egy free to roam jatekban eleg markans (kene legyen).Menj ki valamelyik deli dunahidra pesten, pl a szinhaz kornyeken, normal bekeidoben es sasolj. Eleg hulyen nezne ki a varos, ha amerre ellatsz:
- nem mennenek sehol buszok
- ott lenne a HEV / villamos sinpar de nem kozlekedik rajta semmi
- dunan sem uszna el vagy allna sehol egy uszaly / rendorhajo / vizitaxi, / uszalyhotel akarmiVicces lenne ha ezek kozul csak akkor bukkana fel valami a varosban ha ez a 2 feltetel egyuttesen teljesul:
- mondjuk Angela Merkel jon latogatoba
- es valami elmeroggyant EU ellenes megprobalja levadaszniEgyszeruen nem organikus a szabadon bejarhato varos, kozben, kozben meg sokan irjak hogy mirol beszelek, hiszen teliholdkor, fejenallva, az amcsi himnuszt szankszrit nyelven visszafele dudolva lehet talalkozni ilyenekkel is....hat jo
Jinxb1rd : en koca gamer vagyok, de altalaban a minoseget eszreveszem. Itt nem a hianyerzetrol van szo, hanem inkabb a hozzaallasrol. Lehet szarul is, meg lehet alaposan is. A nyithato zarhato ajtokat pont leszarom, de nem hiszem hogy egy fejleszto sem latott volna eleteben tomegkozlekedest pl.
Hozzaallas kerdese, CDPR nel meg megszokta az ember a magas minosegbeli hozzaallast.
Vallalatiranyitasi rendszerekkel foglalkozok, foleg szamlazassal, en sem szivesen adnek ki olyan rendszert a kezembol ami mondjuk szamlat kesziteni tud ugyan, de arbevetelt konyvelni nem, vagy mondjuk NAV nak bevallani. Alapelvaras mindketto, en sem adok ki szakmaiatlan produktumot a vegen. Hat a fiuk mashogy gondoltak. -
Jinxb1rd
addikt
Én csak azt nem értem, hogy mitől élvezném attól jobban a játékot, hogy egyszer körbemegyek vasúti sínen egy járművön? Vagy hogy elkezdek hajókázni, amit valószínűleg csak 1x próbálnék ki. Mindig a GTA-val jönnek az emberek, ott se élveztem a hajós küldetéseket. Megcsináltam, de a büdös életbe utána nem szálltam hajóra. Repülősek szintén. Megcsináltam, max 1-2x repülőzgettem és annyi.
Ezt a sok zárt ajtós lakás problémát se értem. Valaki az összes ajtón be akarna menni körülnézni? Van aki egy 10 emeletes paneltömb összes lakására kíváncsi, mert engem személy szerint nem érdekelne kb 5-6 lakás után, akkor meg minek?
Értelmetlen, felesleges dolgokat hiányolnak szvsz az emberek a játékból. Az autók kerekét akarják kilövöldözni... valaki ezzel szórakozik órákig? egyébként 2077-ben miből gondolják, hogy levegőből és gumiból állnak a kerekek? mikor manapság is léteznek idézőjelben 'kilőhetetlen' kerekek.
Ez mind mind mind annyira felesleges és uncsi téma, nem látom miben tenne hozzá a játékhoz.
-
Már megbocsáss, de miután leírod, hogy "...sehol egy vízi / légijarmu...", majd ezt cáfolja valaki, akkor még neked áll feljebb, megmagyarázva, hogy neked egy-egy hajó nem számít, akkor a hiba nem a "fanatikusok"-ban keresendő, hanem abban, hogy nem tudod normálisan kifejezni magad...
-
Kobe
veterán
Akkor ujra, a fanatikusok kedveert is.
Az hogy a 150-200 kuldetes egyikeben masikaban latsz 1-2 db jarmuvet, azt szembeallitani azzal hogy majdnem ugyanaz mintha a 6-8kmes partszakasz egeszen lenne elet / jarmuforgalom, stb azert eleg meredek.
Ezt kene ertelmezni eloszor. (oszinten, leszarom hany mellekkuldetesben van 1-1 db hajo ha amugy a tengerparti varos lakoinak keprol kell megmutatni h mi is az).
Csomo helyen a parton gyulik a szemeteszsak halom, gondolom szemetszallito uszalyokkal vittek volna. 1-1 ilyen dokkba azert nem lett volna +3 honap belerakni 1-2 mozdulatlan uszalyt, vagy a kikotoben tobb yachtotEletszerutlen. Nem a mellekkuldetes a lenyeg, hanem hogy minden mas egyeb pillanatban amikor nem azt a side questet tolod, az egyebkent tengerparti varos olyan eletteln nelkule mint egy elbaltazott Truman show kellekvarosa
-
Lehet en csinalok valamit rosszul, de sokat jartam kikotokben de sehol egy vizi / legijarmuvet nemhogy vezetni nem tudtam de meg csak nem is lattam egyet sem.
Az egyik mellékküldi konkrétan egy hajón játszódik ( ), hogy most mellékküldi vagy NCPD küldi volt, nem tudom, de volt olyan, hogy egy kikötőben a szakszervezetet kell megregulázni, illetve van egy küldi, ahol egy hajót kell kirabolni (? Már nem emlékszem pontosan).Kerry-történetszál A fast travelt is meg lehetett volna csinalni koltseghatekonyan, a nemzeti dohanybolt / kioszk jellegu dobozok helyett csinaljanak 1-1 metro lejaratot legalabb a lepcso / bejarat szintjeig es rakjanak oda egy waypointot, anelkul hogy a metrozast animalni
Már bocsi, de az összes Metro: .... nevű megállónál ki van dolgozva. Oké, kb. tucatnyi ilyen van csak, de azért ezek especiel hangulatosak: -
proci985
MODERÁTOR
válasz
beyruth82 #19117 üzenetére
crafting: technology kell hozza rare szinttol. rare 5os szinten perkhez kotott, epic 12, legendary 18. arra kell ugyelni, hogy a cucc szintje akkora lesz, mint amilyen character levelen leupgradeled.
loszert siman tudsz craftolni, elvileg az a legelejetol elerheto a crafting menupont alatt.
Vvel hivod a motort. ha lenyomva tartod akkor ha tobb jarmuved van ki is tudod valasztani melyiket akarod.
-
Én még nagyon a játék elején tartok (most költözött belém Johhny) és van pár dolog amit nem értek vagy sokat bénáskodok vele kapcsolatban.Pl tárgy/fegyver készítés.Tudtok valami linket ahol le van írva ennek a folyamata?Mit hogy érdemes, stb.
A másik hogy lőszert tudok készíteni vagy el kell menni mindenképp a legközelebbi fegyverboltig venni?
Jackie motorjának kulcsát most kaptam meg. Hol találom és hogy tudom használni a mociját? Kicsit uncsi hogy mindig lopnom vagy rabolnom kell egy járgányt. -
proci985
MODERÁTOR
van legi jarmu Johnnys es a Delamain fele legijarmuvet is lehet hasznalni. igaz az csak a Corpo introductionban es a
endingben.Rouge / Arasaka Corpo introt egyebkent mar csak emiatt is erdemes megnezni, szvsz az a leghangulatosabb ahogy az elejen atvisz a varos felett. kontrasztos.
-
zkxdn
őstag
Köszi el is olvastamMegcsináltam a The Sun endinget is (Johnny meg Rouge), tudom korábban is ezt írtam de az a The Star ending (Panam és bandája) volt, összekevertem a kettőt. Mindenesetre nagyon hasonlítanak, de nekem a The Sun jobban bejött, főleg a vége.
A villa, Judy, Afterlife királynője és a Crystal Palace És a monológ...hogy azért bérelték fel V-t, mert mindent megtenne a túlélésért mégha ezzel közelebb is kerül a halálhoz. GG Többi ending-el lehet megvárom az eheti patchet...mivel ha minden igaz a héten jön az 1.1!
-
Kobe
veterán
válasz
hyggelig #19104 üzenetére
Is is
Lehet en csinalok valamit rosszul, de sokat jartam kikotokben de sehol egy vizi / legijarmuvet nemhogy vezetni nem tudtam de meg csak nem is lattam egyet sem.
A kuldetesekben is max panammel a leraketazas szintjen jelenik m3g, meg amikor repazas elott el kell vinni a tankot egy korre illendosegbol, azt ennyiNekem organikusan furcsa hogy egy szerves lelegzo varosban ne lenne ilyen.
A fast travelt is meg lehetett volna csinalni koltseghatekonyan, a nemzeti dohanybolt / kioszk jellegu dobozok helyett csinaljanak 1-1 metro lejaratot legalabb a lepcso / bejarat szintjeig es rakjanak oda egy waypointot, anelkul hogy a metrozast animalnak pl. Megiscsak valosabb erzetet adna mint 2077ben abban a varosban amelyik a helikoptert meg nem ismeri, atteleportalni egyik pontrol a masikra...Az egesznek olyan feelingje van, hogy maganak a varosnak ugy kene mukodnie mint amikor V eloszor kilep az utcara az apartmanja elott, aztan a "demo" 1hektaros teruletrol atcsoppensz egy alpha valtozatba (magasvasut pl ami ott elmegy, hova erkezik teleportalodik stb)
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Wesder #19093 üzenetére
Ori is egy mestermű. A Blind Forest -> Will of the Wisps után kezdtem el a Hollow Knight-ot és ugyanígy voltam én is mint te, első ránézésre / kipróbálásra nem kapott el a hűha érzés. Aztán viszont az első pályarész után ahogy folyamatosan fedeztem fel egymás után az újabb helyeket, képességeket, charmokat, egyre jobban beszippantott és nem tudtam letenni.
Ha szereted a kihívást, a misztikus sztorit, a sötétebb témát mind sztori mint atmoszféra tekintetében, akkor nem tudsz mellé nyúlni a HK-val.
-
Jinxb1rd
addikt
Ezzel a negatív véleménnyel legalább egyet tudok érteni, mert van benne reál igazság, megszállottság nélkül.
Én például azon lepődtem meg, hogy a rögtön Prologue után
felbukkanó ellenségek az autós jelenetnél azok miért nem jöttek elő később, mint egy fajta magasabb szintű ellenfélnek szánt valami. Mert azok legalább keményen is néztek ki. -
CJ4567
nagyúr
válasz
proci985 #19073 üzenetére
Azt írja az achievement, hogy "complete all gigs and NCPD scanner hustles in XY". Tapasztalatom szerint ebbe minden mellékküldetés(kivéve az autóvásárlósak), az assaultok, és a reported crimeok, és ezekből jövő mellékküldetések tartoznak bele,
viszont Brendan úgy tűnik, hogy egyik kategóriába se esik. -
hyggelig
senior tag
"legi es hajo kozlekedes : fel varos meretu reklamtablak lebegnek nonstop odafent de az egesz varosban nincs egy helikopter / repulo / hajo, akarmi? "
Ezt úgy érted, hogy játékosként nem tudod őket önállóan használni vagy hogy egyáltalán nem jelenik meg a játékban a küldetéseken kívül?
Mert ha az előbbire, akkor teljesen jogos az észrevételed. Tök jó lenne felülni valami gépre és felülről látni a várost. -
Jó összefoglaló, én is hasonlóan érzek, bár a játék erősségeit nem hoztad fel (igaz azokat már 1000-szer leírták).
Én is kíváncsi leszek hogy idővel mit hoznak ki a játékból még patchekkel DLC-kel, de inkább pesszimista vagyok ezek után, főleg hogy satuba is fogták a céget. Már abban sem vagyok biztos, hogy ha várunk még fél évet a játékkal, akkor sokkal jobb lett volna az összkép. Itt van egy brutálisan jól felépített lore, annyira adja magát, és konkrétan telibe hánytak bizonyos játékelemeket.
A Skyrim 2011-ben sokkal többet tudott ow és rpg szinten.Kár érte, sokkal jobb is lehetett volna a játék összességében. Engem az eszméletlenül buta AI idegesít a legjobban, 10 éve jobbakat gyúrtak már össze.
Szerintem ez egy jó játék, de se több, se kevesebb. Több helyről vérzik sajnos.
-
Kobe
veterán
Nah, 90-100 ora kornyeken mar merek osszetett velemenyt mondani
- a varos nekem nagyon bejott, latvanyos, hangulatos
- a szimpla varoslakok is, bar a ctrl c ctrl v zett karakterek visszakoszontek (a gitaros csokak tetszettek de hogy westbrooktol pacificaig ugyanaz a dallam szol ugyanattol a csokatol ha netan egy kanapen pruntyogo gitarosba botlasz, az no comment)
- amit hianyoltam : tomegkozlekedes
Magasvasut nem jar, de ott vannak a sinek. Varosban nem latni 1-1 metrolejarot sem, utcan buszokat vegkepp nem - bugyuta fast travel megoldas, elegge hangulatgyilok
- legi es hajo kozlekedes : fel varos meretu reklamtablak lebegnek nonstop odafent de az egesz varosban nincs egy helikopter / repulo / hajo, akarmi? (kivetel a 2-3 kuldetesszal ahol a videok kedveert beraktak..... Itt vehettek volna kicsit GTA 5osebbre a figurat)- rendorok: kibaxott idegesitu a 0 AI
- ellensegek: kurva monoton az egesz, 2-3 ellensegfajtanal kicsit tobbre szamitottam no meg arra is h lvl1 es lvl50 kozott lesz nemi difi az irtasukban. A bandak szama ok h behatarolt de hogy a terkepen levo 100-150 jelolesbol 148on csak ugyanazt tudja csinalni ugyanaz az ellenfel (vagy molesztal valakit vagy kocsit peobal feltorni) kva monoton. Emiatt 50edszer leautokazni pacificaba h lecsapjam a kiegett autot feltorni akaro (lol) bandat, mar nem igazan volt kedvem.- crafting, leveling: teljesen felesleges az egesz jatekba, semmilyen elonyet nem lattam, egyszer sem voltam pl kraftolasra raszorulva de levelingre se nagyon. Foleg mivel ugyanazok az erossegu / kinezetu ellenfelek droppolnak mindenhova, semmi valtozatossag. Ripperdocra sem nagyon illetve ruha / fegyverboltosra sem.
Tul sok minden szemetet dobal a jatek amibol guberalva siman hozhato barmilyen nehezsegi szint.Ez a resze a legfurabb nekem. Ott van a W3 garda, tisztaban vannak a W3 szintezesi logikajaval, gazdasagaval, itemizationnel es ellensegek tipusaval, stb, majd ugyanaz a kollektiv brigad kepes leulni es megcsinalni egy egesz jatekot ugy hogy lexarja az egeszet es csinal egy ko egysiku gamet? Tenyleg mintha kollektiv amneziat kaptak volna, illetve az hogy valami lead tester vagy barki nem emelt szot ez ellen a prologueot koveto elso 10 ora jatek utan, azt nem hiszem el....ez nem egy pre-beta hanem inkabb egy pre-alpha szinvonala sajna akarhogy nezem :(
Ebbol a szempontbol oriasi csalodas. Voltak iszonyat jo mintak,mindket stilusra, Witcher 3 az RPG s vonalra, GTA 5 a free roamra, nekik valahogy megis sikerult ugy osszegyurni a kettot hogy 2 szek kozott a foldre ultek :(
Az alapsztori jo, de ha tippelnem kellene, nagyobb esellyel fogadok arra hogy ezt mar a budos eletben nem kaparjak ossze arra a szintre aminek lennie kellett volna. Inkabb allatorvosi lo lesz es par ev mulva game deveknek es dev mgmtnek fogjak oktatni a hogyan ne cwinaljukot belole
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest