- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
hyggelig #19126 üzenetére
Őszintén gratulálok a topiklakóknak, topikgazdának és modiknak, hogy a folyamatos követés, olvasgatás ellenére most találkozok először igazi nemkívánatos spoilerrel
Veszélyesen tengődtem itt a topikban, kb mindent elolvastam eddig megjelenés óta a spoiler tageken kívül, azt hittem hamarabb fog eljönni ez a pillanat
Egyébként nem vagyok mérges rád vagy semmi ilyesmi, számítottam rá mert egy interjúban Miles Tost nagyon kerülte a témát és nem akart ezzel kapcsolatos kérdésekre válaszolni, habogott össze vissza
De tényleg szerintem ez nagy pozitívum itt a közösségben, hogy a trollok, dráma, veszekedések, temérdek screenshot között még is ennyi ideig spoiler-free-ként sem ért csalódás. Le a kalappal.
@Kobe-féle téma: szerintem ez a fajta content amire te vársz ráér DLC-ig. A felfedezősebb típusúaknak (mint én) hatalmas mennyiségű content van a játékban így is. Felfedezős spoiler:
Ezen kívül számos egyéb hasonló példával is találkoztam, ott is van felfedezési content ahol amúgy első ránézésre "nincs semmi". Biztos vagyok benne, hogy a jövőben a város hitelességét tovább fogják javítani, a te általad leírt dolgokkal például még egyszerűbb is lenne, mint AI-t fejleszteni vagy hasonló nagy dologba fogni.valamikor közel megjelenéshez találtam meg egy kikötőt, amit egy Maelstrom csapat elhagyott, temérdek laptopos üzenetek és shardok alapján derült ki, hogy összeakadtak egy másik bandával és belviszály is született. Közelben volt egy hajó is valami kiszáradt helyen aminek a hida le volt zárva, de nem találtam hozzá kódot sehol. Egy kabinban egy zuhanyzó alatt is találtam egy holttestet, arra nem jöttem rá hogy mi történt, mert 2! órát eltöltöttem ezen az "üres" helyen ahol semmi egyéb nem volt csak egy kis loot és a shardok, üzenetek, szerettem volna továbbálni. Aki tényleg minden zugát ismerni akarja a városnak, mélyebben belemenni az egyes csoportok történetébe, annak mindenképp minimum 150-200 óra tartalom van a játékban, szerintem ez bőven elég egy 1.0 release-től.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Arena Breakout: Infinite
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest