Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kleinguru

addikt

válasz pictigjis #16970 üzenetére

Igen.

Válaszolt a Curve egy nap múlva, hogy a 14 munkanapot meg kell várni, utána elválik, hogy terhelik-e pénzt vagy feloldják a zárolást. Ha terhelik, akkor utána kártalanítanak.

Ami igazán bosszant, hogy a Raiffeisen háttér osztály szerint cserélni ajánlott a kártyám… oké, nem szeretném, kérem oldják fel, hogy használni tudjam! Jah, azt nem lehet, mert a háttérosztály…
    Kértem, hogy hívjon már fel valaki, aki elmagyarázza, hogy műszakilag miért is kell kártyát cserélnem, mert a nyilvános urve működést ismerve nincs szó semmilyen kockázatról…

Mondtam is a nőnek, ha az apple féle problémánál mindenkinek új kártyát küldenek, mert az kockázat… nyilván nem küldtek.

Hívott más, aki elmondta ugyan azt, hogy ajánlott tiltani. Mondtam neki, hogy köszi, nem kérem, oldja fel! Jah azt nem lehet… háttérosztály… :W

Van valaki, aki belelát a “háttérosztály” munkájába? Mert amennyiben műszakilag indokolt a csere, akkor ok persze, de ha ezt senki nem tudja elmondani, bizonyítani, csak annyival, hogy …háttérosztály… akkor nem értem és csak ideges leszek ettől.

Végül feladtam.

Új hozzászólás Aktív témák