Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuppZ
csendes tag
Én SD-kártyára pakoltam át, de gondolom ugyanaz a dolog. Menü gomb --> Alkalmazások kezelése --> SD-kártya oszlop (jobbra és balra tudsz görgetni a különféle oszlopok között). Ami nincs kipipálva, az a telefon alap telepítési tárhelyét foglalja. Ráböksz az alkalmazásra, és bejön az adatlapja. Ha áttehető SD-kártyára, akkor lesz egy "Áthelyezés ide: SD-kártya" gomb. Kivárod, míg áthelyezi, aztán ha visszalépsz, már ott lesz mellette a pipa. Érdemes az SD-kártya oszlopban méret szerint rendezni, és a legtöbb helyet foglalótól indulni (menü gomb --> "Rendezés méret szerint").
-
gtesteban
tag
9,25 Euróért postázták Magyarországra.
A Német amazonról rendeltük, 1 nap alatt megérkezett ismerősömhöz.
Rootolni nem feltétlenül szükséges de nagyon egyszerű. Csak egy programot kell hozzá feltelepíteni és kész.
Needrom-on vannak hozzá módosított szoftverek amiket ki is próbáltam. De vissza tértem a gyári 1.0-ás verzióra.
A készülékre alapból a gyári 1.1-es verzió lesz feltelepítve. -
gtesteban
tag
Én kaptam hozzá ezt a kinyithatós/kitámasztós tokot. Nagyon jó mert mikor kinyitod a tokot akkor a telefon felébred, ha pedig lecsukod akkor bekapcsol azonnal a képernyőzár és nem kell hozzá gombot megnyomni.
Webáruházakat nézegetni kell,hogy hol olcsóbb és mit adnak hozzá.
Nekem egyik ismerősöm rendelte Németországból és úgy postázta Magyarországra. -
gtesteban
tag
Szia!
Nekem ilyen telefonom van csak fehér színben. Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Az 1gb ram mindenre elég. A kijelző nagyon szép, az alkalmazások pedig úgy mennek rajta ahogyan kell.
Ha nem használod egész nap akkor ki lehet hozni belőle 6 napot, ha pedig használod akkor nap végén már tölteni kell.
Bízom benne, hogy 1-2 évig kibírja.
Ha van még kérdésed szívesen válaszolok rá.üdv: Pisti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest