- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
iamdoki
tag
A proci szerintem semmivel sem gyengébb az 1,5-ös procihoz képest. Bár egyelőre csak egy antutu tesztpontszám alapján viszonyítok, az iNew v3 17000 pont körül teljesít.
Szerintem szabad szemmel sok különbséget nem lehet észrevenni egy HD és egy FHD kijelző között, az iNew is azt hiszem, hogy valami 320 dpi-s értéket produkál, az meg nagyon szép -
Skót
aktív tag
A vám teljesen a 'szerencsejáték' kategóriába tartozik az ilyen rendelésnél. Ha a csomagkövetésnél megjelenik, hogy adatbekérés a címzettől vámkezelésre, akkor már tuti, hogy megvámolnak
Addig semmi sem biztos.
Nekem is most érkezik a telefon lassan és engem is megfejtek. Nem is egészen vám ez (mert az a 2,5% nem zavarna) hanem ez ÁFA amit fizetünk ami ugye 27%-os. Mindez persze attól függ mennyi az ára a telónak, de ez le van írva a külföldi rendeléses topic első hozzászólásában, hogy mi-mennyi-merre-meddig. Plusz a posta még 1500ft-nyi kezelési költséget is felszámol, mert levámolták/adóztatták neked kedvesen a terméket -
iamdoki
tag
Szia!
Jók ezek a kínai telefonok, a Cubot One tök használható a mindennapokban. A listádhoz én hozzátenném az iNew V3-ast is, 50000 körül kijössz vele még vámmal is, és rögtön a gyártótól rendelhető, ha jól tudom. Kicsit kicsi az akksija, de frankó kamerája van, és bivaly a procija, nem mellesleg mocskos jól is néz ki!
A mindennapokra elég az 1GB Ram szerintem, az nem fogy el olyan hamar
Amúgy sok helyen lehet úgy rendelni, hogy 50 dolcsi alattira címkézik fel a csomagot, így talán sanszosabb, hogy megúszod a vámot, de így sem biztos. -
konigjanos
senior tag
Csak a 6582 kamerájáról tudok nyilatkozni: szar....
Kinézetre, méretre hasonlítanak a htc-re, gps, kijelző, proci, ram, működés tökéletes. De az alluminium, ez meg műanyag,szóval annyira nem prémium, viszont 4-et kapsz egy áráért...
Ja, és semmiképpen se ilyen drága helyről rendeld:
innen vagy innen jobban megéri. És ezerkre még jön kb 10000 Ft áfa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hobby elektronika
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Yettel topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest