- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grandytata
csendes tag
Sajnos nálam sem jó a HDMI. Rákötöm a Dell U2711-re, 5-6 másodpercig jó, majd elmegy a kép 1 másodpercre, aztán visszajön... és ezt ismételgeti.
Már vettem egy másik HDMI kábelt is, de ugyanaz a hiba.Tettem még egy próbát és rákötöttem a Samsung 245B-re (24 ", 1900x1200) egy HDMI-DVI átalakítóval, na, azon még a kép sem jön be. Reménykedem, hogy az olcsó (1500 Ft) átalakító hibája, de valahogy nem volt kedvem Hamát venni 8000-ért.
-
Grandytata
csendes tag
Sziasztok!
Boldog Új Évet!
Én "csak" áfát fizettem (13 ezer) a futárnak, tehát vámot nem raktak rá.
A geekbuying-ról rendeltem és a DHL hozta el. Mikor még Hong-Kongban van a cucc, de már meg vannak a DHL papírok, előreküldik a célország DHL kirendeltségére a papírok beszkennelt változatát. Ezt megkapja email-ben a megrendelő is. Tőlem bekérte a DHL a PayPal fizetési bizonylatot is.
Ha meg van a DHL kód, érdemes értesítést kérni a mozgásról DHL honlapján. Vám után én még a DHL-t is felhívtam, pár óra pontossággal meg tudták mondani, mikor csönget majd a futár.Üdv,
-
Grandytata
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja kaptam meg az U30GT2-t, de – mint másoknak is – akadnak vele gondjaim. Egyelőre minden gyári rajta és talán pont ebből adódnak a problémák. Az lenne a kérdésem, hogy segítene-e valaki rátenni egy új, bevált, vagy legalábbis egy jobban működő rendszert??
Nem szeretnék vele itthon barkácsolni, Budapesten elviszem az illetőhöz és nem is kérném ingyen. Semmi extrát nem várok el a kütyütől, csak hogy normálisan működjenek az alap dolgok rajta, ne kelljen szálanként kitépnem a hajam.Előre is köszönöm, ha ír valaki privátban!
Üdv
Grandytata
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest