- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyli
senior tag
Na végre még valaki

Eddig csak arra nem jöttem rá, hogy a kínai bootlogót hogy lehetne cserélni..
De tényleg gyors, nekem annyira nem is melegszik. Amikor beleraktam a 256-os ssd-t, tettem egy 1mm-es hővezető szilikonréteget a proci fölé, csak a mélyedésbe. Eddig csak ettől és a 75mv-os undervolttól nem melegszik fel túlzottan, legalábbis 90fok alatt volt mindig. Gyárilag elvileg 100 fokot is el tud érni (ekkor veszi vissza a procit azthiszem). Egy baj lett, hogy olyan fél mm-t kijön bal-felül a kijelző - ezt mindig visszanyomom, de rendeltem hozzá fél mm-es hővezetőt és fél mm-es rézlapot is (1mm-eset is, de azt nem tettem be, szerintem vékonyabb kell, mert nincs annyi hely ott). Így majd végül még hidegebb lesz, de már ennyitől is jó
Kinyitni kicsit szenvedés volt, de nem tettem benne kárt 
A kijelzője is jó, egész erős a fényereje, bár a színek élénksége lehetne jobb. A gyári fólia tényleg karcolódik, de úton van egy üvegfólia
Tollal is nagyon jó kezelni és rajzolni rá, szépen érzékeli a nyomáserősséget.Az aksiidő max 6 óra, ha csak mondjuk olvasunk rajta, akkor lehet jóval több is, szerintem nem vészes. Fényerőt le kell venni, és beállítani a processzor max használatát kicsit visszavenni, így nem kapcsol be a turbo boost és kevesebbet fogyaszt (windows energiabeállítások).

Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Kinyitni kicsit szenvedés volt, de nem tettem benne kárt