- iPhone topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyli
senior tag
Na végre még valaki
Eddig csak arra nem jöttem rá, hogy a kínai bootlogót hogy lehetne cserélni..
De tényleg gyors, nekem annyira nem is melegszik. Amikor beleraktam a 256-os ssd-t, tettem egy 1mm-es hővezető szilikonréteget a proci fölé, csak a mélyedésbe. Eddig csak ettől és a 75mv-os undervolttól nem melegszik fel túlzottan, legalábbis 90fok alatt volt mindig. Gyárilag elvileg 100 fokot is el tud érni (ekkor veszi vissza a procit azthiszem). Egy baj lett, hogy olyan fél mm-t kijön bal-felül a kijelző - ezt mindig visszanyomom, de rendeltem hozzá fél mm-es hővezetőt és fél mm-es rézlapot is (1mm-eset is, de azt nem tettem be, szerintem vékonyabb kell, mert nincs annyi hely ott). Így majd végül még hidegebb lesz, de már ennyitől is jó
Kinyitni kicsit szenvedés volt, de nem tettem benne kárt
A kijelzője is jó, egész erős a fényereje, bár a színek élénksége lehetne jobb. A gyári fólia tényleg karcolódik, de úton van egy üvegfólia
Tollal is nagyon jó kezelni és rajzolni rá, szépen érzékeli a nyomáserősséget.
Az aksiidő max 6 óra, ha csak mondjuk olvasunk rajta, akkor lehet jóval több is, szerintem nem vészes. Fényerőt le kell venni, és beállítani a processzor max használatát kicsit visszavenni, így nem kapcsol be a turbo boost és kevesebbet fogyaszt (windows energiabeállítások).
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- iPad topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elektromos autók - motorok
- Call of Duty: Black Ops 7
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ipad mini 5 Gold 256GB WiFi szép megkímélt
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest