Aktív témák
-
Matthew
őstag
Már másodszorra nézem be a címet. Mondom x800xl? Nézzük csak, pont ilyet keresek! Ennyire hülye nem lehetek... de mégis.
-
zoty314
aktív tag
Nekem még mindig megvan, de nem adnám el semmi pénzért.
-
g@bo
nagyúr
-
Bizony, még ma is lehet kapni hozzá ilyen játékkokat.
Itt van egy: Bővebben: link
De van még egy rakat másik is
Mod: találtam még egy rakattal: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
VENDI
tag
Nincs elképzelésem az áráról mert igazából nincs neki,ill ha van''eszmei''értéke van.Fanatikus őrülteket biztos érdekli.Nekem is ez volt az első gépem,és az sem most volt.A szekrényben csak ide-oda rakom.Kipróbáltam néhány parancssort az lefut .De volt egy csomó floppym és játék hozzá ami eltünt.De lehet(ett) venni hozzá kész játékot amit a gépbe lehetett csatizni.Tényleg szép állapotban van de mit kezdjek vele...(Mondjam azt hogy beárazást kérek?)Valakinek egy szemét valakinek meg kincs.(De egy vga tényleg jó ötlet lehet)És persze hogy kipróbálható.
[Szerkesztve] -
ÚÚÚÚÚÚÚÚ!
Nekem ilyen volt az első gépem!
Csak nem volt hozzá floppy vagy magnó, ezért basicben írtam hozzá falteniszt, meg ilyen golyó elől menekülős játékokat, és azzal játszottam ezerrel. Aztán jött fater, hogy mostmá jön a híradó, és kell a TV, és ki kellett kapcsolni. Másnap aztán fél óra programírás, és mehetett megint a játék
Azok voltak a szép idők... -
g@bo
nagyúr
hogyé adod? állapot?
-
orbano
félisten
miért nem ezt írtad: ATARI 800 XL gépemet hasonló típusú ATI videokártyára cserélném. jó biznic
-
VENDI
tag
Eladnám ATARI 800 XL Számítógép+meghajtót(Floppy de 2.88-as) bill,kábel,minden működik de sajnos nincs lemezem hozzá.Tv-hez csati, táp megvan.Árat nemtudok.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest