- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
indigo
aktív tag
válasz
lanszelot #2876 üzenetére
Azért villog, mert erről az oldalról lett a CSS-hez 'kölcsönvéve' a villámlás effekt, amely a flash a fenti oldalon.
Ha megnézed a HTML 301. és 303. sorát, láthatod a flash osztályt. Ha magad írod a HTML kódját, akkor beírod az alábbi hivatkozást és használod a villámlás effektet:https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/animate.css/3.7.0/animate.min.css
-
indigo
aktív tag
válasz
martonx #2817 üzenetére
Hát, nekem is ez jutott eszembe elsőre. Azért is, mert nem tudtam kihámozni a dialog-JS kapcsolatot sem. De nem tudtam magam rávenni, hogy átolvassam és értelmezzem a hozzászólásait, mert annyira zavaros.
Ismerek olyan embereket, akik egymással úgy 'beszélgetnek', hogy elbeszélnek egymás mellett. De csak azért tudnak 'beszélgetni' egymással, mert hatalmas meggyőződéssel állítanak olyan dolgokat, amelyet a másik fél nem ért, nem kompetens benne, így mondhatnak hülyeséget.
No offense. -
indigo
aktív tag
válasz
lanszelot #2806 üzenetére
Hát, tényleg segíteni akartam, készítettem kódot is. De egyszerűen nem voltam/vagyok még mindig képben, hogy mi is az igazi probléma, mert nem jött át a kérdésedből. Egyébként rögtön az jutott eszembe, hogy ez a te munkád, vagy valaki nás kódját próbálod a saját szájízedre igazítani?
-
indigo
aktív tag
Szerintem sokunk össze tud hozni ilyen egyszerű kis weblapot, viszont Te neked kell tanulnod, ezért inkább neked hagyjuk meg a fejlődési lehetőséget. A tanulásodhoz nem csak az új ismeretek elsajátítása tartozna, hanem a helyes kérdésfeltevés is - megfelelő rajzzal, elképzeléssel, kódsorral alátámasztva.
-
indigo
aktív tag
Van olyan property, amelyet fel lehet ahhoz használni, hogy levágjunk a szövegből és a levágást követően elhelyezzünk három pöttyöt jelezvén, hogy folytatódna a szöveg, ha lenne hely. Ehhez több property-t kell összefűznünk:
white-space: nowrap;
overflow: hidden;
text-overflow: ellipsis;A fenti kódban az első kulcs-érték párossal biztosítjuk, hogy ne törjön meg a szöveg, ne legyen új sorban.
A második kulcs-érték párossal ugye levágjuk a szöveg rendelkezésre álló helyéből kilógó részt.
A harmadik kulcs-érték párossal pedig utána fűzzük a három pöttyöt.
Ezt akkor szoktuk használni, ha egy sort kell csak levágni/lerövidíteni.Amennyiben tetszőleges számú sor után akarunk levágást, ahhoz másik, korlátozottan támogatott property-kre van szükségünk:
display: -webkit-box;
-webkit-line-clamp: 2;
-webkit-box-orient: vertical;
Az első kódsor ahhoz kell, hogy az alatta levők működjenek.
A második kódsorban határozzuk meg egy számmal, hogy hány sor után szeretnénk a levágást. jelen esetben a 2. sor után.
A harmadik kódsor pedig a tartalom elhelyezését jelöli (függőleges).Ha a fenti jsfiddle példában a h2 magassága után beírjuk a fenti webikt-es kódsorokat meghagyva a végén az
overflow: hidden
kulcs-érték párost, akkor a 2. sor után levágja a szöveget. Ugyanez lesz igaz, ha a p tag-re alkalmazzuk ezt. -
indigo
aktív tag
válasz
lanszelot #2739 üzenetére
Helló!
Egyféle megoldást készítettem, hátha ilyenre gondoltál:
https://plnkr.co/edit/nCmwHRvXmNxC77qY?preview -
indigo
aktív tag
válasz
fordfairlane #2122 üzenetére
Igen, a felső kép 2 pixellel kevesebb...
brickm: a meglévő két képet könnyedén módosíthatod. Ha PS-ben a bal oldalhoz igazítod, ahogy a jsfiddle példádban van, akkor 1 pixel fel és 1 pixel jobbra igazítás és már jó is - tehát találkoznak a motívumok a képen. Ettől függetlenül az 1-1 pixel hiány a szélén ott lesz az alsó kép esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Milyen program, ami...?
- Parfüm topik
- Motoros topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest