Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
illetve azt meg szabadna még kérdeznem, hogy ezen a képen a 3. esettel mit lehetne kezdeni?
arra sikerült még rájönnöm, hogy a stílusban meghatározott "Body background" szine jelenik meg egyből a footer alatt ....
de a képből (ami a landing page-ben Background-ként meg van adva) még lennie kellene még egy képernyőnyinyek ..... képernyőninyek ... képernyőnyinek ....
és a sablon meg aszongya a landing page-nek, hogy addig nyútózzon ameddig a footer engedi .... utána jön megint a sablon background color-ra ....
-
Köszönöm ismét a kész megoldást!
Úgy látom sok munka van benne, mivel nem semmi a kód!
Csak most jutottam el odáig, hogy éles környezetben is tesztelni tudjam, PC-n tökéletes, Nexus5-ön, Chrome alatt úgyszintén, viszont egy 5"-os Samsung telefonon pl. a gyári böngészővel egybecsúsztak teljesen a betűk. Így inkább hagytam a jelenlegi állapotot...
-
-
-
theo_76
aktív tag
köszi szépen! viszont most láttam, hogy egy fontos adatot kihagytam... a div vízszintesen középre van helyezve, fölülről 70px-re van a böngésző ablakban, alul pedig minimum 50px távolságnak kell lennie.
Itt van a forrás részlet: [link]
Egyébként a belső divnek a túlfutása lefele nálam is fennáll... azért van a workContentData magasságának 423px adva, míg a külső divnek 500px az eredeti megoldás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest