- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xors
senior tag
Próbálkozok a reszponzív css beállításával, hogy ha mobilról vagy 800px -nél kisebb kijelzőröl nézik a honlapot, akkor máshogy jelenjen meg. Namármost, ha a böngésző ablakot méretezgetem akkor nagyszerűen átugrik 800px -nél, de mobilon sehogy sem akar működni a dolog, pedig iphone 6s -nek 750px széles kijezője van...
ez lenne a kód:@media screen and (min-width:800px)
-
xors
senior tag
CSS nyilak létrehozásával próbálkozom, sikerült is, csak egy kis magyarázat hiányzik nekem hozzá. Nem értem miért szükséges a containernernek relative position és a nyílnak absolute. (ezekkel a position-ökkel mindíg gondban voltam
) Továbbá az inline-block megjelenés sem tiszta teljesen, hogy miért szükséges.
Ez alapján dolgoztam: http://html-tuts.com/css-arrows-up-down-left-right-triangle/ -
xors
senior tag
Sziasztok!
Van 3 div -em amik gombok lesznek, hogyan tudom őket a legegyszerűbben arányosan elosztani az oldalamon?Hasonló pozíciónálós kérdésem: egy 50px magas div a fejléc ezen szöveget hogyan rakjak vertikálisan középre, ha ugye nem tudom milyen magas?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest