Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Az a baj, hogy már le se tudom írni a saját véleményemet, mert nem elég ha odairom, hogy szerintem, ugye erre jön a válasz, hogy a 'szerintem' az egy dolog, és hogy ettől még nem kéne általánosítani, megjegyzem ezzel nincs gondom, sőt igazatok van. Ettol fuggetlenul, akkor maradjunk annyiban, hogy nekem, az igenyeimnek, és az aktuális elethelyzetemnek (pl meló) alkalmasabb és kényelmesebb a Linux, és akkor talán így a realitás talaján maradtam. Hát ja.. Na ezért nincs sok értelme amúgy ilyenekről beszélni, mert kb semmiben sincs olyan, hogy na ez biztosan jobb, mint a többi, mert mindegyik sokvaltozos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest