- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter #1783 üzenetére
Az a baj, hogy már le se tudom írni a saját véleményemet, mert nem elég ha odairom, hogy szerintem, ugye erre jön a válasz, hogy a 'szerintem' az egy dolog, és hogy ettől még nem kéne általánosítani, megjegyzem ezzel nincs gondom, sőt igazatok van. Ettol fuggetlenul, akkor maradjunk annyiban, hogy nekem, az igenyeimnek, és az aktuális elethelyzetemnek (pl meló) alkalmasabb és kényelmesebb a Linux, és akkor talán így a realitás talaján maradtam. Hát ja.. Na ezért nincs sok értelme amúgy ilyenekről beszélni, mert kb semmiben sincs olyan, hogy na ez biztosan jobb, mint a többi, mert mindegyik sokvaltozos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow Hajlítható nagyképernyős élmény 12/512 GB-2028. 09. 03
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On
- Új Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest