Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Android szakmai topik
- Akár fent is maradhatsz a Nothing OS 4.0 startjáig
- Kiesett a pikszisből a BOE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Persze, ez is jogos, de nem hiszem, hogy ha hosszabb távon is komolyan gondolja a dolgot, akkor komoly törést okozna az életében, hogy most kipróbálta a táblázatos megjelenítést... annak idején, amikor tanultam a HTML-t, én is kipróbáltam a táblázatos megjelenítést (akkor még nem attól zengett minden fórum, hogy ha beírod a <table> szócskát, akkor elvisz egy dühös raptor, és letépi a fejed
), és legalább szép lassan rájöttem, miért is tud undorító lenni, például akkor, amikor a táblázatba beágyazott táblázatot találod egyetlen kerülő megoldásnak. Hibázni is kell néha, még ha okos ember más kárából is tanul. 
Szerk.: meg mint martonx írja, van, amikor nem úszod meg a gusztustalan kókányolást, milyen meglepő, hogy ez a különutas hülyeség és extraszopás igénye is a Microsoft nevéhez köthető...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#1705) martonx:
Ezt én sem értem, hogy ehhez miért tartozik különálló renderelő motor. Ez még a 2013-as Outlooknál is így van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Home server / házi szerver építése
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Építő/felújító topik
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független gyönyörű állapot
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Asztali PC , R7 5800X , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 256GB NVME , 2TB HDD
- Apple watch Series 10 46mm új 1 év Apple jótállás
- ASUS ROG STRIX G17 (2022) gamer laptop
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), és legalább szép lassan rájöttem, miért is tud undorító lenni, például akkor, amikor a táblázatba beágyazott táblázatot találod egyetlen kerülő megoldásnak. Hibázni is kell néha, még ha okos ember más kárából is tanul. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)