Hirdetés
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Yettel topik
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Persze, ez is jogos, de nem hiszem, hogy ha hosszabb távon is komolyan gondolja a dolgot, akkor komoly törést okozna az életében, hogy most kipróbálta a táblázatos megjelenítést... annak idején, amikor tanultam a HTML-t, én is kipróbáltam a táblázatos megjelenítést (akkor még nem attól zengett minden fórum, hogy ha beírod a <table> szócskát, akkor elvisz egy dühös raptor, és letépi a fejed
), és legalább szép lassan rájöttem, miért is tud undorító lenni, például akkor, amikor a táblázatba beágyazott táblázatot találod egyetlen kerülő megoldásnak. Hibázni is kell néha, még ha okos ember más kárából is tanul.
Szerk.: meg mint martonx írja, van, amikor nem úszod meg a gusztustalan kókányolást, milyen meglepő, hogy ez a különutas hülyeség és extraszopás igénye is a Microsoft nevéhez köthető...
(#1705) martonx:
Ezt én sem értem, hogy ehhez miért tartozik különálló renderelő motor. Ez még a 2013-as Outlooknál is így van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mobilinternet
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 7390 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Asztali PC , i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3343
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest