- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Szia,
Szerintem jó sorrendben tanulod a dolgokat, nincs vele gond.
Pár megjegyzés:
- majd inkább a Javascriptet értsd meg alapjaiban jól, mint a JQuery-t vagy az Angular-t lévén mindkettő a vanilla JavaScripten alapszik, így én azt mondanám, hogy egy 20-as időbeosztás skálán 3 JQ - 3 Angular - maradék sima JavaScript legyen. De ez az én véleményem, ami a tapasztalatomon alapszik. Library-k/Framewrokök jönnek-mennek de a szülő nyelv az mindig ugyanaz.
- majd ha elértél a végére, akkor szerintem a PHP-re se fektess feleslegesen sok energiát, inkább csak annyit, hogy a nyelven keresztül meg tudd tanulni a programozás alapjait. OOP ilyesmik.. a szokásos stack. Helyette ha már az alapok megvannak, akkor próbálj majd ki minél több szerver oldali nyelvet.De amúgy szerintem teljesen jó az összeállítás, hajrá, jó lesz az
Új hozzászólás Aktív témák
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Egér probléma
- Silent Hill f teszt
- World of Tanks - MMO
- VGA kibeszélő offtopik
- Búzasörrel nyitnak Európa felé a Xiaomi villanyautói
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7450 ,14" ,Intel Ultra 7 165H ,32GB RAM ,512GB NVMe SSD ,gyári garancia 2027.09.23-ig
- Ryzen5 5600/ RX7600 8GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - RTX 4060
- Eladó gamer pc, i5 9600K, GTX 1660ti
- HP ZBook Power 15 G10 ,i7-13800H ,NVIDIA RTX A500,32GB DDR5,512GB NVMe SSD,gar
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest