Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Szerintem nincs ilyen menetrend. Ahogy haladsz úgy lesz szükséged egyre több mindenre. Ha már muszáj ilyen rendszert felállítani, akkor előbb lesz szükséged JS-re mint preprocessor-ra. Sőt. Még a szerveroldallal is hamarabb fogsz találkozni, mint hogy SCSS-t kelljen használnod.
Szerk:
Azigen. Úgy látom ez eldőlt.
3:0 ide. 
-
fordfairlane
veterán
Én sem ajánlom a CSS preprocesszorokat. Ahogy én látom, egyelőre messze nem olyan mértékű a CSS komplexitása, hogy ezt tovább kelljen vinni. Első körben kerülj képbe az alapvető kliensoldali és szerveroldali technológiákkal, az ilyen build eszközökkel ráérsz később is foglalkozni. Amíg egyszerű az oldal, és nincs rutinod a használatukban, addig inkább csak hátráltatnának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L470 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
3:0 ide.