Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
ng0ofy: Igen az a könyv nekem is bejött. Igaz mivel én nem tudok még jól angolul így én megvettem magyarul.
A következő kódot szeretném, ha valaki átírná úgy hogy a menüelemek középen legyenek. Tehát van a nav elem ami olyan széles mint az őt befoglaló és benne lenne egy középre igazított menü. Nekem valamiért sosem akar teljesen középen lenni.
Vízszintesen legyenek egymás mellett a menüelemek, mintegy felső menüként. Én float:left-el próbáltam. Az én ötletem az volt, hogy az ul elem olyan széles mint amilyen a benne levő li elemek össz szélessége és a nav elemben középre igazítom, de le se szarja.<style>
section#header nav {
background-color: #3399CC;
height:60px;
clear:both;
width:100%;
}
section#header nav ul{
}
section#header nav li {
}
</style>
<section id="header">
<nav>
<ul>
<li><a href="#">Főoldal</a></li>
<li><a href="#">Galéria</a></li>
<li><a href="#">Tagok</a></li>
<li><a href="#">Csaták</a></li>
<li><a href="#">Jelentkezés</a></li>
</ul>
</nav>
</section>Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3196
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest