- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane #2198 üzenetére
Ez úgy emlékszem, hogy huzamosabban inkább csak az IE (talán még 9-esig?) esetén volt probléma, hogy rakott egy felesleges bordert önkényesen a képek köré, amikor senki nem kérte rá, de nincs már ez a probléma egy ideje igazából egyik említésre méltó böngészőnél sem. Az Edge, IE11, az aktuális Blink-alapú böngészők (Chrome, Opera, Vivaldi), illetve a Firefox sem rak a képek köré bordert, és így lefedtük a "normálisabb" böngészők körét (a Faszarit meg direkt nem említettem
).
(#2196) pckownz:
Hát ja, ez a selector csak arra az oldalra volt érvényes, ahol teszteltem.(Konkrétan Index egyik cikkénél volt egy "Ajánlom" gomb, ott próbáltam ki.)
Ilyenkor első, hogy meg kell nyitni a fejlesztői panelt, és ránézni, hogy egyáltalán érvényes-e a selector az adott elemre. Ha nem, akkor utána kell igazítani.(#2197):
"De ha már mobil böngészők, nemrég fedeztem fel ezt a debug módszert."
Nem rossz, hasznosnak tűnik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest