Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Mobil flották
- iPhone topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
Sziasztok! Webprogramozói kurzusra járok Németországba, és az elején az első hétbe már le kell adni egy komplett projektrevalót. Én ezt az oldalt készítgetem, lényeg, hogy minden egyszerű kezdeti 'tag" (szöveg,kép,videó,form..) szépen megformázva legyen rajta.
Valaki közületek, 5-10 percet szánna nekem arra, hogy az oldalt struktúraügyileg megvizsgálja valamely inspektorral? Nem tudom, hogy mennyire szép avagy "randa" a honlap mögött álló kódom.
Szívesen fogadom a kritikát, hasznos tanácsokat, amelyeket a jövőben elkerülve még jobb honlapokat tudok készíteni (és persze szép, átlátható sturktúrával a háttérben)
Előre is köszönettel,
Adam
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest