Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

válasz Watson25 #212 üzenetére

Az RP emelkedés független attól, hogy mióta nem játszottál a játékkal. Legalábbis ahogy tapasztalom.

Én mostanában akkor szoktam már csak játszani, mikor RP event van, olyankor is csak Pro vagy World Tour-ban (ez a kettő egyformán adja az RP-t).

Az RP-t ezeknél a versenyeknél úgy adja (RP eventek esetén), hogy van az alap szorzód, ami áll egy fix 100-asból, erre megy rá az RP event szintén 100-asa, plusz az a szám, amennyi kocsid a garázsban van.
    Ezek alapján nálam pl az alap, amit kapok verseny nyerésekkor az jelenleg 272%. Ennyit minimum kapok és ezekre jönnek rá a bónuszok, amikből ugye több féle van:

1. Mennyire hagyod le az ellenfeledet.
    Ez egy ezzel arányos bónusz, ami függ attól is, hogy mennyire vagy már előre haladva a Világranglistán. Kezdetekben ezressével adja a játék az RP-ket versenyenként, kb 300k össz RP-nél is még több 100 pluszt kapsz rá, de onnantól már egyre kevesebbet kapsz, végül pedig semmi ilyen bónuszt sem, csak ha nagyon látványosan hagyod le az ellenfelet. De pl nálam olyan is volt már, hogy 5-600k össz RP-nél is már hiába hagytam le az ellenfelemet úgy, hogy mikor nyertem, ő még csak fél úton járt, nem kaptam már semmit.
    2. Streak-ek bónusza.
    3. Kártyákból kihúzott RP bónuszok.

Lehet kihagytam még valamit, de kb ennyi. :)

Új hozzászólás Aktív témák