Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
bitfarkas
őstag
Ez is érdekes egy más nézőpontból.
Csonttörő menedzsere a nem hivatalos egyeztetésre két kazettát vitt magával. Az első a meccset tartalmazta teljes egészében. A második a mélyütéseket. Azt mondta, Chakon a meccsen nyolc, vagy kilenc (már nem emlékszem a pontos számra) ilyet ütött, míg Nagy négyet... -
karyo
senior tag
válasz
BlitzKrieg
üzenetére
Én sokat néztem profi boxot, főleg nehézsúlyt, de ez a meccs nagyon unfair volt.
Ennyiszer nem lehet büntetlenül övön alul ütni, és itt most félre kell tenni hogy János magyar és Chacon nem.
Nem szeretem az ilyen meccseket. -
bitfarkas
őstag
Láttátok, hogyan nyilatkozott Kokó a Csonttörő-Chakon meccsről az imént a TV2-n?
Aszongya: rendkívül gyenge pontozóbírók voltak, Chakon a meccset megnyerte, pontokkal kellett volna vezetnie, amikor a meccs félbeszakadt....
Na most tényleg így látta akkor is, ott a ring szélén, vagy csak savanyú a szölő?
Most, hogy nem vették el a győzelmet Csonttörőtől azér fikázza, mert őt simán kicsapta anno Chakon? -
joysefke
veterán
''Egy abszurd hiba, amely megváltoztatta a történelmet''
Na nem tudom mennyit rakott rá az origo, de bírom az ilyen kijelentéseket, ehhez hasonlót csak az olasz sajtó tud generálni focival és forma1 el kapcsolatban :)) -
HiperG
addikt
[L]http://www.origo.hu/sport/egyeni/boksz/20031027nezocsucs.html[/L]
-
joysefke
veterán
válasz
Agyasima
üzenetére
Persze ugy hívják, hogy UFC hits vol 1
2 órás, és tele küzdelemmel... Átlagküzdelem 1 perc...
És semmi bekonferálás, meg humnusz meg hasonlo ökörségek, csak ennyi
Are you ready? U ready? Lets get it on!!! szal nagyon sűrű, legalább 20 küzdelem rajta van a videón... Lehetett még fejelni földön, gerincbe ütni, hajat húzni, tökön verni másikat.... -
-
joysefke
veterán
Ezek új, feltörekvő ''dolgok'' mert az emberek rájöttek, hogy a boxnézés az háziasszonyoknak való szórakozás...
K1.: Kötelekkel határolt ringben harcolnak, a harc 3perces menetekre van osztva.
földharc nincs, ellenben lehet ütni, rugni(, térdel is) illetve könyökkel ütni....
[L]http://www.k-1gp.net/[/L] (use the fuckin' google)
legnagyobb nevek: Mirko filipovics alias crocop (bocs ha elírom a nevét )
Mark Hunt
Ernesto Hoost stb
Én nem nézem a K1 et, és nem szeretem annyira
UFC/PRIDE: legnagyobb nevek: Wanderlei Silva, Vitor Belfort, Royce Gracie,Tank Abott, stb...
Na igen, ez az :)
Bár sokat lágyult az UFC az idők folyamán, de a pridevel eggyütt, még mindig egy nagyon kemény, férfiaknak való megmérettetés, kevesebb benne a show, a pénz, és több a küzdelem. Van földharc is... Ha valakinek szüksége van rá, tudok küldeni Videot...
Aki tud angolul, az alábbi linken tájékozódhat...:
[L]http://sherdog.com/[/L] -
Keitaro
addikt
Erről a K1ről van valahol infó meg kép pár versenyzőről, mert még életemben nem hallottam róla
-
joysefke
veterán
válasz
joysefke
üzenetére
A csonttörőről, meg a másikról egyébként az a véleményem, hogy annak tudatában, hogy mind2t összecsiknám mint a kempingszéket minek pazaroljam arra az időmet... :))
Ez most igy nagyképűnek hangzik, de csak egy átlagosnál kicsit erősebb fizikumú 75-80Kgs ember vagyok, szvsz pehelysúly nem a titánok harca... -
joysefke
veterán
ja én mondom :) :
szar a box, mert túl nagy arányban szól a szimulációról/sztárolásról/showról/doppingról, vagy éppen mind a négyről egyszerre, mint a küzdelemről...
Nézzetek UFCt, vagy PRIDEt, vagy akár K1et, azok mind jobbak ennél -
gabe_
őstag
:) Érdekes, mihelyt meglett az eredmény, csakón papa azonnal felállt...
:)
Megtörték a mogyorót -
Mazlee
aktív tag
mivel a biró nem látta hereverésnek igy nincs miről vitázni.
ha látta volna akkor is max vétlen ütés és emiatt lepontozás.
nem volt nagy meccs de Chacon mit várt? 2x-esen kellett volna nyernie Mo.-n
1. Koko miatt 2. cimelnyerés miatt.
3 tökönütés nem 3 intést jelent. -
Apika
addikt
Az biztos, hogy nem ez volt az év meccse. És szvsz Diótörő sem tud annyira örülni az övnek, mert nem egy sportszerű, kemény csatában nyerte el...
-
Bumpers
csendes tag
Mától ''Diótörő'' János...
-
HiperG
addikt
Nézzétek TV2-t LOL lesz
-
Orc
senior tag
De, ha háromszor tökönütnek és ebböl egyszer kap csak intést az ellenfél, akkor minden sportoló rájátszik,mert igazságtalannak tartja,ugyan ugy,mint a fociban. Ne érsd félre nem értek egyet a Cakonal, guztustalan, amit csinált, csak felvázoltam egy lehetséges ''megoldást''.Az tény, hogy most már nem ugy fog nézni a világ Chakonra, mint eddig. Sőt ez az én szememben a Csonttöröre is igaz.
-
Den
veterán
Szerintem senki nem büszke erre a diadalra, nem volt jó így nyerni, de a megoldás kulcsa csakon kezében volt. Ha feláll, és boxol, akkor nye. Vagy pontozással, vagy óvás után, de akár hogy is, a becsülete megmarad. Ezzel a szánalmas színjátékkal eljátszotta a sportolói becsületét.
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tanuljunk angolul!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Anime filmek és sorozatok
- Battlefield 6
- Arc Raiders
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Yettel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- darkFlash CF8 Pro
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest