- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Aktív témák
-
Den
veterán
Én azon gondolkoztam hogy a sima miditorony oldallapjába beépítek egy lapos kilyelzőt hogy kevesebb helyet foglaljon az asztalon a gép. Na ennek továbbgondolásával, a gép tetejére teszel egy fogantyút, meg valami felrakható védőlemezt a kijelzőre és kész a legegyszerűbb hordozhtó gép. Persze nem kicsi, meg könnyű, viszont egyszerű, és teljes értékű géped van
Amúgy matx lap athlonhoz a [L]http://www.asrock.hu[/L] -n -
Pacák
senior tag
Keress rá az übercasemod szóra. Lesz ott egy link. Annak a svéd srácnak vannak igényes dolgai. Pl. Egy rádió burkolatába épített be egy microATX lapot+a nyalánkságokat, notebook táskában is van egy microATX configja. Érdemes nézelődni. Szvsz a hurcolható kategóriát meg lehet ütni, microATX mérettel, pláne, ha notebook CD-romot, vinyót lehetne felhasználni. Én is töröm a fejem ilyesmin, csak intel vonalon. :DDD
Aktív témák
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest