- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
core i7
addikt
Megjött az utódja
537.34 WHQL
2023.9.12MK1 és Lies of P-hez
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Trailblazer #18 üzenetére
Én is voltam így egy időben, igaz kevés ideig, általában Win újratelepítés után.
Aztán idővel rájöttem, hogy semmivel nem stabilabb/gyorsabb a rendszer vs ha fekrakom a szoftvereket.Nyilván nem next next next telepítek és az extra csingcsung super system cleanert nem pipálom be, de na.
A mai (normálisabb) szoftverek és az OS azért nem gányulvvannak megírva hogy annyit szemeteljenek mint régen.
-
Trailblazer
veterán
Nekem pedig nem fogja összeszemetelni a rendszeremet semmi a kelleténél jobban. Éppen ezért aktívan használok symlinket, junction-t, ilyesmi átirányításokat. Amiből lehet, portable verziót futtatok, és azok sem a C: meghajtóról indulnak. Nekem pont jó a lightosított driver, és hátha más is hasznát veszi - ha már egyvalaki van ilyen, már nem hiába adok róla hírt rendszerint a driveres posztoknál.
-
anulu
félisten
válasz
Trailblazer #10 üzenetére
2. kép, misc részben nincs bepipálva a WMI provider. onnantól az összes monitorozó cuccot kinyírtad.
egyáltalán nem tudom megérteni azt, ha valaki azon kívül, amit a custom installnál megenged a telepítő, mégjobban széthegeszt drivert. azután pedig teli torokból lehet szidni a gyártót, ha valami nem megy.
nem mondom, hogy nekem nem kellő dolgokat is fel szoktam rakni, de maradok annál, amit a rendszer megenged (W11-nél akár PS-ből). a rendszerem stabilitását nem kockáztatom azért, hogy 3 megával kevesebb helyet foglaljon a vinyón és 10MB-tal kevesebb RAM-ot egyen.
-
Lewzke
őstag
válasz
Trailblazer #15 üzenetére
Alapból amúgy a Bethesda nem is kapcsolja be a weapon debrist. Nem véletlen.
-
Lewzke
őstag
válasz
Trailblazer #13 üzenetére
Ha kikapcsoltam nem crashelt a játék és amúgy nem használok mod-okat.
-
Trailblazer
veterán
FO4-ben hogy jöttél rá, hogy weapon debris okoz crash-t? És mit teszel ellene? Mert egyébként valszeg valamelyik nexusos mod okozhat CTD-t, ami egy elég gyakori állapot a játéknál. (3000+ órát tekertem bele a megjelenés óta, és mostanában is rendszeresen játszom, tehát van némi tapasztalat...)
-
-
anulu
félisten
válasz
Trailblazer #5 üzenetére
aha...
-
FLATRONW
őstag
Érdemes, csak nem a legfrissebb 2021-es verziót, hanem az eggyel korábbit, ami 2019-ben jött ki. [link]
Nálam a Batman Arkham Knightban folyamatosan fagyott a legújabbal, de ez a verzió megoldotta a gondot. És igen, nagyon sokat hozzátesz a támogatott játékokhoz, főleg a Batman sorozathoz. Például nálam a Metro Exodusban a legújabbal sem volt bajom. -
Lewzke
őstag
Fizíkszet érdemes felrakni? Nekem az utóbbi pár évben inkább csak fejfájást okozott: Metro Exodusban bekapcsolva akkora hibákat generál, hogy egy apróság a fél térképbe kivetül matematikai inverzzel. Fallout 4-ben is crashet okoz ritkán (weapon debris). Ilyen formában nem ad annyit, mint amennyit elvesz. Azért a pár darab törmelékért ... Úgyhogy újabban csak a meghajtót és a hdmi audio-t telepítem az Nvidiától. Azóta nincs bajom az említett játékokban.
-
PeL
addikt
Csak meg kellett nyitni a linket, van kétféle verzió:
"Clean GTX Driver without additional bloat and telemetry (RTX features removed). It can be used on both GTX and RTX Cards."
"Clean RTX Driver without additional bloat and telemetry (RTX features kept intact). Specifically for RTX cards."Akit zavar annak biztos jó lesz ez, engem speciel nem különösebben.
-
anulu
félisten
válasz
Trailblazer #1 üzenetére
ez azért jó, mert?
-
Trailblazer
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Goddess of Victory: Nikke
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest