- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Trailblazer #18 üzenetére
Én is voltam így egy időben, igaz kevés ideig, általában Win újratelepítés után.
Aztán idővel rájöttem, hogy semmivel nem stabilabb/gyorsabb a rendszer vs ha fekrakom a szoftvereket.Nyilván nem next next next telepítek és az extra csingcsung super system cleanert nem pipálom be, de na.
A mai (normálisabb) szoftverek és az OS azért nem gányulvvannak megírva hogy annyit szemeteljenek mint régen.
-
anulu
félisten
válasz
Trailblazer #10 üzenetére
2. kép, misc részben nincs bepipálva a WMI provider. onnantól az összes monitorozó cuccot kinyírtad.
egyáltalán nem tudom megérteni azt, ha valaki azon kívül, amit a custom installnál megenged a telepítő, mégjobban széthegeszt drivert. azután pedig teli torokból lehet szidni a gyártót, ha valami nem megy.
nem mondom, hogy nekem nem kellő dolgokat is fel szoktam rakni, de maradok annál, amit a rendszer megenged (W11-nél akár PS-ből). a rendszerem stabilitását nem kockáztatom azért, hogy 3 megával kevesebb helyet foglaljon a vinyón és 10MB-tal kevesebb RAM-ot egyen.
-
Lewzke
őstag
válasz
Trailblazer #15 üzenetére
Alapból amúgy a Bethesda nem is kapcsolja be a weapon debrist. Nem véletlen.
-
Lewzke
őstag
válasz
Trailblazer #13 üzenetére
Ha kikapcsoltam nem crashelt a játék és amúgy nem használok mod-okat.
-
anulu
félisten
válasz
Trailblazer #5 üzenetére
aha...
-
anulu
félisten
válasz
Trailblazer #1 üzenetére
ez azért jó, mert?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest