Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanonym
csendes tag
Valakinek van tapasztalata esetleg telefonos adapterrel?
Tudom, hogy nem kell túl sokat várni tőle, de bohóckodni jó lenne.
Nálunk 4-5 ezer forintért láttam, szóval ebayen nézelődök.
Ránézésre ez működőképesnek tűnik? -
phanonym
csendes tag
Továbbra is nézegetem az aprókat, hátha felbukkan egy jó ajánlat.
Szerintetek ez a szett mennyit érhet? [link]
Újkori árát nézve ennyiért nem érné meg. -
phanonym
csendes tag
válasz
popey37 #1118 üzenetére
Jól hangzik, köszi a tanácsokat, megfogadom őket.
Sajnos időközben elkelt a felszerelés, lassú voltam.
Kevés hasonló felszerelést találni használtan, külön is jó lenne a mechanika, illetve a tubus, de úgysem láttam sehol.Június közepén, illetve végén lesz igazán aktuális a dolog, addig bújom a hirdetéseket, hátha.
Ha találnék kihagyhatatlan ajánlatot, még 90 ezerig is elmennék.Tavcso.hu, tavcso-mikroszkop.hu, jofogas.hu, ezeken az oldalakon nézelődtem használt felszerelések után. Van más hasonló oldal esetleg?
-
phanonym
csendes tag
-
phanonym
csendes tag
Sziasztok!
Távcsövet szeretnék vásárolni a közeljövőben. Olvastam már néhány cikket az alapvető dolgokkal kapcsolatban.
Gondolom, nem érdemes túl kicsi vagy gyenge távcsővel kezdeni, mert ha érdekli az embert, hamar korlátolja a lehetőségeket, ugyanakkor nem tudhatom előre, meddig tart a lelkesedésem, tehát nem szánnék rá nagyon jelentős összeget. A fogalmakkal elkezdtem ismerkedni.Olvastam itt a fórumon is, hogy kezdőknek refraktort érdemes vásárolni. A tavcso.hu apróhirdetés rovatát, illetve a tavcso-mikroszkop.hu bazár rovatát nézegettem, de ha jól látom, nem pörögnek a hirdetések, pedig használtan érné meg venni.
Árban olyan 50-70 ezer Ft a határ. Találtam egy hirdetést, ami érdekesnek tűnik, nem tudom, be szabad-e ide linkelni, de megköszönném, ha vetnétek rá egy pillantást.A típus, amelyet kinéztem, a Skywatcher 90/900 refraktor, de szívesen fogadok egyéb alternatívát, egyelőre ez tűnt jónak, ha találni megfelelő áron.
A válaszokat előre is köszönöm.
Szerk.: olvastam már itt a fórumon is kezdőknek szóló tanácsokat, de hátha hibás valahol az elképzelésem, ezért inkább leírtam a sajátomat is.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest