Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
sziasztok, köszönöm, szétnézek.
igen, gondolom előbb utóbb a gyerekek is be fognak kapcsolódni, a múltkor a holdat akarták nagyon a binoklival nézni de az meg túl nagy nekik még. -
Djuree
félisten
köszönöm én is az infokat.
használt cuccokat hol érdemes keresni? -
Djuree
félisten
engem is kezdő távcső érdekelne, 100k lenne rá.
minden érdekel, szal jó lenne minél univerzálisabb.
sajnos sok időm nincs rá, 2 pici gyerek van, így jó lenne minél egyszerűbb, karbantartásmentesebb.
jusztirozásról hallottam már, olyat nem szeretnék amivel ilyet kell csinálni.
EQ mechanika sem játszik, csak AZ, nincs időm sajnos állítgatni és úgy tudom az EQ-val azért kell bíbelődni. -
Djuree
félisten
válasz
Cray Tyler #1586 üzenetére
szep lett az autom reggelre tole. a mosoknak most jo lesz.
-
Djuree
félisten
kis erdekesseg.
nemreg epitettem legobol egy egyedi technic snowspeedert, eleg nagy volt, sok funkioval. az ebayen meghirdettem 100k-ert, aki megvette a nasa jetproplab-nal dolgozik, azt mondta ki fogja tenni vitrinbe valami kozossegi terbe a munkahelyen. kerdeztem hogy nincs-e valami jo melo? de nem igazan volt kommunikativ.
nembaj, ha egyszer ott jar valaki nezze meg tenyleg kitette-e. -
Djuree
félisten
válasz
Cray Tyler #1576 üzenetére
ez tetszett, jót derültem.
de megértettem, ennyi sikernek már én is örülnék elsőre. jó lesz ez. tegnap hideg is volt, ma reggel errefele 5-6 fok.
egyenlőre ha van időm olvasgatok én is, próbálok "térképészkedni". sajna időm az most nulla, a házzal is rengeteg a meló. viszont van magas tetőtér (3. szint) ami üres, majd egyszer megbontom a cserepeket és csinálok egy kis forgatható "planeáriumot". -
Djuree
félisten
ezekről az oklikról van valami leírás hogy mik ezek pontosan? írtok itt betekintési szögről meg fókuszról de én nem tudom ezek mik, mire vonatkoznak. van valami a teljesen kezdőknek a neten? vagy valami könyv?
-
Djuree
félisten
válasz
Cray Tyler #1567 üzenetére
azigen, van súlya.
szerencsére nekem nem lesz gondom, majd 2 méter vagyok meg hozzá 100 kila, ikergyerekeimmel edzek, ketten 30 kilók és szoktam őket egyszerre vinni, az extra nehézség hogy még mozognak is közben mint a kukacok.
a 120/600-as lett végül?
majd várjuk a tapasztalatokat.
sajna én még a holdat se látom, 2. -on lakunk még 1-2 hétig, körülöttünk 5 meg 10 emeletes házak, ha látom az eget már boldog vagyok.de utána kertes, ki is ülök majd a binoklimmal amíg nincs távcső.
-
Djuree
félisten
válasz
Cray Tyler #1494 üzenetére
tokeletes lesz neked evekig az eq3, ahogy olvasom a sok forumot.
-
Djuree
félisten
tudtok valami ios approl amit erdemes beszerezni, amig nem lesz tavcsovem? konyvre most nem igazan van keret, az appok olcsobbak azert. el kell adnom nehany legomat hogy legyen penz tavcsore.
-
Djuree
félisten
válasz
Cray Tyler #1467 üzenetére
Van valahol magyar teszt, azt irjak a 600as melyegezni meg bolygozni is jo. en is ezt veszem valszeg, eq3-al.
-
Djuree
félisten
válasz
Cray Tyler #1442 üzenetére
Na ez dettó rám is vonatkozik, 2 hét múlva költözünk falura családiba, nem lesz fényszennyezés.
Én is akarok venni valamit, de nagyon kezdő vagyok én is.
Várom a válaszokat. -
-
Djuree
félisten
sziasztok!
kezdőként szeretnék venni egy csillagász távcsövet.
milyet ajánlotok?
olyan kellene amivel már lehet is látni érdekes dolgokat és nem kell túl hamar cserélni mert "kinövöm".
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Apple MacBook
- LEGO klub
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest