Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
-
BITBOYS
addikt
válasz
boogie84 #497 üzenetére
Árat nem néztem, itthoni viszonylatban ha nem használt ennyit érhet.
De én biztos nem venném meg sőt, nem is ajánlanám senkinek sem. Gyakorlatilag megnézel vele pár dolgot és megy a sarokba. Kicsi, rozoga, nem lehet fejleszteni..pénzkidobásnak tartom egy olyan személy számára, akit komolyan érdekel a csillagászat. -
BITBOYS
addikt
Nagyon kicsi volt csórikám, 180X-os nagyítást használhattam maximum. Veszek egy barlow lencsét, majd az felturbózza a méretet. Nagyon tiszta égbolt alatt, optimális hőmérsékleti viszonyok mellett nem látsz légköri zavart. Mindenesetre nagy élmény volt az biztos.
Pontosabban az állványom: NEQ3 SynScan goto mechanika
A goto magától rááll a kijelölt objektumra, de ehhez maximális pontossággal kell betájolnod a távcsövet. Bővebben, ha van pdf olvasó a gépeden akkor ittolvashatsz a pólusraállásról. Szinte az egyik legfontosabb mozzanat.
-
BITBOYS
addikt
Nekem [Black Diamond 150]+EQ3-2 goto van. Szinte még ki sem próbáltam, pedig még tavasszal vettem
-
BITBOYS
addikt
-
BITBOYS
addikt
válasz
.:GoliBali:. #358 üzenetére
Szia!
Drága mulatság direkt erre a célra kifejlesztett kamerát vásárolni. Alaphangon 100K.
Egy webkamerával a kezdetekben jobban járnál. Speciel az aláírásomban szereplő kamera pont erre a célra kellene nekem is, de sajnos beszerezhetetlen. -
BITBOYS
addikt
No szép, asztrofotózás kilőve
Utánaolvastam a témának, sajnos nagyon drága mulatság. Kinéztem magamnak egy 127/1500 teleszkópot ami szintén kínai, de jobbára csak ezek vannak piacon elérhető árban. Most akkor hagyjam az egészet a francba mert kínai? Legszívesebben már holnap megvenném -
BITBOYS
addikt
Szép dolog ez a csillagászat, csak nagyon drága mulatság.
Gondoltam veszek egy teleszkópot és hozzá egy astrocam kamerát, de így együtt már 230K felett járok. Nem tudom, hogy jönnék ki összegben a legjobban
Új hozzászólás Aktív témák
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest