- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KD6-3.7
őstag
válasz
t72killer #6481 üzenetére
Akkor az ablakból nézelődés az baromság? Mármint kb. semmivel sem látnék onnan semmit? Ez csak ilyen "mint, a filmekben" dolog?
Pontosan mit jelent az, hogy Dobson? Márka? 80/800?
A keret az így első körben az 50ezer forint lett volna.Drága hobbi ez! Asszony nem igazán díjazza, "biztos majd ott fog porosodni 1-2 használat után..."
Az a bajom, hogy ébn biztos rámennék arra, hogy le is fotózzam amit látok...de ezt majd később.
Használtat hol találok? -
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Olvastam az összefoglalót, de bátorkodom még is kérdezni, hogy ti milyen kezdő távcsövet ajánlotok? Használtan is szívesen átveszem valakitől.
Elég impulus dolog most ez nálam, de elnézelődnék szerintem hosszabb távon is, enni nem kér. Olvastam mostanában üstökösökről amiket lehetett volna látni, azokat is szìvesen megvizsgáltam volna. 17. kerületben lakom, kert van körben a ház körül szóval tudok állni bárhová + szintes a ház, tudok menni az első emeletre is. Triposos megoldás érdekel, helyem van bőven, ablakok is nagyok.
Mit írjak még meg ami segíthet az ajánlásban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest